Ücretsiz izin almak mi Kv mi?

Ne yapmaliyim?

• Ucretsiz izin al cocuguna kendin bak

OY: 31 58,5%
  • Calismaya devam et cocuguna kv baksin

OY: 22 41,5%

• Ankete Katılan
    53
Ogretmen degilim ogretim gorevlisiyim. Ek derslerle birlikte o miktar oluyor, ikinci ogretim derslerinin ucreti biraz fazla oluyor. Ama ogretmenler de ek dersle birlikte 5bine yakin aliyorlar diye biliyorum.

Tesekkur ederim bana guzel bir ayna tuttunuz. Aslinda gunde 4 saat calisacak sekilde olsam vicdan azabi cekmem ama 6 7 saat ayri kalmak fazla geliyor acikcasi o yuzden ilerde ne derim bilmiyorum.

Ogretmen degilim ogretim gorevlisiyim. Ek derslerle birlikte o miktar oluyor, ikinci ogretim derslerinin ucreti biraz fazla oluyor. Ama ogretmenler de ek dersle birlikte 5bine yakin aliyorlar diye biliyorum.

YÖK'ün yeni bir akreditasyon süreci var öğretim görevlileri ile ilgili. 12+3 yani 15 saatten fazla derse girmemeleriyle ilgili.
İsterseniz bir araştırın.

15 saat ders olursa uzun saatler ayrı kalmanız gerekmez bebeğinizden.

ikinci öğretim dersine girme zorunluluğunuz yok. Gerekçeli dilekçe yazarak girmeyebilirsiniz.

Kampüste kreş yok mu? Ya da ailenizi çağırın tekrardan sonra da kreşe verirsiniz 4 ayda 50 bin kayıp ciddi bir takam bu devirde

Ben de araştırma görevlisiyim. Bizde yaz tatili olmuyor o yüzden öğretmen diye düşündüm sizi. Öğretim görevlilerinin de ders saati ile ilgili dilekçe hakkı olsa da bunu mobbing nedeniyle kullanamıyorlar maalesef.

Ben iki yıl ücretsiz izin aldım. Ocak 2020de doluyor sürem. Bu durumda benim kaybım 140bin civarı oluyor. Birikimden de yediğimizi düşünürsek 200bin kadar kaybımız var. Evimiz yok. Arabamızı daha önce almıştık kredisi vs yok. Eşim iş yerini kapattı (battı) çocuğa iki kişi bakıyoruz. TÜBİTAK bursum ve daha önce yaptığımız birikim ile geçiniyoruz.

4ayda kazanabileceğiniz bir para sonuçta. Çocuğunuzun geleceğinden çaldığınızı düşünmenize gerek yok.

Ancak başka mesajda yazdığım nedenlerden dolayı 4ay dayanıp yazın sonuna doğru bakıcıyla birlikte bakardım.

YOK un akreditasyon surecine biz de girmis bulunuyoruz hatta ben de o komitedeyim ama belgelerde en fazla 24 saate girmeli yaziyordu. 15 saat ibaresini gormedim, arastiricam tesekkur ederim.

üniversitenin kreşi yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…