Teknik öğretmenim normalde. Atama sıkıntısı olduğu için atanamıyorum haliyle. Şimdi ücretli öğretmenliğe başvurdum. Ama emin de olamadım. Şartları şu anki işimden çok daha iyi. Maaşı aynı. Hafta sonu tatil. Günde 5-6 saat bile olabiliyor. Burdaki işimde kurs açıyorlar mesela fazladan beni başlarında tutuyorlar. Ekstradan bir ücret de yok. Bir de sanki zorundaymışım gibi muamele görüyorum. Pazar günlerimi de toplantı filan olduğunda alıyorlar. Hafta sonu küçük bir tatil yapacaktık, dün patron bütün izinlerini iptal et dedi. 1 günlük iznim var yani ondan bahsediyor bu ara denetime dosya hazırlayacakmışız. Ellerinde olsa burada yatıracaklar beni. He bazı günler hiç iş olmaz film bile izlerim yani o yönde bir rahatlık var ama her zaman bu rahatlık olmuyor. Çok bunaldığım günler de var.
Maddiyata gelince de bana her ay çok olmasa da düzenli bir maaş lazım. Ücretli öğretmenlik sizce buradan daha mı avantajlıdır? Her ay maaş alabilecek bir düzen tutturabilir miyim? KPSS'den atamam olur mu bilmiyorum düz memurluk 79 puan. Belki son atamaya kalacağım belki hiç olmayacak. O zamana kadar burada durmak istemiyorum. Bir fikir lütfen. Sizce?
Vakitsizlikten şikayet ediyorsanız ücretli daha mantıkı ancak ne öğretmeni olacaksınız o belli mi? Benim bir arkadaş bir sene ingilizce öğretmeni, bir sene sınıf, bir sene ana sınıfı en son da matematik öğretmeni olmuştu:)yani benim aylık 1000 tl garanti olsa, hiç sıkıntı etmeyeceğim burada da aynı çünkü üstelik saatler çok uzun kendime hiç vakit ayıramıyorum..
öyle bir başlık atmışsın sanki şöyle olmuş: ücretli öğretmenlik mi, KK mı?Teknik öğretmenim normalde. Atama sıkıntısı olduğu için atanamıyorum haliyle. Şimdi ücretli öğretmenliğe başvurdum. Ama emin de olamadım. Şartları şu anki işimden çok daha iyi. Maaşı aynı. Hafta sonu tatil. Günde 5-6 saat bile olabiliyor. Burdaki işimde kurs açıyorlar mesela fazladan beni başlarında tutuyorlar. Ekstradan bir ücret de yok. Bir de sanki zorundaymışım gibi muamele görüyorum. Pazar günlerimi de toplantı filan olduğunda alıyorlar. Hafta sonu küçük bir tatil yapacaktık, dün patron bütün izinlerini iptal et dedi. 1 günlük iznim var yani ondan bahsediyor bu ara denetime dosya hazırlayacakmışız. Ellerinde olsa burada yatıracaklar beni. He bazı günler hiç iş olmaz film bile izlerim yani o yönde bir rahatlık var ama her zaman bu rahatlık olmuyor. Çok bunaldığım günler de var.
Maddiyata gelince de bana her ay çok olmasa da düzenli bir maaş lazım. Ücretli öğretmenlik sizce buradan daha mı avantajlıdır? Her ay maaş alabilecek bir düzen tutturabilir miyim? KPSS'den atamam olur mu bilmiyorum düz memurluk 79 puan. Belki son atamaya kalacağım belki hiç olmayacak. O zamana kadar burada durmak istemiyorum. Bir fikir lütfen. Sizce?
ücretliyi tavsiye ederim elbette...
atanmadan önce ben de yaptım
ve atanmak için beni heveslendirdiğini düşünüyorum,
çalışma saatlerine göre de maddi yönden tatmin edici olduğunu düşünüyorum
(ev falan geçindirmiyorsanız tabii)
üstelik saygınlığı da var
ve en azından çizgileri belli gereğinden fazlasını yapmak, ayak işleriyle uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz.
bizim okulda ücretli arkadaşa kendi derslerimizden de birkaç tane verip geldiğine değmesini sağladık biz..(geçen dönem)
Vakitsizlikten şikayet ediyorsanız ücretli daha mantıkı ancak ne öğretmeni olacaksınız o belli mi? Benim bir arkadaş bir sene ingilizce öğretmeni, bir sene sınıf, bir sene ana sınıfı en son da matematik öğretmeni olmuştu:)
Ücretler de günlük saatlere göre değiştiğinden sorun oluyordu...Yazlar zaten boş, ara tatilde yarım maaş onu zorlasa da tutku olduğu için yapıyordu...
ikisini de yapın, anlaşın saatlere göre ayarlayın
eve yardım ediyorum ama işte dediğim gibi 1000 tl beni kurtarır memurluk olana kadar. günde 6 saat derse girsem haftada 30 saat. burda haftada 50 saat filan rahat harcıyorum.
sanırım siz ücretli diye de ezmemişsiniz, nette hep bu yönde sorunlar olduğunu okudum, tebrik ederim sizi.
yani durumuma göre daha iyidir dimi.. bir de yazın ne yapacağım peki? devam eden kurslar oluyor mu?
Teknik öğretmenim normalde. Atama sıkıntısı olduğu için atanamıyorum haliyle. Şimdi ücretli öğretmenliğe başvurdum. Ama emin de olamadım. Şartları şu anki işimden çok daha iyi. Maaşı aynı. Hafta sonu tatil. Günde 5-6 saat bile olabiliyor. Burdaki işimde kurs açıyorlar mesela fazladan beni başlarında tutuyorlar. Ekstradan bir ücret de yok. Bir de sanki zorundaymışım gibi muamele görüyorum. Pazar günlerimi de toplantı filan olduğunda alıyorlar. Hafta sonu küçük bir tatil yapacaktık, dün patron bütün izinlerini iptal et dedi. 1 günlük iznim var yani ondan bahsediyor bu ara denetime dosya hazırlayacakmışız. Ellerinde olsa burada yatıracaklar beni. He bazı günler hiç iş olmaz film bile izlerim yani o yönde bir rahatlık var ama her zaman bu rahatlık olmuyor. Çok bunaldığım günler de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?