Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

nerdesin seni merak ettim bize bazen yaz her gün bakıyorum yazmışmısın diye

Arada bende bakıyorum canım gelişme var mı diye ama 1 haftadır bakamadım annem bendeydi yaz temizliği yaptı fırsat bulamadım internete girmeye.çarşambayı bekliyoruz bizde A.S için.siz ne düşünüyorsunuz sizde bir gelişme var mı?

Arkadaşlar benim eltimde geçen ay amniyosentez yaptırdı sonucu dün çıktı temiz çok şükür. Sebebide bebeğin bağırsaklarında beyazlık kireçleme var demişti doktor.% 60 downsendromu belirtisi demiş.ama öyle bişe çıkmadı şükür.bu belirtiyi yaşayan varsa umut olsun diye yazdım.darısı bizlere inşallah....

Arkadaşım eltin özel hastanedemi yoksa araştırma hastanesindemi yaptırdı amniyoyu? Sonucu kaç günde çıktı ve telefonda haber ettilermi yoksa gidip bizzatmi aldilar?

Arkadaşım eltin özel hastanedemi yoksa araştırma hastanesindemi yaptırdı amniyoyu? Sonucu kaç günde çıktı ve telefonda haber ettilermi yoksa gidip bizzatmi aldilar?

Özelde yaptırdı canım sonucu tam 1 ayda çıktı kendisi aramış çıktı demişler ama sonuçla ilgili bir şey söylememişler kendisi gidip almış sonucu

arkadaşlar öncelikle merhaba bende 2 ay önce yaptım doğumu benimde 3 lü testim 1.80 riskli çıkmıştı daha önceleri bu topikte okumuştum bikaç arkadaşla yazışmıştık benim tüp bebekti 15 yıl sonra olmuştu bu yüzden amniyo sentezde yaptırmadım çünkü az ihtimalde olsa korkuyordum düşmesinden çok ağladım dokuz ayım zehir oldu doğuma girerken bile tek düşündüğüm acaba sağlıklımı anesteziden uyandığımda sorduğum ilk şey bebeğim nasıl rabbime şükürler olsun çok sağlıklı bi oğluşum var bunu yazmamın nedeni riskli çıkan arkadaşlar butestlere çok kafa yormayın benim hamileliğim göz yaşıyla geçti hamileliğinizin tadını çıkarın

Çok geçmiş olsun ALLAH analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin.bu testler incelemeler yüzünden hamileliğinizden tat alamadık bir türlü şimdi bütün hamilelerde bir sorun buluyorlar sonra bişe çıkmıyor.çok şükür çıkmasın zaten ama aklımıza bir soru işareti takıyolar yıllarca umutla beklediğimiz anların tadını çıkaramıyoruz. Çok şükür senin hikayende iyi bitmiş.inşallah bizlerde sağlıkla kucaklarız evlatlarımızı...

sonucu temiz çıkan arkadaşlar gözünüz aydın. şükür şimdiye kadar olumsuzlukla sonuçlanan yok. inş hiç olmaz.
ben cerrahpaşada yaptırmıştım a.s. sonucu nesiller genetik die bir lab. götürdük. sonuç 17 gün sonra çıktı ve mail ile gönderdiler bir daha gidip almadık. bilginize.

Özelde yaptırdı canım sonucu tam 1 ayda çıktı kendisi aramış çıktı demişler ama sonuçla ilgili bir şey söylememişler kendisi gidip almış sonucu

sağol canım.eşime 18 gün sonra demişler ve bugün tam 18 gün oldu.iki gün önce aradım önümüzdeki hafta arayın dediler.neden bukadar uzun sürüyor anlamıyorum.ayrıntılı ultrasyona girdiğim doktor siz sıkıştırın onları ilk 24 saatte önemli kromozomlara bakıyolar demişti. aslında ilk günlerde sonuç kötü çıksa haber verirlerdi diyip kendimi rahatlatmaya çalışıyorum,napalım ümit dünyası.rabbimm sen koru meleklerimizi

gözünüz aydın,rabbim analı babalı büyütsün inşallah bizimde gelecekmi o mutlu günlerimiz

İnşallah temiz çıkacak canım...O na ne kadar süre vermişler bilmiyorum ama her hafta aradı bir hafta sonra 15 gün sonra diye diye 1 ayı buldu açıklanması.

gözünüz aydın,rabbim analı babalı büyütsün inşallah bizimde gelecekmi o mutlu günlerimiz

gelecek canım inan buna sen ve diğer arkadaşlarım da mutlu haberi vereceksiniz dedim ya ben canlı bi örneğim size destek olmak istiyorum bende aynı şeyleri aynı duyguları yaşadım korkmayın sizlerinde bebişleri sağlıkla doğacak buna inanıyorum rabbim yavrularımızı korusun

çok sevindim böyle sonuçlar duydukca bide umud oluyor benim gelişme aynı keçende ense kalınlığı ölçüleri gönderdiler lab. orda 18/1 çıktı yani 18 1 hitimal risk çok yüksek ama ben A .S yapmicam beklicem bu haffta gidicem bakalım burun kemiği oluşmuşmu diye bakıcaz

çok sevindim canım darısı başımıza allah yavruna hiç zaval vermesin

Kızlar bugün aradım benim sonuçlar çıkmış ama telefonda bilgi veremiyoruz dediler esimde şehir dışında cumadan önce gidemiyecez almaya. Neden telefonda vermiyorlar bilgisi olan varmı?

Benim bir bilgim yok canım hadi hayırlı haberler alırsın inşallah durumunu bildirip ısrar ettin mi?Belki söylerler o zaman...

Söyledim canim hatta sehir dışındayım gelme imkanım yok daha üç hafta gelemem dedim.ozaman bi tanidığınızda gelip alabilir dediler.bu topikte geçmisi okudum bikaç arkadasada aynen telefonda bilgi vermemisler ama sonuç güzel çıkmış biraz rahatladım onları okuyunca.

Bilgi vermiyorlar diye kötü düşünme senin de sonucun iyi çıkacak inş. Onlar bir kural koymuşlar demek ki...Beklemek çok zor seni anlıyorum..İnşallah güzel haberlerini bekliyorum...

Kızlar bugün aradım benim sonuçlar çıkmış ama telefonda bilgi veremiyoruz dediler esimde şehir dışında cumadan önce gidemiyecez almaya. Neden telefonda vermiyorlar bilgisi olan varmı?
arkadaşım benimde sonucumu telefonda öğrenememiştik. yasakmış açıklamaları çok saçma ama bize mail attılar sonucları arayıp mail atmalarını iste bence. zaten kağıdı doktora göstermene bile gerek yok yazıyo normaldir die :) inş bi sıkıntı yoktur. yinede sen sonucu doktora götürürsün :)

Kızlar yarın sabah amniyosentez olcam. Dualarınızı bizden eksik etmeyin lütfen...sağsağlim atlatalım inşallah...

Allah yardımcın olsun arkadaşım. hemen kalkma biraz dinlen a.s den sonra. kendini iyi hissedince kalk ve o gün hiç bişi yapma dinlen yatarak bide bol su iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…