- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
ultrason ile baktı doktor ve çok şükür bi problem görmüyorum amniyosenteze gerek yok dedi yaşta önemliymiş bu konuda bana yaşımı sordu 24 diyince o zaman korkacak hiçbir durum yok dedi çok sevindimumarım herkes hayırlı haberler alır... bir de sırada beklerken bi bayan ile sohbete başladık kendisi öğretmenmiş bana kesinlikle aldırmalısın çocuğuna hayatı zindan etme dedi moralim çok bozuktu doktorun yanına giderken...Allah'tan herşey yolunda bebeğim 21. haftasında ve şu ana kadar cinsiyetini bir türlü öğrenememiştim "erkekmiş" ben herşeyi pembe örmeye başlamıştım Rabbim kimseyi çocuğuyla sınamasın
Allah razı olsun çok teşekkür ederim gerçekten çok zordu çok şükür ki geçti gitti Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı çocuklar doğurmayı nasip eder inşaallah
Allah razı olsun çok teşekkür ederim gerçekten çok zordu çok şükür ki geçti gitti Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı çocuklar doğurmayı nasip eder inşaallah
kızlar amniyosentez sonucum geldi allahıma binlerce kez şükürler olsun temiz çıktı hayatımda aldığım en güzel haber buyduallah hepimize temiz sonuçlar sağlıklı bebekler nasip etsin
arkadaşlar merhaba ben riskli hamilelikten dolayı cerrahpaşa tıp fakültesi bana amniyosentez için gün verdi ve bunu sgk nın karşılamadığını fiyatın 700 tl civarı olduğnu söyledi,yaptıran arkadaşlar bilir,ücreti nasıl, doktora inanmalı mıyım,yardımcı olursanız sevinirim,sizlere de geçmiş olsun,allah bebeklerimizi bizlere bağışlasın inşallah sağlıcakla...
nöral tüp defekti 8 yıl önce başıma geldi ama testte değil
ultrasonda farkedildi...
umarım herşey güzel olur sağlıkla kalın inşallah...
burcucum allahım hayırlı haberler almayı nasip etsin bu konuda.allah sağlık versin moralini bozma cnm 1 den fazla doktora gitmende fayda varKızlar ben de sizlere bir şey danışmak istiyorum
3 lü testim çok kötü çıktı.
down sendromu riski çok düşük ancak nöral tüp defekti denilen olayda çok yüksek risk çıktı. 1:6 Size moralimi anlatamam dünden beri yıkılmış durumdayım.
Haftaya cumartesi detaylı ultrason için bir doçentten randevu aldım. Bakılacak. Ama zaman nasıl gerçecek bilmiyorum.
Bilmeyenler için açıklıyım. omurilik açıklığı kapanmayan sırt derisi gibi bir durum szö konusu.sipine bifida diyorlar buna.
Aranızda bu oran bu kadar düşük çıkan yüksek risk faktöründe olan varmı?
Sizce şansım var mı ? Bu kadar kötü olupta sağlam çıkan gördünüz mü duydunuz mU?
Keşke benimkide 100 rakamlarda olsaydı ama çokkk çokk düşük....
folik asit eksikliğinden olabiliyormuş iyide ben 3 ay önce başlamıştım folik aside. hiç bir anlam veremiyorum.
gebeliğim haftalık gelişimi çok normal. dün 17 haftamıza girdik.
sadece son adet tarihim kesin değil onun içinde gebelik haftası tam saptanamıyor. o mu etkiledi bilemiyorum.
yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?