- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #1.801
nerdesin seni merak ettim bize bazen yaz her gün bakıyorum yazmışmısın diye
arkadaşlar benim üçlü tarama sonucu belli oldu çok şükür sonuç iyi çıktı. 1:638
önceki mesajlarımı okuyamayanlara bilgilendirici bişey söylemek istiyorum. üçlü testi daha önce yaptırmıltım ve 1:21 çıkmıştı bu sonuca inanamadım 3 ayrı doktora gittim hepside ultrasonda herhangi bir sorunun olmadığını söyledileer. en son Perinatoloj Uzmanına gittim oda herşeyin normal olduğunu ama amniyosentezi önerdi. hemen yapmadım düşündüm ve üçlü testi tekrar yaptırmaya karar verdik. bu sefer iki tüp kan aldılar(ilkinde bir tane almışlardı) sonuç bugün belli oldu 1:638 çıktı. yani bu testlerin bir güverniği olmadığı ve kendinizi ve bebeğinizi üzmemenizi tavsiye ederim. biz o günleri yaşadık bari başkaları yaşamasın. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip eder
Gözün aydın canım senin adına çok sevindim.Çok şükr sen atlattın güzel haberlerle ALLAh bizlerde nasip etsin inşallah...
Arkadaşlar benim eltimde geçen ay amniyosentez yaptırdı sonucu dün çıktı temiz çok şükür. Sebebide bebeğin bağırsaklarında beyazlık kireçleme var demişti doktor.% 60 downsendromu belirtisi demiş.ama öyle bişe çıkmadı şükür.bu belirtiyi yaşayan varsa umut olsun diye yazdım.darısı bizlere inşallah....
Arkadaşım eltin özel hastanedemi yoksa araştırma hastanesindemi yaptırdı amniyoyu? Sonucu kaç günde çıktı ve telefonda haber ettilermi yoksa gidip bizzatmi aldilar?
arkadaşlar öncelikle merhaba bende 2 ay önce yaptım doğumu benimde 3 lü testim 1.80 riskli çıkmıştı daha önceleri bu topikte okumuştum bikaç arkadaşla yazışmıştık benim tüp bebekti 15 yıl sonra olmuştu bu yüzden amniyo sentezde yaptırmadım çünkü az ihtimalde olsa korkuyordum düşmesinden çok ağladım dokuz ayım zehir oldu doğuma girerken bile tek düşündüğüm acaba sağlıklımı anesteziden uyandığımda sorduğum ilk şey bebeğim nasıl rabbime şükürler olsun çok sağlıklı bi oğluşum var bunu yazmamın nedeni riskli çıkan arkadaşlar butestlere çok kafa yormayın benim hamileliğim göz yaşıyla geçti hamileliğinizin tadını çıkarın
Özelde yaptırdı canım sonucu tam 1 ayda çıktı kendisi aramış çıktı demişler ama sonuçla ilgili bir şey söylememişler kendisi gidip almış sonucu
arkadaşlar öncelikle merhaba bende 2 ay önce yaptım doğumu benimde 3 lü testim 1.80 riskli çıkmıştı daha önceleri bu topikte okumuştum bikaç arkadaşla yazışmıştık benim tüp bebekti 15 yıl sonra olmuştu bu yüzden amniyo sentezde yaptırmadım çünkü az ihtimalde olsa korkuyordum düşmesinden çok ağladım dokuz ayım zehir oldu doğuma girerken bile tek düşündüğüm acaba sağlıklımı anesteziden uyandığımda sorduğum ilk şey bebeğim nasıl rabbime şükürler olsun çok sağlıklı bi oğluşum var bunu yazmamın nedeni riskli çıkan arkadaşlar butestlere çok kafa yormayın benim hamileliğim göz yaşıyla geçti hamileliğinizin tadını çıkarın
sağol canım.eşime 18 gün sonra demişler ve bugün tam 18 gün oldu.iki gün önce aradım önümüzdeki hafta arayın dediler.neden bukadar uzun sürüyor anlamıyorum.ayrıntılı ultrasyona girdiğim doktor siz sıkıştırın onları ilk 24 saatte önemli kromozomlara bakıyolar demişti. aslında ilk günlerde sonuç kötü çıksa haber verirlerdi diyip kendimi rahatlatmaya çalışıyorum,napalım ümit dünyası.rabbimm sen koru meleklerimizi
gözünüz aydın,rabbim analı babalı büyütsün inşallahbizimde gelecekmi o mutlu günlerimiz
çok sevindim böyle sonuçlar duydukca bide umud oluyor benim gelişme aynı keçende ense kalınlığı ölçüleri gönderdiler lab. orda 18/1 çıktı yani 18 1 hitimal risk çok yüksek ama ben A .S yapmicam beklicem bu haffta gidicem bakalım burun kemiği oluşmuşmu diye bakıcazArkadaşlar benim eltimde geçen ay amniyosentez yaptırdı sonucu dün çıktı temiz çok şükür. Sebebide bebeğin bağırsaklarında beyazlık kireçleme var demişti doktor.% 60 downsendromu belirtisi demiş.ama öyle bişe çıkmadı şükür.bu belirtiyi yaşayan varsa umut olsun diye yazdım.darısı bizlere inşallah....
çok sevindim canım darısı başımıza allah yavruna hiç zaval vermesinarkadaşlar öncelikle merhaba bende 2 ay önce yaptım doğumu benimde 3 lü testim 1.80 riskli çıkmıştı daha önceleri bu topikte okumuştum bikaç arkadaşla yazışmıştık benim tüp bebekti 15 yıl sonra olmuştu bu yüzden amniyo sentezde yaptırmadım çünkü az ihtimalde olsa korkuyordum düşmesinden çok ağladım dokuz ayım zehir oldu doğuma girerken bile tek düşündüğüm acaba sağlıklımı anesteziden uyandığımda sorduğum ilk şey bebeğim nasıl rabbime şükürler olsun çok sağlıklı bi oğluşum var bunu yazmamın nedeni riskli çıkan arkadaşlar butestlere çok kafa yormayın benim hamileliğim göz yaşıyla geçti hamileliğinizin tadını çıkarın
Benim bir bilgim yok canım hadi hayırlı haberler alırsın inşallah durumunu bildirip ısrar ettin mi?Belki söylerler o zaman...
Söyledim canim hatta sehir dışındayım gelme imkanım yok daha üç hafta gelemem dedim.ozaman bi tanidığınızda gelip alabilir dediler.bu topikte geçmisi okudum bikaç arkadasada aynen telefonda bilgi vermemisler ama sonuç güzel çıkmış biraz rahatladım onları okuyunca.
arkadaşım benimde sonucumu telefonda öğrenememiştik. yasakmış açıklamaları çok saçma ama bize mail attılar sonucları arayıp mail atmalarını iste bence. zaten kağıdı doktora göstermene bile gerek yok yazıyo normaldir die :) inş bi sıkıntı yoktur. yinede sen sonucu doktora götürürsün :)Kızlar bugün aradım benim sonuçlar çıkmış ama telefonda bilgi veremiyoruz dedileresimde şehir dışında cumadan önce gidemiyecez almaya. Neden telefonda vermiyorlar bilgisi olan varmı?
Kızlar yarın sabah amniyosentez olcam. Dualarınızı bizden eksik etmeyin lütfen...sağsağlim atlatalım inşallah...
Kızlar yarın sabah amniyosentez olcam. Dualarınızı bizden eksik etmeyin lütfen...sağsağlim atlatalım inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?