- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
gözün aydın darısı başımıza inş haftaya...
11 haftalik hamileyim benim de riskli çikti ultosonda ensesi kalin gibi bir sey dediler.. dusunun test yaptirin ona gore sonladirisiniz dediler.. ne kadar kolay ya..
Elleri ayaklari kibir bikir beyin gelisimi her seyi normalmiss.. ben test falan yaptirmicam.. Her sey Allah dan inaniyorum bebegm saglikli olacak.. bize hiç beklemegimiz bir anda Allah hediye verdi onu.. asla ne olursa olsun sonlardirmagi duusnmedim.. 2-3 gunum zehir oldu resmen.. buradaki annelerin yorumlarini okuyunca rahatladim inanin.. bir tanidik bayanada ayni demisler kadin cocugu 14 aylik masallah çok saglikli ama bayannin kendi hala bunalimdan cikamamis.. hamileligimiz zehir etmeye ne haklari varr çok sinirr oldummm ...
arkadaşlar ikiz hamileyim bebeğin birininin baqırsaqında parlama görmş doktor amniyosentez istedi yaştan dolayıda yapılması gerekioyormuş ben çok korkuyorum aklım çıkıyo acaba çokmu acıyor bilemiyorum yaptıranlar varsa nasıl oluyor acıyomu bilgi verebilirlermi acaba(((((((((((( 18:
herkese merhaba. benim ikili testimde hiçbir sorun yoktu. dörtlü test yaptırıdm ve trizomi 18 riski 1:2 çıktı. hiç kimsede bu kadar yüksek risk duymadım henüz. doktor ultrasonda da anormallikler gördü zaten bebeğimin gelişimi de 10 gün geriden geliyor. doktor amniyosentez dedi. hemen yaptırdık. sonuçlarını bir iki gün sonra alacağız. bütün bu olumsuzluklara rağmen hala içimde bir umut var. herşey Allahın takdiri elbette. okuyan dualarını eksik etmesin lütfen. Rabbim herkesin bebeğini anne babalarına bağışlasın inşallah.
herkese merhaba. benim ikili testimde hiçbir sorun yoktu. dörtlü test yaptırıdm ve trizomi 18 riski 1:2 çıktı. hiç kimsede bu kadar yüksek risk duymadım henüz. doktor ultrasonda da anormallikler gördü zaten bebeğimin gelişimi de 10 gün geriden geliyor. doktor amniyosentez dedi. hemen yaptırdık. sonuçlarını bir iki gün sonra alacağız. bütün bu olumsuzluklara rağmen hala içimde bir umut var. herşey Allahın takdiri elbette. okuyan dualarını eksik etmesin lütfen. Rabbim herkesin bebeğini anne babalarına bağışlasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?