Ücretli öğretmenlik mi, burası mı sizce?

Ben de ucretliye basvuruyorum canim.Eve de katki saglicam.Kpss icin hazirlanicam bu sene atanamicam cunku :)Kpssye hazirlanmak icin ideal bir is bence.En azindan calismaya vakit daha cok kalir.

Aaa anasinifina da ucretli gorevlendiriyorlar mi:)

Ücretli öğretmenliği hiç tavsiye etmiyorum o maaş hic bi zaman 1000 lirayi bulmuyor . Muhakkak bi tatil bi toplanti bi bayram seyran denk geliyor ve saatleriniz kesiliyor. Bu yerden sonra köle gibi oluyorsunuz .ben ingilizce ogretmeniyim atanamadim haftada 30 saat derse gitmeme ragmen maaslarim 900ü geçmedi . O da 1 ay falan 900dü. Gerisi 780 820 civarı biseydi

Ya ucrrtli mi dusman basina.tabiri caizse kopek gibi calisiyon dalga gecer gibi ucret aliyon.tatillerde kesiliyo gitmedigin gun kesilio

Yani ev gecindirme gibi bir derdi olmayip da kpss icin hazirlanacak birine gore iyi bir is aslinda
Valla orda her ay tıkır tıkır maaşî 2000 lira yatan memurlari gördükten sonra istersen hicbir derdin olmasin çok koyuyo insana. Maaşların bile günü gününü tutmuyor geç yatıyor

Valla orda her ay tıkır tıkır maaşî 2000 lira yatan memurlari gördükten sonra istersen hicbir derdin olmasin çok koyuyo insana. Maaşların bile günü gününü tutmuyor geç yatıyor
Yani ben soyle dusunuyorum dersanede verecekleri parada en fazla bin tl.Ve sabahtan aksama kadar kopek gibi calismak zorundasin.Kendi dersanene gitmeye halin kalmaz.O yuzden daha mantikli gibi ucretli

Evet dershaneden tabiki daha mantikli ama en azindan biraz tecrubeyle dershanede 1.300 1.400 arasi alabiliyosun. Hem de eziklik hissetmeden orda ücretli olduğunu ogrenenlerin imalı bakışlari bile yetiyor sana :) burda 900ü hic gecmez maas :) tabi tercih meselesi ama ben çok sikinti çektim bu konuda ilk başta laylaylom geliyo ama sonra orda maaş bordrosuna gözüm takilinca oraya bir daha adım atmak istemedim :) benden daha az derse giren bi ingilizceci 2.200e yakın para aliyordu şok geçirdim :) atanamadığın sürece ögretmenliğin bi anlami yok o kadar okudum şimdi resmen ev hanimiyim

Yani ben soyle dusunuyorum dersanede verecekleri parada en fazla bin tl.Ve sabahtan aksama kadar kopek gibi calismak zorundasin.Kendi dersanene gitmeye halin kalmaz.O yuzden daha mantikli gibi ucretli
Evet dershaneden tabiki daha mantikli ama en azindan biraz tecrubeyle dershanede 1.300 1.400 arasi alabiliyosun. Hem de eziklik hissetmeden orda ücretli olduğunu ogrenenlerin imalı bakışlari bile yetiyor sana :) burda 900ü hic gecmez maas :) tabi tercih meselesi ama ben çok sikinti çektim bu konuda ilk başta laylaylom geliyo ama sonra orda maaş bordrosuna gözüm takilinca oraya bir daha adım atmak istemedim :)benden daha az derse giren bi ingilizceci 2.200e yakın para aliyordu şok geçirdim :) atanamadığın sürece ögretmenliğin bi anlami yok o kadar okudum şimdi resmen ev hanimiyim

Iste dersanede sana 1300u hemen vermiyo en az bir sene calistiriyor yani adayligini filan kaldiriyorum diye dayiyor 900-1000 arasi maasi.Ben etut ogretmenligi yapmistim.Haftasonlari ful haftaicleri part time verdikleri 280tl idi.Sigorta da odemiyor haliyle ogrenciydik tabi daha.

Öyle oluyo Evet uğur ders. De çalıştım ben de yeni mezunum diye 1000 tl vermisti :) zor is tek yol kpss

Eziklik hisseden her yerde ezilio ben hic ayrim hissetmedim şahsen. Ve o imaji da olusturmadim calistgim okuldaki bütün hocalardan daha iyi bi Üniv. Mezunuydum saygi bile duyuyordu kocaman insanlar :)
1150 aldik sanrm gecen yil en yuksek maaş. Bide günü hemen hemen sabittir 1-2 gun oynayabilir o da pek olmaz . gecen yil sorun yasamadk o konuda.

30 saate mi 1150?

Cok seviyorum ben cocuklari ya keske beni de gorevlendirseler ama edebiyat benim alanim bana kadar ohooo :)
Benim arkadaş ev ekonomisi mi ne öyle bir şey mezunuydu, çocuk gelişimi dersi aldığı için görevlendirme yapıldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…