Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

Çok çok güzel haber Çok sevindim korsanmartı, gözünüz aydın, bundan sonrası su gibi geçsin artık
Bu arada 25. haftadan sonra ne gibi anomaliler çıkıyormuş:26::26:

hadi gözünüz aydın. bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
teşekkürler arkadaşlar:)

Çok çok güzel haber Çok sevindim korsanmartı, gözünüz aydın, bundan sonrası su gibi geçsin artık
Bu arada 25. haftadan sonra ne gibi anomaliler çıkıyormuş:26::26:

:)teşekkürler seçilce.bizde bağırsak tıkanıklığı veya bağırsakla alakalı bir anomali gelişebilir şüphesi var.

Evet arkadaşım Allahım kimselere yaşatmasın. Öyle bi karar vermek zorunde bırakmasın. Başına gelemyen asla bilemez. Ben de aynı şeyleri yaşadım, hep aynı cümleleri kurdum. Benim bebeğim de haziranda doğacaktı ama olmadı. Bunların yaşanması gerekiyormuş demekki. Zaman herşeyin ilacı..

merhaba bende yeni üyeyim benimde üçlü testim riskli çıktı 1.50 ve kafasındada küçük bir kist var amiyosentez istediler ama korktuğum için yaptırmadım ama doğuma kadar zaman nasıl geçecek bilmiyorum

koroid pleksus kisti ile dawn sendromu arasında bir ilişki varmı acaba bilgisi olan varmı

Bu sorunun cevabını bilemiyorum ama bildiğim kadarıyla bu tür kistler 28. haftaya kadar kendiliğinden geçebiliyormuş. Benim bir arkadaşımın da başına gelmişti ama neyse ki kendiliğinden küçüldü sonunda. Siz de iyi haberler alacaksınız umarım..

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm...Diyecek söz yok...Allah sabır versin... Dediğiniz gibi zaman her şeyin ilacı, dilerim ki kendinizi hazır hissettiğiniz zaman sağlıkla hayırlısıyla bebeğinize kavuşursunuz.. Kendinize iyi bakın..

yorumlarınız için çok teşekkür ederim bende herşeyin yolunda gitmesini umut ediyorum allah kısmet ederse inşallah kızımı sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm...Diyecek söz yok...Allah sabır versin... Dediğiniz gibi zaman her şeyin ilacı, dilerim ki kendinizi hazır hissettiğiniz zaman sağlıkla hayırlısıyla bebeğinize kavuşursunuz.. Kendinize iyi bakın..[/QUOTE]

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler. İnşallah güzel haberlerimizi burdan paylaşırız. Aynı şeyleri tekrar yaşama korkusu çok kötü. Bana biraz cesaret ve çokça umut lazım..

koroid pleksus kisti ile dawn sendromu arasında bir ilişki varmı acaba bilgisi olan varmı

bebek down sendromluysa geçmeyebiliyormuş. benim bebeğiminde kafasının sol tarafında vardı. hatta böyle topik var okumuştum genelde geçiyor.

ense kalınlığı normal ama üçlü testimde riskli çıktı maalesef

canım benim de 10 da 1 trizomi 21 çıktı 4 lü taramada. 2 li güzeldi halbuki., sonra başka yerde tekrarlattım 63 te 1 çıktı. ultrasonda bulgu yoktu. ama yüzde 50 bulgu olmayabilirmiş. çok endişeli geçti sürecim başka sıkıntılar da vardı rahim ağzıma dikiş atılmıştı bir hafta sonra suyum gelmişti. amniyo yaptırsak bu sefer sudan dolayı bebeği kaybedebilirdik. çok dua ettim. 3 yıl önce de 25 haftalık erken doğum yapmıştım rahim ağzı yetmezliği nedeniyle 4 gün yaşamıştı oğlum. 2 de 8 haftalık düşük yapmıştım. Amniyo da yaptırmadım bol dua ettim. Ama bu süreç çok zor geçer senin için istersen amniyo yaptır istersen şimdi kandan bakılmaya başlandı mesela memorial başladı sanırım. maliyeti yüksek ama en azından amniyo gibi riskli değil...

Allah yardımcn olsun. benim oğlum sağlıklı doğdu şükür. şu an beşiği sallıyorum:)) Allah size de nasip etsin uykusuz geceleri:))

evet canım tek yardımcımız şu an allah ona sığınmaktan başka çaremiz yok inşallah bende senin gibi kızımı sağlıklı olarak kucağıma alırım

evet canım tek yardımcımız şu an allah ona sığınmaktan başka çaremiz yok inşallah bende senin gibi kızımı sağlıklı olarak kucağıma alırım

Amin canım ne zor süreçtir o süreç ...Allah herkesin yardımcısı olsun kimseyi evladıyla sınamasın amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…