Ucretli ogretmenlik

anise87

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2012
67
4
16
İstanbul
Arkadaslar ben 2 cocuk annesi bir bayanim ve ucretli ogretmenlik yapmak istiyorum ama cok kararsizim bu yuzden ucretli ogrermenlik yapan arkadaslar varsa bana bilgi verebilirler mi?
Mesela haftada kac gun ve kac saat calisiyorsunuz?
Maasiniz ne kadar?
Bana yardimci olacak arkadaslara simdiden cok tesekur ederim : )

1 haftada maksimum 30 saat derse girersin oda ayda 1044 tl eder

tabi o ay içinde bayram kar tatili olursa o gunku ücretinizi keserler

1044 maksimum alacağınız paradır.sigortanız yatar.

haftada 30 saat ders gunde 6 saate denk gelir.

bu arada senin girdiğin dersin kadrolu öğretmeni gelirse işin otomatik olarak son bulur.

başvurmak içinde yaşadığın ilçenin milli eğitim müdürlüğüne gidip dilekçe yazman yeterli.öncelik öğretmenlik mezunlarının oluyor

eğer sen işletmeci başkası öğretmenlik mezunuysa senı değil onu alırlar.

Son düzenleme:
1 haftada maksimum 30 saat derse girersin oda ayda 1044 tl eder

tabi o ay içinde bayram kar tatili olursa o gunku ücretinizi keserler

1044 maksimum alacağınız paradır.sigortanız yatar.

haftada 30 saat ders gunde 6 saate denk gelir.

Cevabiniz icin cok tesekurler.
bisey daha sormak istiyorum haftada 30 saat calismak zorunda miyim? 20saat felan calissam okula haftanin 3 ya da 4 gunu gitsem boyle bisey olabiliyor mu ? bunun hakkinda bir fikriniz var mi? Cunku; ben cocuklarimdan da fazla ayri kalmak istemiyorum ama ek bir gelirimde olsun istiyorum
iste bu yuzden ben cok karasizim

Cevabiniz icin cok tesekurler.
bisey daha sormak istiyorum haftada 30 saat calismak zorunda miyim? 20saat felan calissam okula haftanin 3 ya da 4 gunu gitsem boyle bisey olabiliyor mu ? bunun hakkinda bir fikriniz var mi? Cunku; ben cocuklarimdan da fazla ayri kalmak istemiyorum ama ek bir gelirimde olsun istiyorum
iste bu yuzden ben cok karasizim

okulun ders durumuna göre değişir.

şimdi mesela okulda bir kadrolu öğretmen birde siz varsınız ve 1 haftada toplam ders saati 60 olsun o zaman 30 kadrolu 30 da siz girersiniz

ama 50 olursa 30 saate kadrolu, 20 saate siz girersiniz ve eğer 20 saat veya daha az saat girerseniz dediğiniz gibi 3 veya 4 gün gidersiniz boş gününüz olur bunu öğrenmek için milli eğitim müdürlüğünden önce çalışmak isteyeceğiniz okulun müdürüyle görüşüp sorabilirsiniz ona göre başvuru yapabilirsiniz daha sonra.

ama 60 saat ders varsa 30 30 bölüşürsünüz yok ben giremem derseniz olmaz.kabul etmezler.

tabi bir haftada 30 40 50 60 saat aynı dersten olması için o okulun büyük ve kalabalık bir okul olması lazım

eğer yaşadığınız ilçedeki okullar küçük ve sınıf sayısı azsa sadece tek sizde olabilirsiniz ve 15 20 saat direkt size verebilirler

yani bu durum her okul için geçerli değil tamamen değişken ama mantığı anlattığım gibi(dersleri paylaştırmaları)
bir okula giderek müdürle görüşürseniz daha net bilgi olur.

Back
X