kızlar bende eylülün beşinde gidicem 3lü test için. ikili testin zamanını kaçırdığımız için yaptıramadık. testi devlet hastanesinde yaptıracağım da bişey soracağım bu testte kan alınmıyor değilmi? sadece ultrasonla bakılıyor.
benim dktr 2 li testi yaptırırsan 3 lü teste gerek yok dedi zaten 2 li test 3 lüden daha kesin sonuçlar veriyomuş yapılması şart değil dedi kısacası
kızlar ikili testte bakılmayan bazı şeyler 3 lü testte bakılıyor 2 farklı değer var ben ikisinide yaptırdım siz bilirsiniz içiniz rahat etsin istiyosanız bakıyorlar devlet hastaneleri ücretsiz yapıyo tabi ssk nız varsa
mrb berin ben 2 gün önce 4 lü test yaptırdım sonucu bu akşam üstü çıktı geç olmasaydı gidicektim dr ye yarın götürücem doktora ingilizce yazdığı için bişey anlamıyorum tabi korkuyorum açıkçası.. bu gece uyuyamicam çatlarım herhalde..
mrb berin ben 2 gün önce 4 lü test yaptırdım sonucu bu akşam üstü çıktı geç olmasaydı gidicektim dr ye yarın götürücem doktora ingilizce yazdığı için bişey anlamıyorum tabi korkuyorum açıkçası.. bu gece uyuyamicam çatlarım herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?