- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #1.221
kızlar buraya yeni üye oldum.Çok güzel şeyler paylaşmışlar.Bende yaşadıklarımdan size bahsetmek istiyorum.normal geçen bir hamileliğim varken 10+2 günlükken aşırı kanamadan dolayı hast. gittim.teşhis olarak miyom olabileceğini söylediler.4 gün hast.yattım.kanamalarım azalınca eve çıktım.fakat 1 haft. geçmesine rağmen kanamalarım bitmeyince prof.a gittik.bize plesanta previa totalis teşhisini koydu.istirahat etmemi ve bazı ilaçları kullanmamı istedi.bu arada 2 li tarama testimi yaptırdım.ultrasonda herşey normal çıktı fakat kanda ki tahlilde 1/77 risk çıktı.bunun üzerine 3 lü tarama testi istediler.ondada 1/38480 çıktı.ama 2 li çok yüksek çıktığı için amniyosentez önerdiler.2 günlük düşünme süresinden sonra bugün 13:30 da yaptırdım.işlem biraz ağrılı oldu.halen ara ara o bölgede ağrı oluyor.bu arada 17 haftalık gebeyim.21 gün sonra sonuçlarım çıkacakmış.8 yaşında da çok sağlıklı bir kızım var.ama bu kızımın gebeliği çok zor geçiyor.şu an kanamalrım yok ama amniyo sıvısının rengi kahverengi gibi bulanıktı.dktorumda ne kadar kanaman olmuş ki halen amniyo sıvısında kan var dedi.arkadaşlarım işte böyle benim için ne olur dua edin.bundan başka hiç birşeye ihtiyacım yok.bu anlattıklarımı yaşayan yada duyan varmı.cevaplarınızı bekliyorum.Allah hepimize hayırlı hamilelikler ve hayırlı bebekler nasip etsin.
kızlar buraya yeni üye oldum.Çok güzel şeyler paylaşmışlar.Bende yaşadıklarımdan size bahsetmek istiyorum.normal geçen bir hamileliğim varken 10+2 günlükken aşırı kanamadan dolayı hast. gittim.teşhis olarak miyom olabileceğini söylediler.4 gün hast.yattım.kanamalarım azalınca eve çıktım.fakat 1 haft. geçmesine rağmen kanamalarım bitmeyince prof.a gittik.bize plesanta previa totalis teşhisini koydu.istirahat etmemi ve bazı ilaçları kullanmamı istedi.bu arada 2 li tarama testimi yaptırdım.ultrasonda herşey normal çıktı fakat kanda ki tahlilde 1/77 risk çıktı.bunun üzerine 3 lü tarama testi istediler.ondada 1/38480 çıktı.ama 2 li çok yüksek çıktığı için amniyosentez önerdiler.2 günlük düşünme süresinden sonra bugün 13:30 da yaptırdım.işlem biraz ağrılı oldu.halen ara ara o bölgede ağrı oluyor.bu arada 17 haftalık gebeyim.21 gün sonra sonuçlarım çıkacakmış.8 yaşında da çok sağlıklı bir kızım var.ama bu kızımın gebeliği çok zor geçiyor.şu an kanamalrım yok ama amniyo sıvısının rengi kahverengi gibi bulanıktı.dktorumda ne kadar kanaman olmuş ki halen amniyo sıvısında kan var dedi.arkadaşlarım işte böyle benim için ne olur dua edin.bundan başka hiç birşeye ihtiyacım yok.bu anlattıklarımı yaşayan yada duyan varmı.cevaplarınızı bekliyorum.Allah hepimize hayırlı hamilelikler ve hayırlı bebekler nasip etsin.
Selam herkese...
Öncelikle tüm annelere hayırlı ve sağlıklı doğumlar dilerim.Bende birkaç gün önce 3 lü tarama testi yaptırdım.sonuçta diğerleri düşükken bendeki kansızlığa bağlı olaraktan açık spina bifida riski yüksek çıktı.Mutlaka amniyosentez yapılmam istendi.Benle eşim o üzüntüyle ne yapacağımıza nasıl davranacağımıza karar veremedik.Nedir bu amniyosentez nerede nasıl yapılır.bebeğimize ne gibi zararı olur ve doğruluk derecesi ne kadar yüksek Allah aşkına bana bilgi verin Şanlıurfa'dayım.
Bizede önce üçlü test yapıldı çıkan sonuçta açık spina bifida riski göründü.Üniversite hastanesine gittik.Özellikli ultrasona girmeden amniyosentez önerildi.Sonra zeka testine bakınca.o temiz çıkınca,19. haftada bir daha üçlü test ve ultrason sonucu istendi.3 günlük zorlu bekleyişten sonra 3 lü test ve ultrason sonuçları temiz söylendi.Ve amniyosentezden vazgeçildi.Yinede endişeliyim ne olacak.inşaallah birşey çıkmaz.Sizede büyük geçmiş olsun.Allah çocuğunuzu size bağışlasın.
arlkadaşlar 21 haftalık hamileyim.dün dünya başıma yıkıldı üçlü test sonucum 43/1 çıktı yani çok yüksek bi risk.ağlamaktan telef oldum dünden beri ama elimden bişey gelmiyor.amniyo test yapıldı dün 4 gün sonra sonuçları alacagız.allahım inşallah normal çıkar değerlerim.
Merhaba arkadaşlar,
benimde ikili(258/1) ve dörtlü tarama (10/1) testlerim yüksek çıktı.Amniyosentez oldum ama hücreler kültürlenmediği için sonuç veremediler.Şu an 25 haftalık gebeyim.6 yaşında sağlıklı dünya tatlısı bir kızım var ona da zamanında risk var demişlerdi amniyosentez yaptırmamıştık.Şimdiki bebeğimde kız.Duygularımız ortak Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
evet bunları temmuz ayında yazmıştım,sonra perinatoloğa göründük içini ferah tut dedi.bu kadar kendini yıpratmaya değmez ben sağlıklı bir bebek görüyorum dedi.kızlar ben zaten dua ediyorum sizde edin salı günü inşallah bebeğimi kucağıma alacağım,meraktan ölüyoruz .umarım güzel haberler veririm.
arlkadaşlar 21 haftalık hamileyim.dün dünya başıma yıkıldı üçlü test sonucum 43/1 çıktı yani çok yüksek bi risk.ağlamaktan telef oldum dünden beri ama elimden bişey gelmiyor.amniyo test yapıldı dün 4 gün sonra sonuçları alacagız.allahım inşallah normal çıkar değerlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?