- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #1.261
yani tamam onuda anlayabiliyorum ama ufacık ihtimalde olsa çıldırıyoruz,insan kendi canı olsa yanmaz ama karnındaki olunca endişeleniyor..ben sırf küçük ihtimal bile olsa günlerce gözyaşı döktüm..keşke herşeyi ayrıntılı yazsaydı da kafamızda soru işaretleri oluşmasaydı..ortaya bi ateş atıp kaçmak en kolayı..[/QUOTEcanım yazdıklarınızı takip ediyorum ben dr sordum butestlerde kesin deyilmiş bence kalbimizi bozmayalım benim en yakın arkadaşımdada aynı şey oldu günlerce ağladı 4 boyutlu ultrasonda bi sıkıntı görülmedi ve bi kızı oldu hemde çok sağlıklı şuan 4 yaşında bol bol dua ediyorum karnıa elimi koyup onunla konuşuyorum şimdi 21 haftaya girdim ben inanıyorum bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli doğacak rabbimin izniyle benim oluşumda sağlıklı gelecek teyzeleri duadan başka yapacak bişi yok ben asla aldırmiycam o sıvıyı ben onu rabbime emanet ettim
canım vala neye inanacağımı şaşırmış durumdayım ama en yakın arkadaşımdan biliyorum çocuk sakat denildi arkadaşım günlerce göz yaşı döktü 4boyutlu ultrasona girdi sorun yok dedi dr gerçektende öyle oldu bebek çok sağlıklı doğdu bende dün 4 boyutlu ultrasona girdim hiçbi sorun yok dedi dr artık herşey allaha kaldı duadan başka yapacak yokbende kendi doktoruma sordum prof.arastırma hastanesinde %99.9 doğru sonucu verdiğini söledi,internetten araştırdığım kadarıylada öyle..tabiki bazı genetik bozukluklar için yapılabiliyormuş..mesela down sendromu konusunda kesin sonuç veriyormuş..aklımda olmayan birkaç genetik hastalık daha..yanılma payı yokmuş yapıldığı testlerde..
enderfts.. bence sende kendini şartlama bak ben 15 yıl aradım bu çocuğu ve benim gittiğimde çok ünlü bü profösör bunu kendimi rahatlatmak için söylemiyorum iki kez tekrarla sordum evet yanılma payı var dedi inan çevremdede çok duydum ben sıvı aldırmadım zaten dr önermedi ultrasonda yok bi problem dedi dedim ya herşey allaha kalmış ben olumlu düşünüyorum inşallah herşey güzel olacak
canım benim güzel düşün güzel olsun hem öylebile olsa napabiliriz inan ben 3lü testbile yaptırdığıma pişmanım ne oldu kendimi üzdüm 15 yıl beklediğimim anınn içine ettim hamişliğimin tadını çıkaramadım eskıden 3lü testmi vardı günlerce ağladım ama dün oluşumu gördüm rabbim sana emanet dedim çok şükür bişi çıkmadı tabikiiçimde azdaolsa bi şüpe var ama o benim canım kanım salıklı olunca iyide olmayınca kötümü ben rabbimin verdiği her şeye razıyım bak gör salıkla alıcaz bebişlerimiziyani bende ultrasonda bi sıkıntı yoktu ben yinede yaptırdım içim rahat olsun diye..ense ölçümü yanlış ölçülmüş benm daha sonradan öğrendik baska doktorlara gidince ben elimden geleni yaptım en azından keske yaptırsaydım dememek için..insallah saglıklıdır bebeklerimiz
canım bende tabiki allahın verdiğine razıyım cok şükür inanclı bi insanım..insallah saglıklı alacagımızada ınanıyorum ama o test sonuclarını beklerken neler cektimiğide bi ben bilirim..yaptırıp yaptırmamak senin tercihin sonuclar kesin deil deip içimize tekrar tekrar kusku sokmana gerek yok ama onu söylüyorum..canım benim güzel düşün güzel olsun hem öylebile olsa napabiliriz inan ben 3lü testbile yaptırdığıma pişmanım ne oldu kendimi üzdüm 15 yıl beklediğimim anınn içine ettim hamişliğimin tadını çıkaramadım eskıden 3lü testmi vardı günlerce ağladım ama dün oluşumu gördüm rabbim sana emanet dedim çok şükür bişi çıkmadı tabikiiçimde azdaolsa bi şüpe var ama o benim canım kanım salıklı olunca iyide olmayınca kötümü ben rabbimin verdiği her şeye razıyım bak gör salıkla alıcaz bebişlerimizi
kızlar ben de 3lü test sonucumu bugün aldım. risk yüksek dedi doktor: 1:98 çıktı(
yarın amniyosentez için hastaneye gidiyorum, tanınmış bir doktordan randevu aldım.
inşallah sonuçlar temiz çıkar.
dua edin.
enderfts...canım senbeni yanlış anlamışsın bende seninle aynı durumdayım benim derdim içine kuşku sokmak deyil seni rahatlatmaktı sadece bilgilerimi paylaştım benimde değerlerim yüksek çıktı bende günlerce ağladım yazdığım mesajları oluyorum acaba nerde yanlişbi cümle kurdum diye inan ben anlayamadım neden bukadar tepki verdiğini sen kendini şartlamışsın tahlillerin kötü çıkacağını yanılma payı var derken evet benim dr söyledi ben bunu yazdım sadece. kötü niyetim yok sadece seni rahatlatmak içindi ben sıvı aldırmadım aldırmicamda bu benim kararımdı aldıranlarıda okuyoruz testler yüksek çıkıp amniyo temiz çıkan çok sa dece bukonuda çok hassas olduğumuz için yanlış anlıyoruz bazı şeyleri seni incittiysem kusura bakma benim 15 yıl sonra oldu bebeğim tüp bebek riske atamadım değerim 1.80 ama rabbime dua edip iyi düşünmeye çalışıyorum okadar sadece burda derdimi paylaşmak istedim kötübi amacım yok
canım evet biraz hassas olunca insan yanlış anlaşılıyor evet benimde riskli çıktı ama içim rahat sen kaç haftalık gebesin canım ben 21 .haftadayım muhtemel doğum nisan 11 çok merak ediyorum oluşumu inşallah sağlıklı bişek,lde alıcaz bebeklerimizi kucağımıza rabbim herkezin bebeğini korusuncanım ben sadece sunu ifade etmek istiyorum,ben tam 21 gün bu testin sonucunu bekledim,benim bebegim için sadece down sendrom riski için yapılmıstı..1/71 riskim ve sükürler olsun sonucum temiz cıktı..benm sana sölemek istedigim hani temiz cıksada sartlandırma olarak anladım yazdıgını risk hala var anlamında yazdıgını düşündüm..burda tarama testleri 1/7 olan bile var ama amniyo yada cvs sonucu temiz cıkmıs doğum yapanlarda bilgi paylasmıslar bebeklerinin saglıklı olduguna dair..benm derdim sadece testlerin sonucu yanlıs cıkıyo diye birşey yok onu sölemek istiyorum..tabiki binlerce genetik hastalık var ve hepsi bu testlerle mümkün deilmiş sonuca ulasmak ama ben kendi adıma konustum benim sorunuma cevap verdi test..ve içim öyle rahatladı..burdaki arkadaslarada yardımcı olmaya calısıyorum onları cok iyi anladıgımı düşünüyorum..seni terslemek falan deil yoksa niyetim..konu hassas olunca bazen karısıklıklar oluyo..yine dua edelim saglıkla sıhhatle alalım bebişlerimizi kucagmıza insallahh..
canım evet biraz hassas olunca insan yanlış anlaşılıyor evet benimde riskli çıktı ama içim rahat sen kaç haftalık gebesin canım ben 21 .haftadayım muhtemel doğum nisan 11 çok merak ediyorum oluşumu inşallah sağlıklı bişek,lde alıcaz bebeklerimizi kucağımıza rabbim herkezin bebeğini korusun
çok güzel banada ilk kız demişlerdi daha sonra erkek 4 boyutlu ultrasonda tam net göründü erkek olduğu sanırım benimde doldurmaz tüpbebek olunca 15 yılsonra oldu benimde çok aradık o yüzden dr riske atmak istemiyor hayırlısı inşallah allah sağlık sıhhat versin bebişlerimize merakla beklicem senin doğumunudaben 26.haftadayım canım allah izin verirse kızım olcak benmde haftaya kontrole gitcem bende cok heycanlanıyorum ilk bebeğim..insallah sende hiçbir sorun cıkmadan kavusursun bebişinee..2 mart benmde muhtemel dogumum ama haktan hayırlısı belki tam 40 haftayı dolduramayabilirizz..
çok güzel banada ilk kız demişlerdi daha sonra erkek 4 boyutlu ultrasonda tam net göründü erkek olduğu sanırım benimde doldurmaz tüpbebek olunca 15 yılsonra oldu benimde çok aradık o yüzden dr riske atmak istemiyor hayırlısı inşallah allah sağlık sıhhat versin bebişlerimize merakla beklicem senin doğumunuda
evet büyük mücadele vermeyede devam ediyorum 15 yıl boyunca tedavi oldum ara verdiğim zamanlarda oldu 2 amaliyat 2 aşılama 3 tüpbebek denedim nasip şimdiymiş inan hamileliğimin tadını çıkaramadım bu test yüzünden güzel düşünmeye çalışıyorum rabbime dua ediyorum hayırlısı artık inan bunların geleceğini bilsem başıma 3 lütest felan yaptırmazdım ultrasonda herşey normal görünüyor gelişimi kilosu boyu ense kalınlığı burun kemiği ama doğana kadar içim rahat olmayacak umarım herşey yolunda giderburdan yazarım sana :) ben mart anneleri topiğinde yazıyorum :) 2 mart büyük ihtimalle subatta doğururm :) 15 yıl boyunca tedavi mi gördün..yoksa ara mı vermiştin gercekten büyük mücadele vermişsin..
evet büyük mücadele vermeyede devam ediyorum 15 yıl boyunca tedavi oldum ara verdiğim zamanlarda oldu 2 amaliyat 2 aşılama 3 tüpbebek denedim nasip şimdiymiş inan hamileliğimin tadını çıkaramadım bu test yüzünden güzel düşünmeye çalışıyorum rabbime dua ediyorum hayırlısı artık inan bunların geleceğini bilsem başıma 3 lütest felan yaptırmazdım ultrasonda herşey normal görünüyor gelişimi kilosu boyu ense kalınlığı burun kemiği ama doğana kadar içim rahat olmayacak umarım herşey yolunda gider
kızlar bugün öğlen doktorum amniosentez yaptı.
çok zor bir işlem olmadı, 3 gün evde dinlenmemi söyledi.
dünden daha iyiyim, daha olumlu düşünüyorum.
evladımı sağlıkla kucağıma alacağıma inanıyorum.
3 hafta sonra çıkacak sonuçlarımı inşallah sevinçle paylaşırım sizinle.
dua edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?