- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #1.061
Kombine risk 1:269
ikili test 1:68
Yaş riski 1:608
30 yaşındayım ama ikili test riskli çıktı. Ayrıntılı usg de ekojen kardiak odak ve hiperekojen barsak gözlendi. amniosentez yaptırdık.
Şükürler olsun ki sonuç temiz çıktı.Allah herkese bebişlerini kuçaklarına almayı nasip etsin.
çok sevindim iyi haberlerinize arkadaşlar Allaha şükür atlattık artık doğumu düşünelim :))) sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah
çokk önceden genetikk olarak baktrmıştık. eşim de ben de. kromozomlarımızda bir problem yokmuş. çok şükür......
merhaba arkadaşlar,
Dün 2'li tarama testi için ultrasona girdim. Oğlum olacakmış.Ama biraz canım sıkıldı ense kalınlığı sınırda çıktı 2.77 idi. Diğer 4 paremetrelerde (burun kemiği,kalp vss ) de çok güzel çıktı. Çok sağlıklı bir bebek dedi ancak ense kalınlığna taktık.
doktor kan sonucuna göre değerlendireceğiz dedi. Bugün kan verdim... Kızlar dua edin kan testim temiz çıksınçokkkk muuu kötüü?
Arkadaşlar bugün üçlü test sonucumu aldım,
down 1/230 olarak riskli çıktım,
amniyosentez yapılması gerekiyormuş,
benim gibi üçlü testi riskli çıkıp, amniyo sonucu iyi çıkanlar var mı?
merhaba arkadaşlar,
Dün 2'li tarama testi için ultrasona girdim. Oğlum olacakmış.Ama biraz canım sıkıldı ense kalınlığı sınırda çıktı 2.77 idi. Diğer 4 paremetrelerde (burun kemiği,kalp vss ) de çok güzel çıktı. Çok sağlıklı bir bebek dedi ancak ense kalınlığna taktık.
doktor kan sonucuna göre değerlendireceğiz dedi. Bugün kan verdim... Kızlar dua edin kan testim temiz çıksınçokkkk muuu kötüü?
kaç haftalıkta girdin ult.bnmki de 2.1 çıktı bende amniyosentez yaptırdım bekliyorumsonucları 10 gün oldu bugün
benim de 3lü test sonucu trisomy 1/50 çıkmıştı.amniyosentez yapıldı.15 gün bekledim ömrümden ömür gitti resmen ama çok şükür ki temiz çıktı.Allah herkese iyi sonuç almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?