- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Bence pozitif olmak doğuştan gelen bir yetenek değil. Ben de bazen içimden gelerek bazen kendimi kandırarak ümidimi hep canlı tuttum, çabaladım bunu başarmak için. Olmadığımı bildiğim halde “ben çok şanslıyımdır” diyip durdum. Sonra başıma öyle olaylar geldi ki insanlar bana “ne şanslısın” demeye başladı :)Ümitli pozitif inançlı olamıyorum elimde değil ki
Kurs için yol parası olmayacak evime 10 dk yürüme mesafesinde. Kantinden ben de bir şey almam. Almama konusunda haklısınız çaresizim her fikrinizi değerlendiriyorum çok sağolun:)Tamam 3.5 al o zaman atanamama ihtimalini de düşün bu kadar borçla ne yapacaksın
Benim çalışan arkadaşlarım sınavda istedikleri başarıyı alamadılar temelleri de sağlamdı gayet o yüzden çalışma ve de krediyi alma
Zaten taksit yaparlar, 10 aya bölersin , evden mataraya çay falan koyup götürürsün ya da kahve ,poğaça yapar çantaya atar götürürsün yol paranı zaten ailen karşılar
Benim maddi anlamda sıkıntım olmamasına rağmen sağlıklı beslenme mottomdan ötürü kantin vsden hiç bişey almaz evden sarar götürürdüm
81 puan 600 kişi alıyorlarBirde bence bölümünü söylemelisin o kadar çok öğretmen var ki ifşa olmazsın ona göre daha sağlıklı yorumlar alırsın bölümü söylemeyi gözün kesmiyorsa da en azından bir kpss döneminde yani sene içinde kaç kişi alıyorlar sizden bunun bilgisini vermen karına olur
Hayal bile kurmuyorum biliyor musunuz. Suya düşeceğinden eminmişim gibi. Kendimi öyle telkin edeyim deneyeceğim:)Bence pozitif olmak doğuştan gelen bir yetenek değil. Ben de bazen içimden gelerek bazen kendimi kandırarak ümidimi hep canlı tuttum, çabaladım bunu başarmak için. Olmadığımı bildiğim halde “ben çok şanslıyımdır” diyip durdum. Sonra başıma öyle olaylar geldi ki insanlar bana “ne şanslısın” demeye başladı :)
Biraz gayret ve inanç, olacak inşallah. Siz bir yerden başlayın gerisi gelir elbet.
E ilk 600e illaki girersin 200 falan olsa zorlar derdim ama bence 600 çok güzel yaparsın81 puan 600 kişi alıyorlar
Sizden de razı olsun.Çok teşekkür ederim böyle başarı hikayeleri beni motive ediyor:) Allah razı olsun
Aynen çalışmanın yanında güzel bir motivasyon kaynağı da gerçekten istemek ve inanmaktır.Katılıyorum. Atanmamın yüzde ellisi çalışmak yüzde ellisi ümitli pozitif inançlı olmak.
Matematiğim bransima göre çok fazla iyi 30 soruda 25 yapabilirim. Ales turkce matematik üzerine 90 almıştım. Alan eğitimim zayıf maalesef o da en belirleyicisi. Kitaplarım var bayağı 2018den kalma dolabım dolu:)E ilk 600e illaki girersin 200 falan olsa zorlar derdim ama bence 600 çok güzel yaparsın
Matematik temelin nasıl? Türkçen keza mesela son bir iki Sınavda Türkçe belirleyici olmuştu , tarihi sadece soru çözerek halledebilirsin seri çekim merkezlerinde fotokopi çekiyorlar çoook uyguna, 6 7 liraya soru bankan oluyor:) piyasadaki soru bankaların en azından %90ını çözmeni öneririm
Kpss gurusu hissediyor
2018den kalan yasama yürütme yargı konulu anayasa kitaplarını at çünkü değişti çoğu güncellenmediMatematiğim bransima göre çok fazla iyi 30 soruda 25 yapabilirim. Ales turkce matematik üzerine 90 almıştım. Alan eğitimim zayıf maalesef o da en belirleyicisi. Kitaplarım var bayağı 2018den kalma dolabım dolu:)
Çok teşekkür ederim zahmet olmazsa isterim:) Kursa gidersem ordan da kitap verirler. Bu pazar alan eğitimi sinavindan hemen başlarım:)2018den kalan yasama yürütme yargı konulu anayasa kitaplarını at çünkü değişti çoğu güncellenmedi
Elimde güncel not var burdan sana fotoğrafını çekip atabilirim sayfaları
Bence tam su an, yani bugün bir program oluşturup minik bir temel oluştur dershaneye gidene kadar günde 3 saat ile başla 8 9a kadar götürürsün zaten
Tek kursa gidip sadece kpss ile ilgilendiğinde daha çok stres oluyorsunMune konum taşınmayabilir mi? Çünkü dert ediyorum.
Işsizim ve ailem anlayışlıyken en sonunda benim de çok zoruma giden şeyler olmaya başladı. Zaten alınganım buluttan nem kapıyorum.
2020 kpss ye kesinlikle hazırlanmam lazım önümde 2 seçenek var
1) Öğrenim kredisiyle (1000 tl aylık) kendimi kpss kursuna yazdırmak. Sadece kpss ile ilgilenmek. Kursa ihtiyacım var, kendi kendine çalışabilenlerden değilim. Ama bir yandan da zaten lisanstan kalan borcum var.
2) Ücretli öğretmenlik yapmak. Ama bu şekilde de kursa gidebilir miyim bilmiyorum. Kurs sistemini biliyorum haftasonu ders olsa (sabahtan akşama kadar oluyor) bana hafta içi kalıyor onda da öğretmenlik yapacağım yorulacağım bana yine zaman kalmayacak gibi. Kursa gitmesem de yapamıyorum bu sene yapamadım. Zaten alanım zor bi alan kolayca atanılmıyor.
Hangi seçeneği seçmeliyim bilmiyorum. Çok zoruma giden şeyler yaşıyorum detaylarda da olsa güceniyorum bana daha dikkatli davranmalılardı. Çok kırgınım aileme. O yüzden bi yerden bana bi şekilde para gelmesi lazım. Ne yapmalıyım hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?