- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
Pembe anladığım kadarıyla bu amniyosentezi kendi dr.um yapmıyor.İzmirliyim bende, sen bu işlemleri geçirmişsin cnm.Nereye gideyim, kimi tavsiye edersin arkadaşım. Üzüntüden tükendim artık...
Cevabın için teşekkür ederim. İnşallah kesin sonuçların iyi çıkar. Ben dün dayanamadım hastaneyi aradım, ön sonuç sordum henüz çıkmamış dediler. Haftaya arasam olur mu dedim. Olur dediler demekki ön sonucu söyleyecekler. Hayırlısı
Arkadaşlar yaaa benimde test sonuçlarıma bi bakarmısınız..yorumlarınızı bekliyorum...
ikili test sonucum..
Biochem.risk +Nt = 1:812 bellow cut off
Double test = 1:176 above cut off
Age risk = 1:746
Trisomy 18 + NT = 1: 987 bellow cut off
Doktor bu sonuçlara sınırda dedi...tek başına bi anlamı yok üçlü test ile beraber değerlendirelim dedi..ve bu hafta üçlü sonucumu aldım ama yarın gösterebilcem sonucumu doktora..
Üçlü test sonucum...
Trisomy 21 = 1: 461
Şimdi bana anlayan biri varsa yardımcı olsun...amniyosentez ister mi??nedir durum iyi kötü uffff yaşımda bu arada 28...bakalım doktor yarın ne diycek....
ege üniversitesi fuat akercan
mutlaka randevu al ve ssk herşeyi karşılıyor... hiç acısız endişesiz bi işlem. korkma ...
ben daha riskli cvs i yaptırdım bilisun, ne sancı ne lekelenme ne bişey... turp gibiydim maşallah...
onun dışında benim doktorum kentte Namık beyide önerdi , hatta egede sermet beyde olabilir dedi. ama randevu alabilmek çok zor. peşlerinde koşacaksın bi süre...
bizede haber ver olur mu?içini rahat tut
benim doktorumda öle demişti sadece 2li tarama sonucuyla hareket edilmemeli.3lü taramayı bekle kesinliklede atlama mutlaka yaptır riskli çıkarsada hiç durma 4 boyutlu ya git onda biçok şeyi fark edebiliyorlar onun sonucuna göre amino senteze gidersin..amino sentezede gidersen korkma emin ol kan alırken bile daha çok acıyor...
sana bi dost önerisi olsun canım sakın kendini kandırma yoluna gitme aman yoktur okadar riskte gelip beni bulur mu deme.karalar bağlayıp umutsuzda olma ama böyle bi durumda mantıklı olup bilinçli davranmak en iyisi oluyor.bebeğin sağlıklı denilene kadar arkadaşından git...
inşallah bebeğin sağlıklıdır
sen kime gidiyosun canım? izmirde nerdesin?CAnım Allah razı olsun, pztsi kendi dr.umla son bi görüşcem,sonra hbr veririm. Korkum zaten riskli bi gebelik geçiriyordum, 2 aydan beri yatıyorum, bi de bu çıktı. Vardır bi hayırlısı, artık ne dıyım.
sen kime gidiyosun canım? izmirde nerdesin?
Balçovada oturuyorum.Yakup Erata da dr.um. Bide bişey merak ediyorum amniyosentez kaç haftalıkken yapılıyor biliyormusun cnm.
ilk sonuçlar kötü çıktı ayrıntılı sonuçları bekliyorumcanım senin durumun ne oldu peki???ne yaptın??
16. haftada başlıyor ama en son kaçıncı hafta onu bilmiyorum canım...
Arkadaşlar yaaa benimde test sonuçlarıma bi bakarmısınız..yorumlarınızı bekliyorum...
ikili test sonucum..
Biochem.risk +Nt = 1:812 bellow cut off
Double test = 1:176 above cut off
Age risk = 1:746
Trisomy 18 + NT = 1: 987 bellow cut off
Doktor bu sonuçlara sınırda dedi...tek başına bi anlamı yok üçlü test ile beraber değerlendirelim dedi..ve bu hafta üçlü sonucumu aldım ama yarın gösterebilcem sonucumu doktora..
Üçlü test sonucum...
Trisomy 21 = 1: 461
Şimdi bana anlayan biri varsa yardımcı olsun...amniyosentez ister mi??nedir durum iyi kötü uffff yaşımda bu arada 28...bakalım doktor yarın ne diycek....
Balçovada oturuyorum.Yakup Erata da dr.um. Bide bişey merak ediyorum amniyosentez kaç haftalıkken yapılıyor biliyormusun cnm.
kızlar şükürler olsun sonucum geldi ve temiz çıktı :)) çok mutluyum darısı bekleyenlere olsun inş..yarın detaylıya gidecektişk zaten inş ondada sorun çıkmaz..artık sorun çıkmaısn lütfennnnn
Benim dr.umda 3lüye bakalım bi öyle karar verelim dedi amniyo için.2hft sonra yapılacak 3lü, artık hayırlısı...
tam zamanı olacak zaten canım, için rahat olsun bak, bu sene hep güzel haberler aldık burda... endişelenme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?