Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

allahın izini ile sağlıklı doğacak e bana dr 15 gün sonra gel dedi bende o zaman 14. haftanın içine olmuş olucam ne yapsam acaba haftaya gitsem mi

Amin canım ... Şimdi tam hesapladım son gittiğimde 14 +4 te geç demişti diğer bebekte 15+1 görünüyordu zaten onda bir sorun yok şükür ama ikisi içinde geç şuan ki ölçüm güvenilir olmaz dedi.senin 14 haftayı geçmiyorsa bekle.

böyle durum yaşayan bir çok insan var arkadaşım kesin bir sonuç değil bence başka bir doktora daha görün. tabi konunun ehli olan birini bul alalade bir doktora gitme İnş iyi haberler alırsın.

eğer a.s düşünmüyorsan aklına takma hamileliğinin tadını çıkar arkadaşım. herşekilde dünyaya getireceksen. ayrıntılı ultrasonda size ipucu verebilir. ayrıntılı usg de kalp beyin tüm organlarına tek tek bakıyorlar ve riskli bebeklerin bir çoğu kalp yada solunum rahatsızlığı ile doğuyomuş. ayrıntılı usgde bunlar çıkıyo. 22. haftada belki bir kaç hafta önce girersiniz değerlendirin.

allahın izini ile sağlıklı doğacak e bana dr 15 gün sonra gel dedi bende o zaman 14. haftanın içine olmuş olucam ne yapsam acaba haftaya gitsem mi

15 günü bekleme aynı doktoruda. bir an önce güvenilir birini bul ve hemen git görüş arkadaşım.

Arkadaşlar bu mübarek gecede rabbim hepimizi sıkıntılarımızdan kurtarsın inşallah.tüm hamile arkadaşların allahım bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin,sonuçlarımız temiz gelsin ümidiyle

bende gittiğimde tam 14 olmuş olucam inşallah geç demez

bende öyle düşünüyorum ama haftaya giderim belki inşallah herşey yoluna girer rabbim herşeyin en hayırlısını versin

Biz kararımızı verdik arkadaşlar...Amniyosentez yaptırcaz.içimize bir şüphe düşürdüler.bu şüpheyle hamileliğimi geçiremicem.29 Mayıs'ta A/S yaptırcam.Allahım korusun bebeklerimi ve herkesin bebeğini.inşallah iyi sonuçlar alırız...

Tabikide şüpheyle yaşamak zor ama inan amniyo sonucunu beklemekde zor,ama hiç korkma çok kolay bi işlem.allahım hayırlı sonuçlar aldır bize kaldıramayacağımız bir yük verme bu şekilde bizi imtihan etme yarabbim aminnn.

mukgu allah seni ve bebeklerini kurusun rabbim hiç ayırmasın senden ne olur beni haberdar et allahın izini ile sonucun temiz çıkacak rabbim yar ve yardımcın olsun lütfen beni onutma ve beni bilgilendir

Âmin canım çok sağol.allah hepimizin bebeklerini korusun inş. Tabikihaberdar ederim.burda okuduğumuz herşey bize ümit oluyor.inşallah güzel sonuçlar alırız...

Arkadaşlar kimseden haber yok mu? kaç gündür bekliyorum ama umarım herşey yolundadır.

Merhaba.evet yaa kimseden haber yok bende hep bakıyorum yazan olmuşmu diye.benim amniyo sonucu bu haftasonu belli olacak ama inan aramaya korkuyorum.geçen hafta yine gittim ayrıntılıya önce baktığında uygn pozisyonda olmayınca kalbine bakamamıştı kızımın.çok şükür ordada bi sorun çıkmadı.ama acabalar korkutuyor beni

Ben inanıyorum arkadaşım Allahın izniyle hiç birşey çıkmayacak sağlıcakla alacağız bebeklerimizi kucağımıza :)

arkadaşlar benim üçlü tarama sonucu belli oldu çok şükür sonuç iyi çıktı. 1:638
önceki mesajlarımı okuyamayanlara bilgilendirici bişey söylemek istiyorum. üçlü testi daha önce yaptırmıltım ve 1:21 çıkmıştı bu sonuca inanamadım 3 ayrı doktora gittim hepside ultrasonda herhangi bir sorunun olmadığını söyledileer. en son Perinatoloj Uzmanına gittim oda herşeyin normal olduğunu ama amniyosentezi önerdi. hemen yapmadım düşündüm ve üçlü testi tekrar yaptırmaya karar verdik. bu sefer iki tüp kan aldılar(ilkinde bir tane almışlardı) sonuç bugün belli oldu 1:638 çıktı. yani bu testlerin bir güverniği olmadığı ve kendinizi ve bebeğinizi üzmemenizi tavsiye ederim. biz o günleri yaşadık bari başkaları yaşamasın. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.

ferda senin sonuç ne oldu umarım sonucun temiz çıkar hayırlı haberlerini bekliyom.

Canımmm gözünaydın allahım nasıl olur böyle bişey yaa bu tahliller insana kafayı yedirtiyo.benim sonuclar bu haftasonuydu sözde dün aradım önümüzdeki hafta ara dediler.ve inan aramayacam bile çünkü bizim bebeklerimiz sağlıklı

Son düzenleme:
ilk sonuç

AFP 53.7 mom ise 1.42
uE3 0.43 mom ise 0.46
HCG 90.7 mom ise 2.73
down 1:21

ikinci sonuç

AFP 47,3 mom ise 1.11
uE3 0.82 mom ise 0.70
T-hCG 47.3 mom ise 1.81
down 1:638

değerle böyle. inş. haftaya senden de güzel haberler alacaz. kendine ve bebeğine dikkat et sonuç temiz çıkaçak .

Çok teşekkürler arkadaşım.rabbim banada gösterecekmi o günü gün geçtikce bebeğimin sağlıklı olduğuna dahada inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…