ücretsiz fal bakımı önerim var

Dönuş falan yapan yok. Profil bilgilerı olanlara dönuş yapılıyor sanırım

Banada dönüş yapılmadı; bencede uydurmasyon cumartesiden sonra fiyat 15 tl yazmışlardı şimdi baktım 20 olmuş, yarın 30 olur))

Kizlar ben yazdim bana bir gun sonra donus yapildi . Cok yogun olduklarini soyledi ama bakan kisi.

ben dün yollamama rağmen bakılmadı zaten fiyatı da 20 tl olmuş

mesaj atanlar arasında çekiliş falanmı yapıyolar acaba. burdada kendi sitelerindede bi çok kişi mesajıma dönülmedi falıma bakılmadı yazmış. bu mesajları görünce, kendi mesajlaşma saatlerimize baktım 50 dk içinde dönmüşler bana. hiç tanışmışlığım falanda yok

Leyla hanıma baktırdım şuanı ve muhtemel yakın geleceği bildi evet ama öyle çok memnun kaldım diyemem, her şey olumlu güzel gidiyor fazla bir şey çıkmamış dedi, telve azdı ama daha önce başka baktırdığım fallarda da az telve olmasına rağmen hislerle daha uzun bakıldığı oldu. Bilmiyorum belki de gerçekten çok bir şey yoktur söylenecek hayatımda enerjisi olumluydu bayanın
Bana da 1 saat içinde döndüler genelde ama ben müsait olamamıştım bir süre.

ladyLynn canım seni tenzih ederim ben istedim verdin adreslerini sağolasın. Bu bayanlara cuma günü sabah erkenden mesaj atıyorum rica ediyorum gece 12 de cevap geliyor ücretlidir diye o zamana kadar cevap vermeyi beklemiş. Hayır bakmak istemiyorum yaz demi insanları aptal yerine koyan kişilerden nefret ediyorum.

Son düzenleme:
Bende cuma günü mesaj attım bunlara, cuma gecesi saat 12'ye 15 kala geri dönüş yaptılar. Cumartesinden itibaren ücretli maalesef bakamayız diye...
Daha 15 dakika olduğunu ve benim falı cuma gönderdiğimi söyledim.
Ne olursa olsun cuma günü saat 23:59'a kadar gelen fallara ücretsiz bakmak zorundalardı...
Birde bana "şurda 5 dakika kaldı cumanın bitmesine, hem 20 tl çok bi para değil. gün içinde nelere vermiyoruz" diye akıl vermeye çalıştılar... Terbiyesizler....

Hayır ne var biliyor musun tutmuş birde 23.45 de mesaj atmış o zamana kadar beklemiş hatunlar bakmıyorum de anlarım 20 TL diye belirtmiş biz nelere para verdik fal aleminde paradan çekindiğim yok insanları aptal yerine koyan insanlara bedava olsun atmam...

bende istiyorum ama nasıl olacak başka şehirdeyiz büyük ihtimal
whatsapp dan bakar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…