o link size mi ait?anlamadım ben yacanım cumartesi gününe kadar ücretsiz bakıyorum
bende dün baktırdım leyla hanıma ama öyle nokta atışı yaptğı olmadı çok kısa bakıldı ve blndik şeyler söylendicanım cumartesi gününe kadar ücretsiz bakıyorum
nerden baktırdn??bende dün baktırdım leyla hanıma ama öyle nokta atışı yaptğı olmadı çok kısa bakıldı ve blndik şeyler söylendi
bi kosu yapıp iciyim kahvyicanım cumartesi gününe kadar ücretsiz bakıyorum
faceden bakıyor leyla hanımnerden baktırdn??
hmm öselden iletisim bilgisini verir misin?faceden bakıyor leyla hanım
Hayır ne var biliyor musun tutmuş birde 23.45 de mesaj atmış o zamana kadar beklemiş hatunlar bakmıyorum de anlarım 20 TL diye belirtmiş biz nelere para verdik fal aleminde paradan çekindiğim yok insanları aptal yerine koyan insanlara bedava olsun atmam...Bende cuma günü mesaj attım bunlara, cuma gecesi saat 12'ye 15 kala geri dönüş yaptılar. Cumartesinden itibaren ücretli maalesef bakamayız diye...
Daha 15 dakika olduğunu ve benim falı cuma gönderdiğimi söyledim.
Ne olursa olsun cuma günü saat 23:59'a kadar gelen fallara ücretsiz bakmak zorundalardı...
Birde bana "şurda 5 dakika kaldı cumanın bitmesine, hem 20 tl çok bi para değil. gün içinde nelere vermiyoruz" diye akıl vermeye çalıştılar... Terbiyesizler....
Sabah 8.30 da attım canım 23.45 e kadar beklemiş hiç mesaj atmasalar anlardım üstelemezdim cumartesiye kadar bakmamışlardır derdim mesajı görüyor fiyat bu diyor.br arkadaşa da link atmştm oda cuma mesaj atmasına rağmen cumartesi cevap verip fal ücretli oldu yazmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?