- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #1.021
canım çok geçmiş olsun benimde kanamam oldum 1 ay kadar bende yattım işten ayrıldım o yüzden allah şükür düzeldim ama yinede içimde o korku var elimde değil dediğin gibi sağ salim kızlarımızı bebişlerimizi kucağımızı almayı nasip etsin yüce rabbbim bende amniyosentez testinin sonuçlarını bekliyorum aklıma geldikçe göğsüm ağrıyor elim ayağım buz kesiyor az kaldı rabbim hergün dualar ediyorum beni ve benim gibi bekleyen annelerin dualarını kabukl et diye
canım allah korusun ağlama lütfen üzme bebişini de kendinide ne olursun baya düşük bir ihtimal düşünsene 386 da 1 ihtimal çok çok düşük aklına kötü birşey getirme canım kıyamam(
slm kızlar salı gunu 3 lü test yaptırdım açık spına bifida yuksek çıktı 15 gun sonra ayrıntılı ulturasona girecekmişim korkuyorum... inş bebegım iyidir .. benim gibi açık sğına bifidadan ayrıntılıya giren oldu mu sonuç ne ?
slm kızlar salı gunu 3 lü test yaptırdım açık spına bifida yuksek çıktı 15 gun sonra ayrıntılı ulturasona girecekmişim korkuyorum... inş bebegım iyidir .. benim gibi açık sğına bifidadan ayrıntılıya giren oldu mu sonuç ne ?
ben bugün ultrasona girdim canım bebişin her yanını inceliyorlar.Çok şükür herhangi bir sıkıntı çıkmadı bebeğin her şeyine bakılıyor.. bende de aynı canım çok yüksek çıktı.. Ama çok şükür bebeğimin sırtı kafatası karnı her şeyi çok güzel..
Yüreğini ferah tut canım sen ne kadar iyi olursan bebeğinde o kadar iyi olacaktır..
Bugün doktorun söylediği tek bir laf vardı ; sen şu an sağlıklımısın evet dedim... ama ya yarın ??? dedi ve ben haklısınız dedim... .
Bebişlerimize sağlık sıhhat versin Allahım
selam bayanlar.benim ikili testim çok güzel çıkmıştı.ense kalınlığı normal.gelişimi normalden 5-6 gün ileri.
2.düzey usg yaptırdığım doktor kalbin sol vertikülünde beyaz bi leke var.tek başına risk saymıyoruz,istersen amniyosentez yap dedi.
kendi doktorum ise amniyoya gerek yok,karar senin dedi.
ne yapmam gerek ne olur yardım edin.günlerdir bu kafamı kurcalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?