- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #1.101
canımmm benimm m canını hiç sıkma. Allahın izniyle temiz sonuç alaxaksın. Keşke 2 günde çıkan testten yaptırsaydın. içinin rahat olması ve sonucu çabuk aslman için.
canım o iki günde çıkan test ne ya.üçlü tarama testinden mi bahsediyosun farklı bişey mi
arkadaslar trisomy 18 degerim pozitif cikti.yarin ayrintili usg ye girecegim.doktor gebeligim icin iki hafat onde hesaplamisti ama son adet tarihime gore 13 haftalikken 15 haftaliksin demisti.test sonuclarimda on agore cikti.sizce yanlislik varmidir.
canımmm benimm m canını hiç sıkma. Allahın izniyle temiz sonuç alaxaksın. Keşke 2 günde çıkan testten yaptırsaydın. içinin rahat olması ve sonucu çabuk aslman için.
keşke.. ama doktorum çocuk zaten 2 hafta önden gidiyor sonucu erken alman bişeyi değiştirmeyecek 2 günde çıkan sonuç yüzde yüz güvenilir değil biz kesin sonuç alalım dedi..
kesin sonuçç olmaz mıı yaa.... en azından down sendr.ve diğer risklerin kesinliği belli oluyor..... hangi doktora gidiyorsun kii?? benim dün kültür sonucumda çıktı o da temiz....
Bursa dayım ben Ahmet Yılmaz a gidiyorum.. Öyle dedi bana.. Boşuna mı kaç gündür bekliyorum ben şimdi.. :S
valla canımmm... 2-3 günde sonuçç çıkan kesin sonuç.. 1 ay sonraki de onun kültürü yani doğrulaması... o da zaten doğru çıkıyormş genelde.rahat ol sen sıkma canını....
benim ikili testim normal çıktı ama üçlü testte 1/158 risk çıktı amniyosentez yaptırıcam ama pazartesi yaptırmam gerekiyor. İzmirde hangi hastanede hangi doktora yaptırabilirim. dokuz eylül yoğunluktan dolayı kabul etmedi. ege doğumevi ve eğitim araştırma hastanesinde yaptıran varmı, aynı gün gitsem yaparlarmı, bu hastanede yaptırıp sıkıntı yaşayan oldumu,
Arkadaşlar bugün üçlü test sonucumu aldım,
down 1/230 olarak riskli çıktım,
amniyosentez yapılması gerekiyormuş,
benim gibi üçlü testi riskli çıkıp, amniyo sonucu iyi çıkanlar var mı?
kızlar bu testler ne kadar güvenliki bilen var mı.netten araştırdığım kadarıyla testler yüzde yüz doğru versede bebekler gayet sağlılklı doğanda varmış neye inanıcazki biz.hadi diyelim testler olumsuz ne yapıcaz o kadar büymüşkem aldırıcaz mı bence kafa karıştırmaktan başka bişey değil.bir şey daha sorucam bu testler zorunlu mu yapılıyor?
ben de iki gün önce amiyosentez yaptırdım.hızlı sonuç istemiştim dün doktorum aradı. 13,21. kromozom ve cinsiyet açısından bi sorun olmadığını söledi. ama 18. kromozom sonucu çıkmamış. bebişin kalbinde beyaz leke görmüştü doktor onun için şüpheleniorum demişti. çok korkuyorum inşalla bişi çıkmaz.zaman durdu geçmiyo((
Hayır zorunlu değil.. Doktor istiyorsa sen hayır diyebilirsin.. Şimdiki aklım olsa bende yaptırmazdım.. ' liyle bitmiyor ki bunun 4 lğsğ var, amniyosu var, delilrerek beklemesi var.. Kabus gibi geçen günlerin ardından çok şükür sonuçlarım temiz çıktı..
merhaba arkadaşlar 12 haftalık hamileyim. 11+2 günlükken hastaneye kontrole gitmiştim bebeğimin ense kaınlığı testi yapıldı ve yüksek olduğu söylendi başka bi ildeki hastaneye sevk ettiler 11+5 günlüktü oradaki kontrolumdedde buradada ense kalınlığı 9 mm dediler. amniyosentez istediler ilerleyen haftalarda ama ben yaptırmak istemiyorum. ense kalınlığı yüksek çıkıpta normal doğum yapan varmı.günlerdir ağlıyorum. günlerim nasıl geçiyor bilmiyorum. ne olur yardımcı olun.
Hayır zorunlu değil.. Doktor istiyorsa sen hayır diyebilirsin.. Şimdiki aklım olsa bende yaptırmazdım.. ' liyle bitmiyor ki bunun 4 lğsğ var, amniyosu var, delilrerek beklemesi var.. Kabus gibi geçen günlerin ardından çok şükür sonuçlarım temiz çıktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?