- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #1.821
arkadaşım benimde sonucumu telefonda öğrenememiştik. yasakmış açıklamaları çok saçma ama bize mail attılar sonucları arayıp mail atmalarını iste bence. zaten kağıdı doktora göstermene bile gerek yok yazıyo normaldir die :) inş bi sıkıntı yoktur. yinede sen sonucu doktora götürürsün :)
Allah yardımcın olsun arkadaşım. hemen kalkma biraz dinlen a.s den sonra. kendini iyi hissedince kalk ve o gün hiç bişi yapma dinlen yatarak bide bol su iç
Kızlar yarın sabah amniyosentez olcam. Dualarınızı bizden eksik etmeyin lütfen...sağsağlim atlatalım inşallah...
evet cerrahpaşada a.s oldum ama numuneyi nesiller genetik die bir lab. yaptırdık. çokta memnun kaldım mail attılar ilgilendiler zaten doktor önerdi orayı. 17. günde sonucu mail attılarMalesef dün mail gönderin diyede rica ettim olmaz dedilersen nerde yaptırmıştın özeldemi?
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Allah hepimizin bebeğine sağlık sıhat versin. Başına gelince anlıyor insan evlat için endişelenmenın ne demek olduğunu. Herşey yolunda giderken birden altüst oldum. zaten bundan önce bi tane düşük yaptım şimdi 18 haftalık hamileyim 2li testim normal ense kalınlığım da 0,8 burun kemiğim görüldü ama 16.haftada bebeğimin bağırsağı beyaz görüldü, çok görülen bilinen bişey değil sanırım 3lü testi beklicez dedi doktor down sendromlu olma riskini artırır bu durum dedi .Bi hafta nasıl geçti bilmiyorum o da iyi cıktı cok şükür as önermedi öbür ayı beklıcez detaylıda bakılcak dedi. Biraz toparlamısım ama yine başladı içim içimi yemeye.Genelde kanaması olanlarda görülüyormus bu durum benım kanamam da olmadı zaten progestan vermişti 3ay onu kullandm düşüğüm olduğu için. Karnıma ağrılar giriyor sinirleirm bozuldu çok korkuyorum kötü bişey çıkacak diye. Test sonuclarının pek gecerliliği olmayabilyormuş istatistikler yurt dışında hazırlandığı için bizim insanlarımıza uygun olmayabiliyormuş. Testi kötü çıkıp da bebeği sağlıklı olan cok etrafımda ama benim gibi olan duymadım nadir görülen bir durum sanırım. Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Kimseye evlat acısı göstermesin. Burada yazılanları okuyorum günlerdir gerçekten çok üzüldüm insanlar neler yaşıyo dedim kendi kendime çok zormuş gerçekten. Bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ediyorum.
evet cerrahpaşada a.s oldum ama numuneyi nesiller genetik die bir lab. yaptırdık. çokta memnun kaldım mail attılar ilgilendiler zaten doktor önerdi orayı. 17. günde sonucu mail attılar
evet kimse başına gelmeden anlamıyor ama bak tüm herşey normal çıkmış sende keşke başka bir doktora daha görünseydin inan çok fark ediyor. özelliklede perinatolog branşını almış uzman birine görün için rahat etsin. geçmiş olsun arkadaşım herşey normal görünüyo hiç üzme bebeğinide kendinide
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Allah hepimizin bebeğine sağlık sıhat versin. Başına gelince anlıyor insan evlat için endişelenmenın ne demek olduğunu. Herşey yolunda giderken birden altüst oldum. zaten bundan önce bi tane düşük yaptım şimdi 18 haftalık hamileyim 2li testim normal ense kalınlığım da 0,8 burun kemiğim görüldü ama 16.haftada bebeğimin bağırsağı beyaz görüldü, çok görülen bilinen bişey değil sanırım 3lü testi beklicez dedi doktor down sendromlu olma riskini artırır bu durum dedi .Bi hafta nasıl geçti bilmiyorum o da iyi cıktı cok şükür as önermedi öbür ayı beklıcez detaylıda bakılcak dedi. Biraz toparlamısım ama yine başladı içim içimi yemeye.Genelde kanaması olanlarda görülüyormus bu durum benım kanamam da olmadı zaten progestan vermişti 3ay onu kullandm düşüğüm olduğu için. Karnıma ağrılar giriyor sinirleirm bozuldu çok korkuyorum kötü bişey çıkacak diye. Test sonuclarının pek gecerliliği olmayabilyormuş istatistikler yurt dışında hazırlandığı için bizim insanlarımıza uygun olmayabiliyormuş. Testi kötü çıkıp da bebeği sağlıklı olan cok etrafımda ama benim gibi olan duymadım nadir görülen bir durum sanırım. Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Kimseye evlat acısı göstermesin. Burada yazılanları okuyorum günlerdir gerçekten çok üzüldüm insanlar neler yaşıyo dedim kendi kendime çok zormuş gerçekten. Bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ediyorum.
Merhaba arkadaşlar bugün amniyosentez oldum.şimdi dinleniyorum.işlem kısa sürdü biraz acıdı ama sıvı kanlı bulanık geldi kanama geçirmiştim ikinci ayımda ondandır eski kan dedi doktor. İnşallah sonucu etkilemez.3 hafta sonra çıkarmış.15 gün sonra arayıp üreme olup olmadığını sorcakmışız.Allahım inşallah iyi sonuçlar almayı nasip etsin.çok korkuyorum...ALLAH korktuğumuzdan korusun hepimizi...
Geçmiş olsun arkadaşım allah hayırlı haberler almayı nasip etsin.yaa ben bu sıvı rengine hiç bakmadım diktorda bişey demedi.sen nerde yaptırdın amniyoyu? Hangi ildesin hangi hastane? Kendine iyi bak bikaç gün dikkat et, allaha emanet ol.
Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. Bak benimde tarama testimde 1/24 down riski çıktı ama allahtan hiç ümidimi kesmedim.güzel şeyler düşünelim.senin durumuna gelince inan sadece bağırsak beyazlığı tek başına bişey ifade etmez korkma sakın.detayli için iki hafta bekleme git ve yaptır bende şu an 20.haftama girdim ve 18 haftalıkken yaptırdım çok rahatlattı doktor.detaylıda %95 çıkıyor bi anomali varsa.allah hepimizin yardımcısı olsun.
Merhaba canım önceki yazılarda okumuşsan ben eltimi örnek vermiştim senin durumunla aynı.amniyosentez yaptırdı temiz çıktı şükür onada aynı şeyleri söylemişti doktorlar onunda kanaması olmamıştı. Bak diğer bulguların normal çıkmış.seni anlıyorum kafa takmamak elde değil ama kötü düşünme.ayrıntılı ultrason için bencede bekleme öbür ayı baktır bebeğine daha rahatlatsın inşallah.Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Evet arkadaşım okudum paylaştığın için teşekkürler arama butonu yönlendirdi zaten senin paylaştıklarına bu sayfaya. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.
Amniyosentez olan arkadaşlar alfasilin antibiyotik kullandınız mı , kullandıysanız hepsini bitirdiniz mi?
ben kullanmadım :44: kimsede kullan demedi :44:
Amniyosentez olan arkadaşlar alfasilin antibiyotik kullandınız mı , kullandıysanız hepsini bitirdiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?