Kızım çok kötü yalvardım gel bana açtırma davayı o parayla kızımı pedagoga götürelim diye 5000 kaptırdım avukataÇok kötü o çocukların psikolojisini de bozmuş
Ben bile yeni anladım adamı.kızım tapıyor ona.Kaç yaşında kızın? Anlayabildi mi seni?
Anlamasa da olur beni de sevsşn onu da kızım mutlu olsun yeter.Çok üzücü gerçekten ne diyeceğimi şaşırdım ama zamanla büyüdükçe anlar babasının o karanlık yüzünü siz merak etmeyin...
İnşallah Allah gönlünüze göre versinAnlamasa da olur beni de sevsşn onu da kızım mutlu olsun yeter.
Bu Turk erkekleri her dogruyu egip bukmedi mi. Kadin isterse calismayabilir ayetini kadin asla calismaz sekline getirdiler. Simdi de gorduler paranin tadini kadin isi birakmasin. Onlar icin kadin hic onemli olmadi.Zaman mi değişti, türk erkekleri mi anlamadım. Kadın eve illa para getirecek, getirmezse burnundan dökülecek!!!
Bu nedir anlamadim gitti. Bir de son yılların trendi kv ler bile memur gelin istiyor. Dünyanın çivisi çıktı.
Feragat olayini bilmiyorum. Tekrar dava açmanız imkansiz mi? Bir müddeti mi var? Varsa bekle ve yine dava aç. Bu adamdan bı cacik olmaz. Gerçek yüzünü görmüşsün işte.
Bu arada ne yemeğini yap ne de utusunu. Burnundan fitil fitil getir.
Çok uğraştım çok dil döktüm söylediklerinize benzer şeyler söyledim daha çok çalışırım bike dedim görünürde ikna oluyor sonra yapıyor yapacağını
Bu sabah suyu çok akıtıyorum diye doğrama tahtasına bıçak sapladı.sebep içindeki kini ben çalışıyorum sen yiyorsun kaç aydır diyor
Ahh bu söylediklerinizi yapabilsem avukatlar hiç böyle konuşmuyor somut delil şahit çok zor diyorlar çekişmeli dava anlaşın boşanın diyorlar zaten ben kaldıramıyorum artık sinirlerim harap olduAhhhh böyle adamlar bana denk gelmez ki o bıçağı müsait bi tarafına sokayım. Başka bir sebepten aç davanı, bu yaptığı hareket bile tehdittir. Çekişmeli davada anasını ağlat bıral evi çöp bile verme. 3 çocuğun var tazminatla korkut evin tamamını al, at pisliği sokağa, kıçına don bile verme
biz kadınlar da çanak tutuyoruz onlara bizi fedakar onları bencil yetiştiriyorlar.Bu Turk erkekleri her dogruyu egip bukmedi mi. Kadin isterse calismayabilir ayetini kadin asla calismaz sekline getirdiler. Simdi de gorduler paranin tadini kadin isi birakmasin. Onlar icin kadin hic onemli olmadi.
Biz canak tutmamak icin is hayatina atikdik. Ayaklarimizin ustunde duralim dedik. Bakin erkek bu sefer calismayi birakma ozgurlugunu elinden aliyor. Kadin ne yapiyorbiz kadınlar da çanak tutuyoruz onlara bizi fedakar onları bencil yetiştiriyorlar.
Ben bunu zaten kabul ediyorum onun amacı boşanmak değilki beni sindirmek ailemi sindirmek maaş kartım elindeydi onu aldım artık senin istediğin gibi olmayacak dedim o da boşanma işini çıkardıAnlaşmalı boşansan ev satılsa kredi kapansa kalan para ikiye bölünse nasıl olur o karaktersize boyun eğeceğine bence değerlendir
Sen dava açtıktan sonra adam durumu düzeltmek için herhangi bir girişimde bulunmamış anladığım kadarıyla. Davayı ne mantıkla çektin anlamadım.Ben bunu zaten kabul ediyorum onun amacı boşanmak değilki beni sindirmek ailemi sindirmek maaş kartım elindeydi onu aldım artık senin istediğin gibi olmayacak dedim o da boşanma işini çıkardı
Ben dava açınca şok oldu bi süre ne yapacağını şaşırdı ben ne yaptım davamı çektim
Evden çıkmadı avukat çıkaramayız dedi önce ama davayı açtıktan bi gün sonra uzaklaştırma çıkmış buna ben davayı çekince öğrendim karakoldan aradılar.bide hergün gelip yalvardı ağladı salya sümük kafasını duvarlara vurdu zaptedemedi millet 5 kilo birden verdi deli gibi oldu yani sürekli ağlıyordu eve bi döndüm aynı tas aynı hamam gene başladı çalışacaksın bilmem neSen dava açtıktan sonra adam durumu düzeltmek için herhangi bir girişimde bulunmamış anladığım kadarıyla. Davayı ne mantıkla çektin anlamadım.
Ne kadar güzel açıklamışsınız herşeyi her bir kelimesine katılıyorumBazı dönemler vardır hani ölü nesil diye adlandırılır; bana göre içinde bulunduğumuz zaman ölü evlilikler dönemi aslında değişim başlamıştır ama sindirme ve kabulleniş zordur...
Şu an erkeklerin güç kavramından, eşitlik kavramından bazı şeyleri fazlasıyla abarttıklarını denge kuramadıklarını ya da hazmedemediklerini görebiliyoruz,aynı şekilde de(bazı hemcinslerim kızacak ama) çok az da olsa kadının toplumdaki rolünü abarttığını görebiliyoruz...
İşte bundan nasibini almış değişimi reddeden ya da yanlış anlayan zihniyetlerden ötürü güneş biraz geç doğacak ama doğacak.....ve bu geçiş dönemini kontrol edemeyen tüm insanların evliliği de çıkmazda....Ne denilebilir ki Allah yardımcınız olsun....
Valla ben bi kurtuluyumda harcanır mı napar bilmem annesi vardı eve döndüğümde.yanımda oğluna duydunmu amcanın kızı şule boşanmış siz ayrılsaydınız amcan san şuleyi teklif ederdi diye korktum dedi güldü onun da durumu iyi ama o da geçimsiz dik başlı dediinşallah kurtulacaksın. yorumların dediği gibi türk erkekleri damızlık olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.karılarının ihtiyaçlarını karşılamak gtlerine zor geliyor.bir şekilde de ben para kazanmadan evliliğin bi şey olmayacağını benim kocam da belli etti bana.başta zaten anne olmak istediğim için tüp bebek 2. denememi kendi paramla yaptım.Allah onu beter insanlarla karşılaştırsın ailesinin hepsini harcamış bozuk para gibi birazda onu harcasınlar.
kocanızın ailesi ailece değişikler inşallah çabuk kurtulursunuz.Valla ben bi kurtuluyumda harcanır mı napar bilmem annesi vardı eve döndüğümde.yanımda oğluna duydunmu amcanın kızı şule boşanmış siz ayrılsaydınız amcan san şuleyi teklif ederdi diye korktum dedi güldü onun da durumu iyi ama o da geçimsiz dik başlı dedi
kocanızın ailesi ailece değişikler inşallah çabuk kurtulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?