Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

arkadaslar trisomy 18 degerim pozitif cikti.yarin ayrintili usg ye girecegim.doktor gebeligim icin iki hafat onde hesaplamisti ama son adet tarihime gore 13 haftalikken 15 haftaliksin demisti.test sonuclarimda on agore cikti.sizce yanlislik varmidir.

benimde sat a göre 18+0 düşük risk, usg ye göre 19+3 yüksek risk çıktı ve doktor ısrarla amniyosentez önerdi.. Şimdi amniyosentez sonucu için gün sayıyorum ve geçmek bilmiyor.. Senin durumun ne oldu sonuçlar belli oldu mu?

canımmm benimm m canını hiç sıkma. Allahın izniyle temiz sonuç alaxaksın. Keşke 2 günde çıkan testten yaptırsaydın. içinin rahat olması ve sonucu çabuk aslman için.

keşke.. ama doktorum çocuk zaten 2 hafta önden gidiyor sonucu erken alman bişeyi değiştirmeyecek 2 günde çıkan sonuç yüzde yüz güvenilir değil biz kesin sonuç alalım dedi..

keşke.. ama doktorum çocuk zaten 2 hafta önden gidiyor sonucu erken alman bişeyi değiştirmeyecek 2 günde çıkan sonuç yüzde yüz güvenilir değil biz kesin sonuç alalım dedi..

kesin sonuçç olmaz mıı yaa.... en azından down sendr.ve diğer risklerin kesinliği belli oluyor..... hangi doktora gidiyorsun kii?? benim dün kültür sonucumda çıktı o da temiz....

valla canımmm... 2-3 günde sonuçç çıkan kesin sonuç.. 1 ay sonraki de onun kültürü yani doğrulaması... o da zaten doğru çıkıyormş genelde.rahat ol sen sıkma canını....

benim ikili testim normal çıktı ama üçlü testte 1/158 risk çıktı amniyosentez yaptırıcam ama pazartesi yaptırmam gerekiyor. İzmirde hangi hastanede hangi doktora yaptırabilirim. dokuz eylül yoğunluktan dolayı kabul etmedi. ege doğumevi ve eğitim araştırma hastanesinde yaptıran varmı, aynı gün gitsem yaparlarmı, bu hastanede yaptırıp sıkıntı yaşayan oldumu,

canımmm Ege Üniveristesinde de yaptırabilirsin..... Ben özel de bir profa (riskli gebelik uzmanına) yaptırdım. o prof da egenin hocalarından....Geçmiş olsun

selam kızlar, geçmiş olsun hepinize öncelikle .bende şimdi 5 aylık hamileim hemde 1.dereceden akraba evliliği.tüm sonuçlarım yapıldı ve hepsi temiz çıkı çok şükür.riskli olan arkadaşlar üzülmeyin bence çünkü dr.lar büyük oranda yanılabiliyorlar.emin olun bnm çevremde bi çok arkadaşıma riskli hatta aldır dediler ama hepsinin çocuğu doğdu ve sapasağlam canınızı sıkmayın tek tavsiyem moralinizi iyi tutun ve allaha sığının.allah dilemedik çe hiçbirşey olmaz bunu unutmayın:))) sevgilerlee

kızlar bu testler ne kadar güvenliki bilen var mı.netten araştırdığım kadarıyla testler yüzde yüz doğru versede bebekler gayet sağlılklı doğanda varmış neye inanıcazki biz.hadi diyelim testler olumsuz ne yapıcaz o kadar büymüşkem aldırıcaz mı bence kafa karıştırmaktan başka bişey değil.bir şey daha sorucam bu testler zorunlu mu yapılıyor?

Hayır zorunlu değil.. Doktor istiyorsa sen hayır diyebilirsin.. Şimdiki aklım olsa bende yaptırmazdım.. ' liyle bitmiyor ki bunun 4 lğsğ var, amniyosu var, delilrerek beklemesi var.. Kabus gibi geçen günlerin ardından çok şükür sonuçlarım temiz çıktı..

ben de iki gün önce amiyosentez yaptırdım.hızlı sonuç istemiştim dün doktorum aradı. 13,21. kromozom ve cinsiyet açısından bi sorun olmadığını söledi. ama 18. kromozom sonucu çıkmamış. bebişin kalbinde beyaz leke görmüştü doktor onun için şüpheleniorum demişti. çok korkuyorum inşalla bişi çıkmaz.zaman durdu geçmiyo((

cnm umarım hayırlı haberler alırsın inş.dualarım seninle.ben test yaptırmayı düşünmüyorum şimdilik o psikoloji çok zor olmalı.daha bebişim kalp atışlarını duymadım onu duymayı beklerkenki stresim bambaşka ben dayanamıyorumya çk sabırsızım

teşekkür ederim cnm cevabın için.evt beklemek çok zorolmalı dediğin gibi bende çok endişeli ve sabırsızım.olduki kötü sonuç çıktı allah vermesin o dokuz ay nasıl geçer düşünemiyorm bile.allah herkese sabır versin boşuna demiyorlar annenin hakkı ödenmez diye

sakın üzme kendini aynı şey çok yakın arkadaşımın başına geldi şimdi çok tatlı bir kızı var

bende kararsızım yaptırıp yaptırmama konusunda ama yaptırmak istemiyorum yaa

selm arkadaşlar.bende 13. haftanın içindeyim.ikili test istemedim çünkü sonuç ne çıkarsa çıksın benim kararımı değiştirmeyeckti.bugün ense kalınlığı 3.8 çıktı.dr down riski var dedi.bende zamanı gelince ayrıntılı zamanı gelince bakarız dedim.

RABBİME emanet biliyorum sonuç güzel olacak inş ama insanız,kadınız hele hele hamileyiz duygusalız ara ara tutamıyorum kendimi ama içim de nedense rahat inş bebeğim sağlıklıdır RABBİM DE rahatlık veriyodur.inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

inş RABBİM hiçbirimizi korktuğuyla karşılaştırmaz,korktuklarımıza uğretmaz.inşşşş hepimiz sağlıklı ve hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…