Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

arkadaşım geçmiş olsun ikiz gebeliklerde risk hep biraz daha fazla çıkıyor amniyosentez içinse tek gebelik için riski çok değil ancak çoğul gebelikler için biraz araştır derim ama bu karar bizim yorum yapabileceğimiz bir karar değil gibi sonuçta senin hayatın biz söyler geçeriz ama yaşayack olan sensin iyi araştır özellikle istanbulda isen sana bir doktor öneririm araştırrısın nettende adam işinde bir numara riskli gebelik uzmanı rıza madazlı. kesinlikle bir görün derim.

zaten doğumuna az kalmış arkadaşım ama işte hep içinde şüphe ile bu güzel zamanları geçirmişsin inşalah bebeğin sağsalim doğar bizde ne olsa kabulüz dedik ama yinede herşeye hazırlıklı olmak adına yaptırdık. sana hayırlı doğumlar sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin Allah'ım.

Arkadaşlar 16.gün a.s. sonucum belli oldu herşey normal çıktı şükürler olsun. sizinde iyi haberlerinizi almak dileğiyle arkadaşlar sayfadan takip edeceğim :)))))))))))

Arkadaşlar 16.gün a.s. sonucum belli oldu herşey normal çıktı şükürler olsun. sizinde iyi haberlerinizi almak dileğiyle arkadaşlar sayfadan takip edeceğim :)))))))))))

gözünaydın arkadaşım.rabbim bizlerede gösterirmiki o günleri.bizim içinde dua et,allahım bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.ve anneli babalı huzurlu büyütmeyi

üçlü testi bugün tekrar yaptırdım sonuç en erken 10 sonra dediler. hayırlısı Allah'tan inş. bizi sevindirecek bir sonuc çıkacaktır. bugünkü doktor (3.doktor) ultrasonda herşey yolunda herhangi bir sıkıntı yok dedi. senin durum ne oldu. a.s sonucuna az kaldı. inş. sende ve herkes güzel sonuçlar alacaz. Allah hepimize sağlıklı çocuklar nasip etsin. sonucun belli olunca bilgilendir beni.

üçlü testi bugün tekrar yaptırdım sonuç en erken 10 sonra dediler. hayırlısı Allah'tan inş. bizi sevindirecek bir sonuc çıkacaktır. bugünkü doktor (3.doktor) ultrasonda herşey yolunda herhangi bir sıkıntı yok dedi. senin durum ne oldu. a.s sonucuna az kaldı. inş. sende ve herkes güzel sonuçlar alacaz. Allah hepimize sağlıklı çocuklar nasip etsin. sonucun belli olunca bilgilendir beni

ferda senin dörtlü riskli çıkmış . üçlü sonucun nasıldı. ben üçlüyü tekrarladım dörtlüyü yapmadı doktor. hatta üçlüyü tekrarlama dedi büyük ihtimallle farklı sonuç çıkacak dedi.

Gözün aydın canım senin adına çok sevindim.bize duanı eksik etme.ist. Değilim yaptıracak olsam yapacak peritenolog çok deneyimli bir Prof..ama hala bi karar vermiş değilim.en zoruda bu zaten.A/s yaptırıp sonucu öğrenmek istiyorum ama bebeklerime bir zarar gelmesinden de korkuyorum.

Hayatim 10 gün çok deyil mi? Ben 3 günde almıstim.benden ikili ve üçlü test istemedi doktor.amnyo sonucunada 10 gün kaldi.banada 3 ayri doktor bişeyi yok hersey normal dediler ama teste göre risk var.sen bu üçlüyü farklı labaratuarda yaptırsaydın aynı yermi? Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin. Senin yaş kaçti?

çok sağol canım

anladım canım bizim bir arkadaş 37 yaşındaydı ve ikizleri vardı onunda riski çıktı işte bu dediğim doktora gitti a.s yaptırdı hiçbişey olmadı o yüzden söyledim :) onun ikizleride sağlıklı çıktı şimdi ilkokula gidiyorlar.
karar çok zor ama gerçekten Allah yanlış kararlar aldırmasın. inş herley yolunda gider arkadaşım.

çok mutlu oldum darısı tüm bekleyenlerin başına

inş arkadşım inşallah hepimiz burada mutlu haberlerimizi paylaşacağız :).

Bende 27 yaşındayım canım.kararsızım ama yaptırmamaya daha yatkın gibiyim.yaptırsamsa kendini rahatlatmak iyi ya da kötü bir sonuç almak için yaptırcam.çünkü ALLAH korusun kötü bi sonuç çıksa bir müdahale yaptırmıcam.onun için riske girmek istemiyorum.Allaha dua ediyorum.inş. Sağlıklı doğar bebeklerimiz.bu nasıl bir sınav ikilem ALLAH yardımcımız olsun. İnşallah bizde senin arkadaşın gibi oluruz.

merhaba kızlar 12 haftalık ikizlere hamileyim dün ense kalınlığı ölçüldü ve 3.5 çıktı dr amniyosentez dedi ama ben kesinlikle yaptırmayı düşünmüyorum 8 yıllık bir mücadelenin ardında 5. tüp bebek denemem de hamile kalım şimdi ense kalınlığı 3.5 çıkıpta sonra sağlıklı doğum yapanlar yada bu ölçü sü düşen varmı lütfen yardımcı olun küçücük bir umut bile beni mutlu eder.....

Merhaba canım bende senin durumundayım şuan. Bende 15 haftalık ikiz gebeyim.13 haftalıkken bebeğimin birinin ense kalınlığı 2.55 mm ölçüldü.bir hafta sonra arttı amniyosentez önerildi ama kararsızım bende.2 haftadır aklımdan çıkaramıyorum.çevreden duyuyorum sorun çıkmayanı ama sorun olanda var.çok zor bir durum. Kesin öğrenmek için A/S sende biliyorsun ama bizim için çok zor bir karar.Allah yardımcımız olsun inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucaklarız. Şu mübarek günde dualarıma senide alcam...

Canım ya Allah yardımcın olsun çoook zor bir durum banada amniyosentez yapılacak dedi doktorum benim ikili test 1/50 riskli çıktı bende çok kararsızım ne yapacağımı şaşırdım kaldım.

merhaba canım inşallah herşey yoluna girer ve bebeğin sağlıkla doğar peki 1 hafta sonra ölçüm yapıldığında kaç çıktı

Sağol canım inş. hepimiz için öyle olur.bir hafta sonra 3.16 mm ölçüldü.ama bebekte 13+6 olmuştu.2 gün sonrasında gittiğimiz Prof hem uygun pozisyon bulamadı hemde artık ölçmek için de geç dedi. Önceki ölçümleride beğenmedi.inşallah bunlar iyiye işarettir.hamileliğim zehir oldu hiç bişeyden zevk alamıyorum aklımın ortasında koca bir soru işareti.Allahım şu mübarek günde sıkıntımıza derman olsun inşallah canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…