- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
merhaba arkadaşlar, daha önce yazmıştım. ikili testte riskim 1:45 çıkmıştı. bu nedele cvs yapıldı. Dün sonucunu aldım nihayet sonuç olumlu. 46 xx yazıyor yani kızım olacak. inşallah sonuçları bekleyen herkes güzel haberler alır. ben hamileliğin tadını yeni yaşayacağım
kızlar günaydın bende dün 3lü tetsimi yaptırdım.sonuçlarda
Trisomy 18 1:3522
Trisomy 21 1:10000 çıktı.
İkisindede low risk yazıyor.Değerlendirirmisiniz.
kızlarr haftaya amniyosentez sonucum belli oluyor inş. güzel haberler paylaşırım sizlerle nolur dua edin meleğim için:18::18::18:
cnm bende 17 haftalıkken amniyosentez yaptırmıştım..sonuçlarım temiz çıkmıştı.. inşallah hayırlısıyla ve allah'ın izniyle seninkiler de güzel çıkar ve bize güzel haberler verirsin..sağlıcakla al kucağına bebeşini... senin için dua edicem, bu durumu yaşayan bilir çok zor bi süreç...
inş canım yaaa Allah bana da senin gibi güzel sonuçlar nasip eder beklemek çok zor çok stresliiiii nası tel açıp öğrencem onu da bilmiyom elim varmıcakmış gibi tel açmaya
ya kızlar size bişey sorcam şuan 7+4 deyim,ara ara kasıklarım ağrıyo deyince doktor progestan yazdı,,günde kaç tane kulanacağımı söylemedi,eczacı 200 mg verdi,gün de 2 dedi,çok fazla değil mi,bu sabah aldım,tansiyonum dibe vurdu başım döndü yıkılıyodum nerdeyse,tuzlu bişeyler yedim de kendime geldim,kanaması olanlar bile 100 mg dan 2 tane alıyo,benim 2-3 gündür kasık ağrım var diye,bel ağrım bile yok,200 mg dan 2 tane almam abartı değil mi ya,ben diyom yatarken 1 tane alayım,siz ne dersiniz,bi de ağızdan mı vajinadan mı alacağım,doktor bişey demedi,eczacı da tok karnına gün de 2 dedi
canım senin ikili üçlü sonuşların kaç çıkmıştı ki amniyosentez yapıldı....
Canım tok karnına dediğine göre ağızdan alınan tablettir o ...fitil gibi olur diğeri...ayrıca progestan sersemlik uyku hali yapar çok normal...günde 2 tane fazla gibi..ama doktorun reçeteye öylemi yazdı acaba ki eczacıda 2 tane al dedi..en iyisi sen doktornuna yeniden sor...
doktor bişey yazmadı,iacın adını yazdı sadece,kalp atşını duyduk,gümbür gümbürdü,yeri,suyu iyi dedi,kalbini gösterdi bize,ben 2-3 gündür kasıklarım ağrıyo normal mi deyince normal değil dedi,ilaç yazdı
başka bi doktora git istersen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?