- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
ikili 1:168 üçlü 1:85 çıktı canım
Hımm anladım canım...benimde ikili 1:176 üçlü yanlış hatırlamıyosam 1:479 çıktı 500e yakındı diye hatırlıyorum...doktor gerek duymadı amniyo senteze üçlü iyi çıkınca bize bıraktı için,iz rahat etsin istiyorsanız (ikiliden dolayı)yapalım dedi...zaten diğer türlü olsa sizin keyfinize bırakmam zorlardım dedi..ultrason sonuçlarıda çok şükür yolunda olunca istemedik...yaptırmadık amniyo sentez...zaten doktor kendide dedi çok güvenilir değil bu testler dedi..ultarson sonuçları bu testlerden daha güvenilir dedi...o yüzden sende kafana takma ulrtasonda herşey yolunda ise amniyo sonucun güzel çıkacak...
ya kızlar size bişey sorcam şuan 7+4 deyim,ara ara kasıklarım ağrıyo deyince doktor progestan yazdı,,günde kaç tane kulanacağımı söylemedi,eczacı 200 mg verdi,gün de 2 dedi,çok fazla değil mi,bu sabah aldım,tansiyonum dibe vurdu başım döndü yıkılıyodum nerdeyse,tuzlu bişeyler yedim de kendime geldim,kanaması olanlar bile 100 mg dan 2 tane alıyo,benim 2-3 gündür kasık ağrım var diye,bel ağrım bile yok,200 mg dan 2 tane almam abartı değil mi ya,ben diyom yatarken 1 tane alayım,siz ne dersiniz,bi de ağızdan mı vajinadan mı alacağım,doktor bişey demedi,eczacı da tok karnına gün de 2 dedi
canım ultrasonda bi anormallik göremediler üçlü de riskli çıkınca yaptır istersen dedi sonra ankaraya gataya gittim hatta orda da geç kaldım diye kızdılar ben de dedim 3 lüyü bekledim o yüzden bole oldu dedim onlar da bana ne yani üçlüde bişe cıkmasaydı yaptırmıcakmıydın dediler bu riski azaltmazki iikili daha güvenilir dediler ben de hanginizin dediğine inanacağımızı şaşırdık artık dedim en sonunda doktora varsa var benim sorunum dedim aldırmayacam dedim adam eger cıkarsa aldırma peşinde sen iyi düşün diyo bana gıcık haftaya belli olcak hayırlısıyla
Arkadaşlar hepinize merhaba.
Benim ilk hamileliğim, 3 senedir beklediğim bir bebek...Çok zor oldu anlıycağınız, tedavi tedavi tedavi derken hamile kaldım...
Benim 2 li tarama testi sonuçlarım şöyle yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim, bu dönemin ne kadar sıkıntılı olduğunu hepiniz çok iyi biliyorsunuz.
PAPP-A: 1,12 DÜZELTİLMİŞ MoM: 0,57
fB-hCG:84,9 DÜZELTİLMİŞ MoM: 1,95
RİSKLER:
YAŞ RİSKİ807
BİYOKİMYASAL TRİSOMY 21 RİSKİ273
KOMBİNE TRİSOMY 21 RİSKİ628
TRİSOMY 18+NT: <1:10000
Ultrasonda ense kalınlığı:1,7 mm çıktı.
Doktorum 4 lü test istedi 16.haftada, sonuca göre amniyonez olup olmayacağına karar verecekmişsiz ama ben çok ama çok endişeliyim.
Tecrübeli arkadaşlar ne olur yorumlayın.
ya kızlar size bişey sorcam şuan 7+4 deyim,ara ara kasıklarım ağrıyo deyince doktor progestan yazdı,,günde kaç tane kulanacağımı söylemedi,eczacı 200 mg verdi,gün de 2 dedi,çok fazla değil mi,bu sabah aldım,tansiyonum dibe vurdu başım döndü yıkılıyodum nerdeyse,tuzlu bişeyler yedim de kendime geldim,kanaması olanlar bile 100 mg dan 2 tane alıyo,benim 2-3 gündür kasık ağrım var diye,bel ağrım bile yok,200 mg dan 2 tane almam abartı değil mi ya,ben diyom yatarken 1 tane alayım,siz ne dersiniz,bi de ağızdan mı vajinadan mı alacağım,doktor bişey demedi,eczacı da tok karnına gün de 2 dedi
merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk 2 li ense kalınlığı normal çıkmıştı bebeğimin ama 3 lü taraması riskli çıktı 150/1 çıktı yaş riski normal aslın dr.muz yapmayacaktı 3 lü testi herşey iyi görünüyor diye ama son anda yaptı 17 + 3 günlük felandı sonuç biraz geç çıktı aldık ama yüksek dr.amniyosentez yapalım ne olur ne olmaz dedi haftamda 19+4 günlüktü fısh yöntemiyle 3 günde olanı tercih ettik bugün 4.gün artık öğreneceğim sonucu ama çok korkuyorum bir sorun çıkmasından ayrıca 3 hft.beklemedik acaba kesin sonuç vermesi için beklemek mi gerekiyorki bir bilginz var mı dr.baya olmuş haftanız dedi prof.gittik belli bir ücret verdik bizde 3 günlük olanı tercihettik aranızda benim gibi 3 günde sonuç alan var mı yani kesin mi...
merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk 2 li ense kalınlığı normal çıkmıştı bebeğimin ama 3 lü taraması riskli çıktı 150/1 çıktı yaş riski normal aslın dr.muz yapmayacaktı 3 lü testi herşey iyi görünüyor diye ama son anda yaptı 17 + 3 günlük felandı sonuç biraz geç çıktı aldık ama yüksek dr.amniyosentez yapalım ne olur ne olmaz dedi haftamda 19+4 günlüktü fısh yöntemiyle 3 günde olanı tercih ettik bugün 4.gün artık öğreneceğim sonucu ama çok korkuyorum bir sorun çıkmasından ayrıca 3 hft.beklemedik acaba kesin sonuç vermesi için beklemek mi gerekiyorki bir bilginz var mı dr.baya olmuş haftanız dedi prof.gittik belli bir ücret verdik bizde 3 günlük olanı tercihettik aranızda benim gibi 3 günde sonuç alan var mı yani kesin mi...
üçlü test sonucum temız çıktı kızlar çok şükür.umarım bebeğimin kafasındakı kıstte bıran önce geçer rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?