- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #1.001
Arkadaşlar bugün üçlü test sonucumu aldım,
down 1/230 olarak riskli çıktım,
amniyosentez yapılması gerekiyormuş,
benim gibi üçlü testi riskli çıkıp, amniyo sonucu iyi çıkanlar var mı?
benim down riski 1:500 cıktı yas 1:109 cıktı amniyosentez yatır dediler yaptırmadım..bebeğim her türlü benle olmalı mısır mı seçiyoruz pazardan...
arkadaşlar ikili test yaptırmak şartmı? sadece 3 lü test yaptırsam olur mu?
merhaba arkadaşlar 12 haftalık hamileyim. 11+2 günlükken hastaneye kontrole gitmiştim bebeğimin ense kaınlığı testi yapıldı ve yüksek olduğu söylendi başka bi ildeki hastaneye sevk ettiler 11+5 günlüktü oradaki kontrolumdedde buradada ense kalınlığı 9 mm dediler. amniyosentez istediler ilerleyen haftalarda ama ben yaptırmak istemiyorum. ense kalınlığı yüksek çıkıpta normal doğum yapan varmı.günlerdir ağlıyorum. günlerim nasıl geçiyor bilmiyorum. ne olur yardımcı olun.
Inanin hiç uzulmeyinn benimde yuksek çikti uzuldum ama Rabbim taktiri deyip razi oldum duayi hiç birakmadim,test falan hiç bir sey yaptirmicaktim, doktorumun israri uzere kan testi yaptirdim sonuc %80 olumlu çikti çikmasada inanin umrumda degil kotu çikmis falan Rabbim her seyi yoktan var edenNN hç uzulmeyinn derim ama Allah ismi serifi YA BARI YA MUSAVVIR ismini sabah aksam suya okuyun için. YA BARI anlami kalibina gore yaratan YA MUSAVVIR anlami guzel sekil veren.. bu esmalari okuyun hiçde kendinisi ve bebegini uzmeyin RABBIM her seye kadirr... RABBIM hayirlisi ile saglik almayi nasip etsin kuzulaarimizi inss caniMM....[/QUOTE=Mntha;22185312]
amin..inşallah bebeklerimiz sağlıklı olur.. zaten onu aldırmayı asla düşünmedim.. seninde dediğin gibi herşey rabbimden .ama bi ihtimalle yaşamak gerçekten zor. buda bizim sınavımız heralde. seninki ne kadar çıktı ense kalınlığı.ben kan testi yaptırmak istiyorum(2li) ama doktorlar gerek yok. bebekte zaten ense kalınlığı var diyor.amniyosentez yada cvs istiyorlar %1-2 ihtimalde olsa bebeğime zarar vermek istemiyorum. gerçekten bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum. ne olur dua edin rabbim bana sabır versin. ve bu duyguyu başka anne adayları yaşamasın inşallah...
merhaba bu 2,3 ve 4 lü testlerdeki değer oranlarıda mı farklı çıkıyor ben anlamadım bende1/98 çıktı 4 lüde eğer öleyse yani aynıysa senin hiç korkamana gerek yok ki değerlerin kötü sayılmaz ama yinede sen bilirsin amniyosentez için korkun var sa korkma canım öle can acıtan bir işlem değil ama işte bebeğe zarar verir diye korkuyoruz kendimizden geçtik allaha emanetiz bebişlerimizde bizdeiyi günler arkadaşlar.Bende 2 gün önce 3'lü testimin sonucunu aldım 1/273 çıktı.Testin sonucunu alınca dünyalar başıma yıkıldı .Amniyosentez için konuştular benle.2 gündür sürekli çevremden ve internetten araştırdım.Buğün ankarada Eyüp ekiciye gittim bu çocuk %90 sağlıklı ben hiç bir fiziksel bişey görmedim dedi ama size bırakıyorum amniyosentez kararını dedi.Bu benim 2 gebeliğim diğer gebeliğimde de bebişimin kalbi durmuştu o yüzden inanın hepinizi çok iyi anlıyorum çok kötü bir duygu Allah hiç bir zaman yavrusuyla sınamasın insanı.Ben buğün kararımı verdin amniyosentez yaptırmıycam .İnşallah ilerde elime sağlıcakla alırım oğlumu.Hepimizin Allah yardımcısı olsun...
merhaba bu 2,3 ve 4 lü testlerdeki değer oranlarıda mı farklı çıkıyor ben anlamadım bende1/98 çıktı 4 lüde eğer öleyse yani aynıysa senin hiç korkamana gerek yok ki değerlerin kötü sayılmaz ama yinede sen bilirsin amniyosentez için korkun var sa korkma canım öle can acıtan bir işlem değil ama işte bebeğe zarar verir diye korkuyoruz kendimizden geçtik allaha emanetiz bebişlerimizde bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?