selam ben 12. haftada 2li test yaptırdım çok şükür iyi çıktı doktorum 3lüye gerek yok dedi 3lüyü yaptırsam mı diye düşünürken şimdi bir de 4lü çıktı :1rolleyes: dörtlü üçlüden daha mı ayrıntılı bebişim09 ve kaçıncı haftalarda yapılıyor bunu devlet hastaneleri de yapıyo mu 2liyi özele yaptırmıştık doktor gerek yok da dedi nasıl olsa ben yine de yaptırayım içim rahat etsin ama oluyorsa devletde yaptıralım da ekonomik olsun bari
arkadşlar ben ikiliyi yaptırdım iyi çıktı dr üçlüyüyüde yapalım dedi üçlü test sonucum bcg düşük çıktı moralim çok bozuk yazamıyorum bile inşallah dopler sonucum iyi çıkar...........senağlama
mrb berin ben 2 gün önce 4 lü test yaptırdım sonucu bu akşam üstü çıktı geç olmasaydı gidicektim dr ye yarın götürücem doktora ingilizce yazdığı için bişey anlamıyorum tabi korkuyorum açıkçası.. bu gece uyuyamicam çatlarım herhalde..
benim dktr 2 li testi yaptırırsan 3 lü teste gerek yok dedi zaten 2 li test 3 lüden daha kesin sonuçlar veriyomuş yapılması şart değil dedi kısacası
canım moralini bozma bu çok normal,hcg lerimiz hamilelik boyunca artmıyor,ilk aylarda en yüksek seviyeye gelip daha sonra düşmeye başlıyor.gayet normal benimde 3lüde 2liye göre yarı yarıya nerdeyse düşük çıktı.
bebişim09 Aydınlı arkadaşım hemşerim cok sevındım forumda Aydınlı birisini gördüğüme.umarım test sonuclarınız iyi çıkar.ben gebelıgımde 2 testıde yaptırdım.3lü testte 2li testten farklı olarak alfa feta proteın duzeyıne bakılıyor kı buda cok onemlı.ama 2li test down sendromu taraması acısından daha guvenılır.kısacası ıkısınıde yaptırmakta fayda var.kaydirigubbakcemile5
mrb canım ben nazillide oturuyorum ama ailem aydında haftada 2-3 gün ordayım yani bende sevindim pek aydınlı yok sanırım sitede :)) ilk bebeğim benim 4 lü yaptırdık testimizi herşey yolunda çıktı.. hoşçakal...:1hug:[/QUOT
herseyın yolunda olmasına cok sevındım.bende aydın merkezdeyım.umarım hamılelıgını saglıkla tamamlarsın.mınık kuzunu kucagına alırsın.bu temennılerım tum anne adayları ıcın .:CüvCüv:ıyı geceler
kıslar bugün üçlü test sonuçlarımı aldım yalnız doktorumla görüşemedim.pazt . günü özeline gidince grşcez. sonuçlar aynen şöyle
AFP 0,72 MoM
uE3 1,27 MoM
HCG 0,61 MoM
Trisomy 18 riski 1:10000
internetten araştırdığıma göre herşey yolunda gözüküyor. sizlerin değerler nasıl?
kızlar benim 3lü testte bulunan afp sonucum 2.1 çıktı sınır 2.5 miş varmı başka böyle çıkan doktorum korkulacak bişey yok dedi ama çok huzursuz oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?