- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #1.301
secilce canım benim, çoooooooooook sevindim. darısı bizim başımıza güzel haberlerle yazarız inşallah.
bazen çok umutlu oluyorken bazen aşırı depresyon takılıp çok üzülüyorum.
Allahım hepimizin hakkından hayırlısını nasip etsin inşallah.
yine yazmaya devam et, bebişden güzel haberler ver:)))
mesela cinsiyeti??
2 hafta geçti artık son haftaya giriyoruz öğrenmek için.
desteğin için teşekkür ederim.
benim 3,5 yaşında bir oğlum var. 2. bebeğime de erkek dedi doktor. amniosentezden önce ayrıntılı ultrasona girmiştim.
hareketlerini artık daha net hissediyorum. yine ilkinde olduğu gibi heyecanım var.
bu yaşananların beni ve ailemi, bebişimi olumsuz etkilemesini istemiyorum.
mümkün mertebe güçlü omaya gayret ediyorum.
bu arada benim doğum da nisan sonu gibi. seninle aynı gidiyoruz:)))
sevgiler..
yüzdelik değerlendirmeyi ben de duymuştum canım. herşeyin hayırlısı olsun.
senin ilk gebeliğin mi?
hareketleri hissediyor musun?
bir de kaç kilo aldın:)
benim ilk hamileliğime çok benziyor.
şu ana kadar da 6 kilo aldım.
ilkinde 19 kiloyu bulmuştum:)
bu aralar ben de çok iştahlıyım. hele de yorucu geçen ggünlerin sonunda akşam birsürüüü şey yiyorum.
haftasonu geldi. dinlenmek istiyorum. perşembe günü de kontrolüm var. bu aralar heyecanım tavan yaptı.
canım benim teşekkür ederim.
tanımıyorum seni ama desteğin okadar moral oluyor ki bana.
bugün ayrıntılı ultrasonum vardı. doktorum ok güzel inceledi, böbrek kanalının genişliğinin durduğunu hatta gerilediğini söyledi.
gelişimin normal olduğunu, olumsuz hiçbirşey görmediğini söyledi.
çok sevindik. pazartesi de sonuçlarımız çıkar herhalde, güzel haberler yine veririm.
sadece şöyle bir şey odu. ultrasonda rahim içinde duvardan duvara bir bant gördü doktor. ama bunun da görülme olasılığının yüksek olduğunu,
şu anda bebeğin pozisyonu gereği endişelenmemiz gerektiğini bastıra bastıra vurguladı.
hatta 1,5 ay sonrasına randevu verdi. sadece 24. hafta şeker yüklemesi istediğini belirtti.
canımı sıkmak istemiyorum bu bant yüzünden. inşallah bebeğim sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir ama anladım ki hamilelik gerçekten bilinmeyecek, gizemli bir süreç.
Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben de inşallah oğluşuma sağ salim kavuşurum.
umudumu, heyecanımı kaybetmeden, mutlu bir hamilelik istiyorum:)
sende durumlar nasıl?
benimde yengemde kötü çıkmıştı aminiyosentez iyi çıktı ama bu arada yengem çok stres oldu.bende şimdi 10 haftalık hamileyim bu testleri yaptırıp yaptırmamak konusunda tereddütlüyüm
canım benim teşekkür ederim.
tanımıyorum seni ama desteğin okadar moral oluyor ki bana.
bugün ayrıntılı ultrasonum vardı. doktorum ok güzel inceledi, böbrek kanalının genişliğinin durduğunu hatta gerilediğini söyledi.
gelişimin normal olduğunu, olumsuz hiçbirşey görmediğini söyledi.
çok sevindik. pazartesi de sonuçlarımız çıkar herhalde, güzel haberler yine veririm.
sadece şöyle bir şey odu. ultrasonda rahim içinde duvardan duvara bir bant gördü doktor. ama bunun da görülme olasılığının yüksek olduğunu,
şu anda bebeğin pozisyonu gereği endişelenmemiz gerektiğini bastıra bastıra vurguladı.
hatta 1,5 ay sonrasına randevu verdi. sadece 24. hafta şeker yüklemesi istediğini belirtti.
canımı sıkmak istemiyorum bu bant yüzünden. inşallah bebeğim sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir ama anladım ki hamilelik gerçekten bilinmeyecek, gizemli bir süreç.
Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben de inşallah oğluşuma sağ salim kavuşurum.
umudumu, heyecanımı kaybetmeden, mutlu bir hamilelik istiyorum:)
sende durumlar nasıl?
gözün aydın tatlım seni takip ediyordum çok sevindim artık bi ohhhhh çek ve hemileliğin tadını çıkar inşallah sağlıkla alıcaz bebeklerimizi kucağımızakızlar tam ay sonra bugün sonuçlar açıklandı. bebeğim sağlıklı çok şükür.
eşim hastaneye gittiğinde ben okuldaydım, güzel haberleri verince bir duygu boşalması yaşadım, hüngür hüngür ağladım ve rahatladım.
şimdi dileğim hamileliğin rahat geçmesi, hayırlı doğum olması ve bebeğimi sağ salim kucağıma almayı görmek.
destekleriniz için teşekkür ederim.
bende oldum amnıyosentezı.benım gıbı korkak bırıde yaptırıyosa herkas rahatlıkla olur hiç kokulacak bışey yokmuş şükür..sonra arkasından agrı kesıcı ıgne yaptılar bebegın kalp atışını dınlettıler..artık 3 hafta sonra sonuçları beklıyoruz bakalım.cevap veren arkadaşlara ayrıca teşekkur ederım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?