- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #1.701
geçmiş olsun canım çok zor biliyorum aynı kararı bende vermek zorunda kaldım.ve bu durumu bir tek yaşayan bilir 35 gün oldu benim acısı hala aynı içimde allah hepimize sabır versin
ben de aldırmayı düşünmediğim için baştan karşı çıktım doktora ama insan ister istemez kafasına takıyor ve ben 4 ay bu stresi yaşamanın bebeğime daha fazla zarar vereceğini düşünüp dün amniyosentez yaptırdım. şu an her şey yolunda cuma sonuçlar belli olacakmış. inşallah sağlığı yerindedir oğlumuzun. bir daha hamile kalırsam bu testlerin hiçbirini yaptırmayı düşünmüyorum.
ikili ve üclü test ne zaman kacıncı haftada yaptırılıyor
slm bayanlar benim ikili taramam 1/200 riskli cıktı üçlüm normal cıktı doktor hala risk devam ediyor dedi ikiliyle üçlü birbirinden cok farklıymıs amniyosentez dedi bende kabul etmedim burda okudum üçlüsü iyi cıkıpta doktorun amniyosentez önermedigini bu ne demek kızlar bana yardımcı olun lütfen
merhaba arkadaşlar 25 yaşındayım 2 li testim normal çktı 3 lü testim 1/280 çıktı doktorum normal sonuçların dedi ama benim içim içimi yiyor çünkü dosyama üçlü test 1/280 risk bildirildi yazdı lütfen anlayan arkadaşlarım yorum yapsın korkuyorum
merhaba arkadaşlar 25 yaşındayım 2 li testim normal çktı 3 lü testim 1/280 çıktı doktorum normal sonuçların dedi ama benim içim içimi yiyor çünkü dosyama üçlü test 1/280 risk bildirildi yazdı lütfen anlayan arkadaşlarım yorum yapsın korkuyorum
İkili test sonuçları üçlü testinkinden daha güvenilir oluyor. Hatta ikili testte hiçbir sorun çıkmadıysa ve yaş gençse o zaman çoğu doktor üçlü tseti es geçiyor. Benim ikili tset sonucum çok iyi olmasına rağmen yaşım 35 olduğu için üçlüyü de yapmışlardı ve risk 1/70 çıkmıştı. Doktorum ikilinin sonucuna daha çok güvenmesine rağmen bebeğe atılan çamuru temizlemek adına amniyosentez yaptı. Sonuç : şuan çok sağlıklı bir çocuğum var. Amniyosentez emin ellerde olduktan sonra çok da korkulacak bişey değil ama ona alternatif bir teknik çıkmış. Onu araştır mutlaka. Anne kanında bebeğin dna sını ayırıp tarıyorlar. Acıbadem de var. Mutlaka sor bence. İçin rahat olsun
arkadaşlar 2 li riskim 1/1590 olmasına rağmen üçlü test 1/107 çıktı. doktorum fakülteye sevk etti ve amniyosentez hakkında bilgi almamı istedi çok üzgünüm şimdi yorumları okudukça umudum yükseldi inş sağlıklı bir bebeğim olur. sizce amniyosentez için fakülte hastaneleri iyimidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?