- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
arkadaslar 4 boyutlu 2. duzey ultrasona gıren varmı yardım edın bana izmırde yım hangı hastaneye gtmelıyım :http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/1no2.gif50::50::50::50:
Kızlar herkese merhaba bende çarşamba günü büyük umutlarla cinsiyeti öğrenmek üzere doktora gittim hemde 3lü test sonucum degerlendirilecekti doktorun sonucun riskli demesiyle neye ugradıgımı şaşırdımardından ultrasona soktu bir paşam olacakmış ama ben ne ona sevinebilidm nede kendimdeydim ağlamaya başladım doktor amniyosentez yapılırsa gönlün rhat olur cok basit bir işlem sakın korkma karar senin dedi :97::97: doktoruma cok guvendım aslında ama saolsun dışardan söylenenleri duyuncada ikilemde kaldım 2profa faksladık sonucu ve onlarında fikriyle amniyosentez yaptırdım aynı gün içinde en az 15 gün sürermiş sonucun çıkması nasıl geçecek bilmiyorum 2gündür aklımdan 1dk çıkmıyor 1saat olumlu düşünüyorsam 1saat sonra ağlamaya başlıyorum sizden gelen güzel haberleri duyunca bende ümitleniyorum 2gün geçti 13 gün kaldı Allah yardımıcımız olsun hepimizin aminn
Kızlar herkese merhaba bende çarşamba günü büyük umutlarla cinsiyeti öğrenmek üzere doktora gittim hemde 3lü test sonucum degerlendirilecekti doktorun sonucun riskli demesiyle neye ugradıgımı şaşırdımardından ultrasona soktu bir paşam olacakmış ama ben ne ona sevinebilidm nede kendimdeydim ağlamaya başladım doktor amniyosentez yapılırsa gönlün rhat olur cok basit bir işlem sakın korkma karar senin dedi :97::97: doktoruma cok guvendım aslında ama saolsun dışardan söylenenleri duyuncada ikilemde kaldım 2profa faksladık sonucu ve onlarında fikriyle amniyosentez yaptırdım aynı gün içinde en az 15 gün sürermiş sonucun çıkması nasıl geçecek bilmiyorum 2gündür aklımdan 1dk çıkmıyor 1saat olumlu düşünüyorsam 1saat sonra ağlamaya başlıyorum sizden gelen güzel haberleri duyunca bende ümitleniyorum 2gün geçti 13 gün kaldı Allah yardımıcımız olsun hepimizin aminn
canım benım de üçlü testim riskli çıkmıştı cok korktum bi de dörtlü test yaptırmamı önerdi doktorum, üçlü testin güvenirliği %55 , dörtlü testin güvenilirliği %90lardaymıs sonucu 3 gunde cıktı öldüm öldüm dirildim 3 gün boyunca çok şükür ki üçlü testte 1:51 cıkan riskim dörtlüde 1:4730 çıktı . Risk çok düşük dedi doktor, düşük riskini göze alıp amniyosentez yaptıramadım. Ama içim cok rahat inşallah sağ salim doğacak oğlum.. çevremde kime söylediysem bana da demişlerdi sapasağlam doğdu sakın kendini üzme dedi. Sen de kalbini ferah tut sonuçlarında birşey cıkmayacak. Doktor bana 350 lıraya amnıyosentez yapıcam sonucunu erken öğrenmek istersen 180 lira daha ver baska lab.a gönderelim falan demişti çok üzülmüştüm... para tuzağı bunlar boşuna kendini üzme.. bebişin hissediyo ruh halini unutmaa
Merhaba arkadaşlar
Aranıza yeni katıldım şuan 19+3 günlük hamileyim dr usg sonucunda bebeğimin başında 9 mm ve 5 mm 2 koroid pleksus kisti tespit etti üçlü test sonucu trisomy 21 riski 1;102 çıktı aminosentez istedi yaptırmadım 2.düzey usg cuma günü çekilecek aranızda böyle bir şey yaşayan var mı?Üzgün ve endişeliyim.
öncelikle geçmiş olsun, bebeğindeki kist norrmal ultrasonda mı tespit edildi ayrıntılıya mı girdin
benimde üçlü test sonucum riskli çıktı hemde oran seninikinden çok kötü 1/10,
amniyosentez yaptırdım sonuç bekliyorum inşallah güzel sonuç alırım,
sen neden amniyosentez yaptırmadın?
Arkadaşlar benimle aynı şeyleri yaşayan kimse yokmu?
O ksit benim bebeğimdede çıkmışdı hamileyken aslında o kistin hiç önemi yok ve sonradan kayboluyor gebeliğin ilerleyen haftalarında sadece down sendromu olabilirmi diye önemsiyorlar bir belirti olarak görüp bunu.Benim bebeğimde kaybolmuşdu birde benim üçlü testim riskli çıkmışdı aynı zamanda ayrıcada yaşım 39 du yaş riskimde vardı hiç kafana takma ben amniyosentez yaptırmışdım temiz çıkmışdı sonç kızımda sağlıkla doğdu allaha şükür detaylı usg dede down sendromu çok büyük bir ihtimalle anlaşılabiliyor yüzde yüz olmasada iyi bir yerde gir detaylı usg ye eğer istanbuldaysa ünlü bir doktor var bu konuda ona git
benimde 2li testim normaldi 3lü taramam da 1/112 RSİK CIKTI 10 HAZİRANDA AMNİYOSENTEZ YAPTIRDIM SONUCUMUZ ÜREMEMİZ COK GEÇ OLDUGU İÇİN
21 TEMMUZDA CIKTI ÖLDÜK ÖLDÜK DİRİLDİK
ALLAHIM LKİMSEYİ BEKLEMEK SÜPHEDE BIRAKMASIN
ALLAHMA ŞÜKÜRLER OLSUN SONUCUMUZ TEMİZ CIKTI AMA BEKLEMEK ÖLÜMDÜ 21 GÜNDE CIKMASI GEREKEN SONUCUMUZ 41 GÜNDE CIKTI
BOL BOL DUA EDİN HERSEYİN HAYIRLSINI İSTEYİN RABBİM NE VERİRSE HAYIRLISINI VERSİN
HA SONUCUMUZ KÖTÜ CIKSAYDI DA ASLA VAZGEÇMEZDİM BEBEĞİMDEM ŞİMDİ 8 HATFAMIZ KALDI DOGUMA ALLAHIM HEPİMİZE SAGLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN
inşallah bizim sonucumuz o kadar geç çıkmaz,
gerçi bize de 1 ay sonra çıkar dediler ama , beklemek gerçekten çok zor,
rabbim meleklerimizi bize bağışlasın inşallah,
sende hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah:79:
Merhabalar;
bende amniyosentez yaptırdım eylulun sonunda verecekler takdır Alahın dıyorum İnsaallah olumlu sonuclar verır
Allahım herkesın gonlune versın
benim 3 lü test sonucum 1/497 çıktı bana da risk var dedi.
10 gün içinde detaylı ultrasona gir bakalım dedi.şimdi haftaya randevu aldım ama günler geçmek bilmek bilmiyor.
16 haftam bitmek üzere..
duyduğumdan beri dünya başıma yıkıldı.insanların dedikleri boş geliyor gibi sanki kulaklarım tıkandı inzivaya çekilmiş gibiyim.allahım yardım et bizlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?