- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #1.181
kardelen arkadasım ınsallah sonucların temız cıkmıstır..cok merak ediyorum haber vermeni bekliyorumm
canımcım bugün öğleden sonra randevum var araştırma hastanesinde sonuçları alıcam aynı zamanda ayrıntılı ultrasonada giricem yarına yazarım sana. Telefonla aradı eşim ama sonuçları vermiyorlar dedik telefondaki bayana 3 hafta çok uzun bir süreçti ne olur iyi yada kötü deyin dedik ama kız renk vermedi çok heyecanlıyız inşallah iyidir sonuç öğleden sonrayı iple çekiyoruz birazdan gideceğiz hastaneye....
kardelen merakla bekliyoruzz...hayırlı haberlerle gell...
kızlar sonucları riskli oranda çıkanlara hak veriyorum yaptırıp yaptırmamak arasındaki kararsızlığı....
bnm bundan önceki gebeliğimde turner send.bebeğim olduğu için yasım 31 olduğu için yaptırdım yoksa ikilitestim normal geldi ..ha burada benm diğer hamileliğimdede ikili testim normal gelmişti o ayrı bir konu...ama yüksek ihitimal dr.iyiyse ultras.da görülüyor ters bişeyler olduğu...herkesin allah yardımcısı olsun
nihayet o amansız bekleyiş dün sona erdi ve sonuçları aldım şükürler olsun ki TERTEMİZ sonucumuz.... nasıl mutlu oldum anlatamam.....ayrıntılı ultrasonda da herşey normal dedi doktorum darısı tüm bekleyenlerin başına...... nasıl zor bir dönem ancak yaşayan biliyor......
meraba arkadasım bende yaptırdım amniyosentez değilde cvs(bebek eşinden parça alma)işlemi yaptırdım bugun 17.gün bekliyorum daha..insallah sonuclarım temiz cıkcak bende inanıyorum..yalnız bebek kaybeden pek duymadım ben için rahat olsun,insallah sende hiç aksilik yasamadan temiz sonuçlar alırsın..iyi düşünelim iyi olsun canım..iyi haberlerini bekliyorum insallahMerhaba arkadaslar
Bende sizler gibi amniyosentez sonucunu bekleyenler grubuna dahil olacağım
İkili de biokimyasalim 1/85 çıkmıştı
4 lu yapıldı 960/1
19. Haftada yaapilan ayrıntılı ultrasonda bebeğimin karninda iki adet parlaklık görülmesi üzerine doktorum amniyosentez önerdi
Bizde bugün kafamız net olsun diye atıl Yüksel e gittik, perinatoloji de 1 numara
O da karında ki parıltıyı önemsemedi
Fakat kalpte ufak bir sıkıntı gördüm, hayatını etkilemez ama bebeğin downlu olabileceği ihtimalini düşündürür dedi
Haftaya cmt. Si kendi doktorumuza amniyo yaptiricaz
Sonucun iyi çıkacağına neredeyse eminim
Beni korkutan işlemin acısı falan da değil
Bebeğime birsey olursa diye korkuyorum
Bu topicin hepsini okuyamadım
Amniyo sonucu bebegini kaybeden oldu mü hiç?
slm ben 14 haftalık hamileyim iki hafta önce ikili test yaptırdım ve doktor sonuç normal dedi bende dün başka doktora daha gösterdim biyokimyasal risk 1:400 dotor bunda risk var dedi doktorunu gözünden kaçtı sanırım dedi 1 ekimde üçlü test yapmamız gerekiyor dedi moralim çok bozuldu Allaha emanet artık Allahım hayırlı sağlıklı bebekler versin hepimize böyle benim gibi olanda varmı arkadaşlar yazarsanız memnun olurum..
Bnim biokimyasal riskm daha yüksek çıkmıştı
4 lu yaptırdık o iyi çıkmasına rağmen ayrıntılı da tekrar karşıma çıktı biokimyasal
İkili test zamanın gecmediyse bir kez daha tekrar etmeni tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?