ücretsiz fal bakımı önerim var

bana baktı bayanlar gayette tutturdu bazı şeyleri

Dun bana bakti leyla hanim gayet de basarili idi ayni zamanda cok da kibar ani guzel tutturdu gelecegi gorecegiz c.tesiye kadar ucretsizmis sonra oyle olmayacakmis bu arada

kızlar tek tek msj atmaktan yoruldum link vermek yasakmı sitede ben direk size link versem :)

kızlarrrr bana birkaç mesaj geldi reklam yaptığım hakkında fal bakan kişilerin burada reklamını yapıyormusum diye onlarla iş birliği içersindeymişim :) kısa ve net bende nette ücretsiz fal ararken rastladım leyla hanıma ve sayfalarına sonra aramızda bir iletişim oldu ve bu sitede fal sever bayanlar çok olduğu için sizlere yardımcı olmak istedim bir sürelik ücretsizmiş bakımları gerçekten leyla hanımıda asmin hanımıda tanımıyorum... ilginize canlar...

canim buarada onlarda mesaj gonderio demi bn facebok konusunda yabanciyim da biraz cevabi nasil gonderiolar acaba

Telle mi ulasacaz,baska sekilde mi anlamadim.Bende mi sorun var acaba?:/

bende istiyormm

niye vaktini ayırıp ücretsiz bakıyor ki, bu işten ne kadar çok para kazanıldığı halde ilginç yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…