Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

cok kızıyorum bu şom ağızlı insalara yaa... sana bir tavsiyem daha olacak negatif insanlardan uzak dur doğuma kadar benimde amniyosentez yaptırdıgım dönem sacma konusan insanlar olmustu etrafımda hepsinden uzak durdum. moral cok önemli hamileyken. güzel haberine cok sevindim allah yavrunu sana bagıslasın .saglıklı dogum dilerim...

Allah razı olsun çok teşekkür ederim gerçekten çok zordu çok şükür ki geçti gitti Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı çocuklar doğurmayı nasip eder inşaallah

kızlar amniyosentez sonucum geldi allahıma binlerce kez şükürler olsun temiz çıktı hayatımda aldığım en güzel haber buydu allah hepimize temiz sonuçlar sağlıklı bebekler nasip etsin

arkadaşlar merhaba ben riskli hamilelikten dolayı cerrahpaşa tıp fakültesi bana amniyosentez için gün verdi ve bunu sgk nın karşılamadığını fiyatın 700 tl civarı olduğnu söyledi,yaptıran arkadaşlar bilir,ücreti nasıl, doktora inanmalı mıyım,yardımcı olursanız sevinirim,sizlere de geçmiş olsun,allah bebeklerimizi bizlere bağışlasın inşallah sağlıcakla...

Canım Ankara'daki özel kliniklerin rakamlarıda yaklaşık aynı.
İşlem kısa sürüyor ama beklemek biraz stresli. kalbini ferah tut. Bol şans dilerim ikinizede

Kızlar ben de sizlere bir şey danışmak istiyorum
3 lü testim çok kötü çıktı.
down sendromu riski çok düşük ancak nöral tüp defekti denilen olayda çok yüksek risk çıktı. 1:6 Size moralimi anlatamam dünden beri yıkılmış durumdayım.
Haftaya cumartesi detaylı ultrason için bir doçentten randevu aldım. Bakılacak. Ama zaman nasıl gerçecek bilmiyorum.
Bilmeyenler için açıklıyım. omurilik açıklığı kapanmayan sırt derisi gibi bir durum szö konusu.sipine bifida diyorlar buna.
Aranızda bu oran bu kadar düşük çıkan yüksek risk faktöründe olan varmı?
Sizce şansım var mı ? Bu kadar kötü olupta sağlam çıkan gördünüz mü duydunuz mU?
Keşke benimkide 100 rakamlarda olsaydı ama çokkk çokk düşük....
folik asit eksikliğinden olabiliyormuş iyide ben 3 ay önce başlamıştım folik aside. hiç bir anlam veremiyorum.
gebeliğim haftalık gelişimi çok normal. dün 17 haftamıza girdik.
sadece son adet tarihim kesin değil onun içinde gebelik haftası tam saptanamıyor. o mu etkiledi bilemiyorum.
yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum....

Son düzenleme:
burcucum allahım hayırlı haberler almayı nasip etsin bu konuda.allah sağlık versin moralini bozma cnm 1 den fazla doktora gitmende fayda var

kızlar merhaba ben 17. haftamdayım ikili testimin sonucları cok iyiydi hiç bir sıkıntım yoktu fakat üçlü testimin sonucları cok kötü cıktı trizomi 21 riskim 1:51 ayrıca bebeğimin VSD'si varmış, yani kalbi delik ((
çok korkuyorum öğrendiğim günden beri gecem gündüzüm düşünmekle geçiyor bugün tekrar doktora gidicem ve üçlü testimi ikinci kez yaptırcam inşallah farklı bir sonuc cıkar
amniyosentez yaptırmak da istemiyorum düşük riskinden korkuyorum , napacağımı bilemiyorum akıl verin bana

Kızlar herkese merhaba bende çarşamba günü büyük umutlarla cinsiyeti öğrenmek üzere doktora gittim hemde 3lü test sonucum degerlendirilecekti doktorun sonucun riskli demesiyle neye ugradıgımı şaşırdım ardından ultrasona soktu bir paşam olacakmış ama ben ne ona sevinebilidm nede kendimdeydim ağlamaya başladım doktor amniyosentez yapılırsa gönlün rhat olur cok basit bir işlem sakın korkma karar senin dedi :97::97: doktoruma cok guvendım aslında ama saolsun dışardan söylenenleri duyuncada ikilemde kaldım 2profa faksladık sonucu ve onlarında fikriyle amniyosentez yaptırdım aynı gün içinde en az 15 gün sürermiş sonucun çıkması nasıl geçecek bilmiyorum 2gündür aklımdan 1dk çıkmıyor 1saat olumlu düşünüyorsam 1saat sonra ağlamaya başlıyorum sizden gelen güzel haberleri duyunca bende ümitleniyorum 2gün geçti 13 gün kaldı Allah yardımıcımız olsun hepimizin aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…