- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #1.601
saat tam 11.30 da randevumuz vardı ve ordaydık. siz amniyosentezi nereye yaptırdınız?
biz 10 civarında ordaydık canım.. biz amniyosentezi zekai tahir burakta yaptırdık. gercekten cok rahattı. bi de fish diye bi test varmıs kromozom sayısı hesaplayan, o yarın cıkacak sanırım. tam amniyosentez sonucu 25 gün sonra dediler. sen kaç haftalıksın?
19+2 günlük hamileyim cnm bide fish dediğin testi size doktor mu söyledi yoksa zekai tahir buraktakiler mi yada her amniyosentez yaptıranda çıkıyormuş mu?
bize zekai tahirde genetikteki doktor söyledi. ama herkese oluyomu bilmiyorum. bizim oran cok aşırı yüksek oldugu için olabilir bence. eyüp beye ne kadar ücret verdiniz?
360 tl siz ne kadar ödediniz?birde ilk hamileliğiniz mi
bizimde öyle. evet ilk hamileligim.. walla içim içimi yiyo. düsünmek istemiyorum ama kendimi hep bu tarz sitelerde buluyorum:) ama içimde de bi rahatlık var eyüp beyden sonra.
Bnmde ikinci hamileliğim kızımda hiç böyle şeyler yaşamadım bunda böyle şeyler yaşamak beni çok yıprattı zaman geçmiyo evde birşey yapmak canım istemiyo benimde aklıma özeldeki doktorun dedikleri ve eyüp beyin dedikleri geldikçe düzeliyorum biryanda da şeytan vesvese verip beni delirtiyo allah yardımcımız olsun inş.
bizimde öyle. evet ilk hamileligim.. walla içim içimi yiyo. düsünmek istemiyorum ama kendimi hep bu tarz sitelerde buluyorum:) ama içimde de bi rahatlık var eyüp beyden sonra.
merhaba kızlar sizlere ilk defa yazıyorum.ikili test sonucum temiz çıktı ama yaş 35 olduğu için risk faktörü 1/241 çıktı dr aminosentez önerdi sizce sonuç riski yüksekmi daha zamanım var dr düşün iyice dedi kafam çok karıştı sizlerden fikir almak istedim şimdiden teşekkürler.
benim oran cok yüksek 1:8.. yarın fish sonucları acıklanacak dua edin.. sizin de insallah sonuclarınız normal cıkar.. yasım 29. neden bu kadar yüksek cıktı anlamadım. eyüp bey %90 saglıklı dedi
benim oran cok yüksek 1:8.. yarın fish sonucları acıklanacak dua edin.. sizin de insallah sonuclarınız normal cıkar.. yasım 29. neden bu kadar yüksek cıktı anlamadım. eyüp bey %90 saglıklı dedi
arkadaşlar siz ayrıntılı ultrasonamı girdiniz acaba yoksa normal ultrasondamı baktırdınız ense kalınlığı ve burun köküne
MERHABA arkadaslar,
ben yeni üye oldum siteye..37 yaşındayım 16 haftalık hamileyim şu an.14 haftalıkken 2 li tarama testim yapıldı sonucu şöyle çıktı. doktor amniyosentez önerdi.doktor ultrasyon taramalarında hiçbir sorun yok demişti.gelişimi herşeyi güzel demişti neden riskli çıktı bukadar stres mi yaş mı etken?
MOM PAPP-A 378.0 NG/ML 0,50 T-
HCG 161.0 IU/ML 3,28
NT 1.7 MM 0,97 NB MEVCUT DOWN SENDROMU 1:42 1:250
SADECE YAŞ 1:269
TRİZOMİ 18/13 1:32600 1:101 DOWN SENDROMU İÇİN BİYOKİMYASAL RİSK: 1:6
arkadaslar çokmu riskli durumdayım sizce haftaya 17.haftam amniyosentez olucam kokruyorumda sonrada 3 hafta bekliycem iyi çıkma şansım yokmu hiç
aynı şeyleri yaşayan birisi olarak seni çok iyi anlıyorum.umarım sonuçların iyi çıkar.bir de o fish yönteminden bana hiç bahsetmedi doktorum sonuçları 20 gün sonra öğrenebilirsin dedi.keşke bizde 3 günde öğrenebilseydik ne iyi olurdu. beklemek insanı daha çok yıpratıyo çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?