- 27 Eylül 2015
- 167
- 105
- 18
- 38
bana baktılar 5 dk falan konuştuk, çokta kibar bi kızdıInanmayin kizlar, ben yolladim dun ne mesajima donduler, ne de falima baktilar. Duvarlarina yazdigimda da, mesajiniza donuldu yazdilar diger insanlar gorsun diyegeri donmediler hicbir sekilde.
Özel mesaj attım geri dönmediniz?kızlar gerçekten kimseye bakılmadımı? bir kişi bile yokmu merak ettim
tesekur edrm canim buaradakızlar tek tek msj atmaktan yoruldum link vermek yasakmı sitede ben direk size link versem :)
canim buarada onlarda mesaj gonderio demi bn facebok konusunda yabanciyim da biraz cevabi nasil gonderiolar acabakızlarrrr bana birkaç mesaj geldi reklam yaptığım hakkında fal bakan kişilerin burada reklamını yapıyormusum diye onlarla iş birliği içersindeymişim :) kısa ve net bende nette ücretsiz fal ararken rastladım leyla hanıma ve sayfalarına sonra aramızda bir iletişim oldu ve bu sitede fal sever bayanlar çok olduğu için sizlere yardımcı olmak istedim bir sürelik ücretsizmiş bakımları gerçekten leyla hanımıda asmin hanımıda tanımıyorum... ilginize canlar...
bende istiyormmkızlar tanıdığım bir bayan var ücretsiz netten fal bakıyor yalnızca kahve falı ama iyide bakıyor çok derin bakıyor uzun uzun hisleri çok iyi isterseniz benımle iletişime geçin yardımcı olayım...
canım cumartesi gününe kadar ücretsiz bakıyorumniye vaktini ayırıp ücretsiz bakıyor ki, bu işten ne kadar çok para kazanıldığı halde ilginç yani
bana da bakar mısınız o zaman lütfencanım cumartesi gününe kadar ücretsiz bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?