Bazen o treni kaçırdım diyorum bazen de herşeyin telafisi var diyorum inşallah o gücü bulurum kendim de öleceğim yoksa pişmanlıktankocanızın ailesi ailece değişikler inşallah çabuk kurtulursunuz.
Bu nasıl bir adam böyle sırf para için takla atıyor igrendim resmen bu kadar da pislik olunmaz kiHerşey annemin rahatsızlanıp çocuklarıma bakamamasıyla başladı.3 çocuğum var.Ben de çalışacak psikoloji kalmamıştı.eşim kabullenemedi çalışmamamı beni boşanmaya kadar sürükledi. Baskıları yaptıkları beni maddi kaynak olarak gördüğünü gösterdi bana .
Ben annemin yanına geçtim çocuklarla bu evden ayrılmadı çok yalvardım çocukların düzeni bozuldu diye gitmedi bi yere. Nafaka vermem dedi borçlarımı öde dedi evin yarısını ver dedi bu arada ev borçlu kredi benim daha yarısını bile ödemedim bugünkü değerinden yarı parasını istiyor
Çekişmeli açtım davamı, maalesef (çok pişmanım köpekler gibi )davadan feragat ettim tekrar inanmak istedim şimdi elim kolum bağlı tekrar dava açamıyorum ama şu kadarını söyliyim çocuklarıma baktıkça içim parçalanıyor ben böyle karaktersiz gevşek adamdan nasıl çocuk yaptım diye şu an o yatak odasında yatıyor ben oturma odasında orayı bile bırakmıyor bana rahatına düşkün gurursuz
Çok hatalıyım biliyorum şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum?
Ne oluyor bu erkeklere anlamıyorum. Ohh çocuklara kadının annesi baksın. Kadın eve para getirsin. Birde iş yerinde yorulması yetmez gibi eve gelsin yemek yapsın temizlik yapsın çocukla ilgilensin. Kölelik resmen bu yaşadığımız. Sebep bi erkeğe inanıp güvenip evlenmek. Sonra para getirmeyince pislik muamelesi gör. İyiymiş.Herşey annemin rahatsızlanıp çocuklarıma bakamamasıyla başladı.3 çocuğum var.Ben de çalışacak psikoloji kalmamıştı.eşim kabullenemedi çalışmamamı beni boşanmaya kadar sürükledi. Baskıları yaptıkları beni maddi kaynak olarak gördüğünü gösterdi bana .
Ben annemin yanına geçtim çocuklarla bu evden ayrılmadı çok yalvardım çocukların düzeni bozuldu diye gitmedi bi yere. Nafaka vermem dedi borçlarımı öde dedi evin yarısını ver dedi bu arada ev borçlu kredi benim daha yarısını bile ödemedim bugünkü değerinden yarı parasını istiyor
Çekişmeli açtım davamı, maalesef (çok pişmanım köpekler gibi )davadan feragat ettim tekrar inanmak istedim şimdi elim kolum bağlı tekrar dava açamıyorum ama şu kadarını söyliyim çocuklarıma baktıkça içim parçalanıyor ben böyle karaktersiz gevşek adamdan nasıl çocuk yaptım diye şu an o yatak odasında yatıyor ben oturma odasında orayı bile bırakmıyor bana rahatına düşkün gurursuz
Çok hatalıyım biliyorum şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum?
Ben şu an onun soyadını taşıdığım için kendimden iğreniyorum.inşallah oğullarım ona benzemez.karakter sahibi olurlar.Bu nasıl bir adam böyle sırf para için takla atıyor igrendim resmen bu kadar da pislik olunmaz ki
Bunların hepsi fazlasıyla var ama ben kurtulma şansımı artık yeter deme şansımı teptim resmen.ne diyim çilem dolmamış mı diyim aptalın tekiyim mi diyim bilmiyorumNe oluyor bu erkeklere anlamıyorum. Ohh çocuklara kadının annesi baksın. Kadın eve para getirsin. Birde iş yerinde yorulması yetmez gibi eve gelsin yemek yapsın temizlik yapsın çocukla ilgilensin. Kölelik resmen bu yaşadığımız. Sebep bi erkeğe inanıp güvenip evlenmek. Sonra para getirmeyince pislik muamelesi gör. İyiymiş.
Ne açgözlü insanlar olduk ya sıcak bir yuvasa yatıyorsan karnın toksa daha neyin kavgası neyin hırsı bı para para maaş maaş. Hepten çıldırdıkSimdiki erkeklerin akli fikri esinin maas kartinda brnim eski es cocuk bile istemedi ucretsiz izne ayrilirim korkusuna adam degil boyleleri insallah tez vakitte kurtulursunuz
Tövbe ya subhanallah 3 çocuğunun babasının sözlerine bak hele!Bana diyorki boşanırsak sana birşey olmayacak bedel ödemelisin sen de benim gibi evin olacak çocuklar yanında olacak bana 80000 ver gidiyim ben nerden bulurum bu parayı diyorum o zaman gitmiyorum sen defol git diyor.bu arada o asgari ücret ben öğretmenim ben hatayı en başta yaptım yani
Bu pazarlıkları bitirdi onu hala ne koparırım derdinde.mahkemede altınları isterim diye düğün videolarımı bile silmiş flsahlarımı atmışTövbe ya subhanallah 3 çocuğunun babasının sözlerine bak hele!
Sağolun çok yıpranmadan kurtulurum inşallah yoksa kurtulmanın da manası kalmıyor.Okudukça daraldım.
Rabbim çıkış yolu göstersin size.
Çekilecek gibi değil
3 yil acamazsiniz mahkeme ceza veriyo ama baro talep etmeyip kemdi imkanlarinizla acabiliyosunuzÇünkü bu sebeplerle açtım davamı aynı sebeplerden tekrar açamıyorum anlaşmalı oluyor tabi
Ben evlendikten üç yıl sonra atandım. Eşimin davranışları kpss ye daha sıkı sarılmama neden oldu. Benim para kazanmadığım için hiçbir şeyi haketmediğimi düşünürdü. Kendini aptal hissederdi çalışmayan biriyle evlendiği için. O zamanlar benim param ben ne istersem onu alırım derdi. Şimdi bizim paramız. Ben atanınca her şey değişti. Şimdi birşey dediğim zaman tabi öğretmensin ya para kazanıyorum diye güveniyorsun diyor. İçimde çok şey soğudu ona karşı. Unutmaya çalışıyorum bir zamanlar bana yaşattıklarını. Bir yerde kopacak gibi geliyor bu evlilik. Oğlum babasına çok düşkün. Bende seviyorum eşimi ama geçmişi düşününce azalıyor sevgim. Sizi bankamatik kartı gibi görmüş. Çok üzücü evlilikler bu hale gelmemeli.Bana diyorki boşanırsak sana birşey olmayacak bedel ödemelisin sen de benim gibi evin olacak çocuklar yanında olacak bana 80000 ver gidiyim ben nerden bulurum bu parayı diyorum o zaman gitmiyorum sen defol git diyor.bu arada o asgari ücret ben öğretmenim ben hatayı en başta yaptım yani
Öylemi hiç araştırmadım avukatım bi daha dava açamazsın aynı sebeple dedi yeni bir sebep lazımmış affetmeye giriyormuş öyle dedi.3 yil acamazsiniz mahkeme ceza veriyo ama baro talep etmeyip kemdi imkanlarinizla acabiliyosunuz
Düşünmüyor değilim aslında çok deliyimdir gözüm dönünce ev mev görmem.ama çocuklara iyi bakamam eksik kalırlar herşeyden.O isteyene kadar boşanmayın siz de, işe de geri dönmeyin. Mecbur boşanacak. Hiç tehditlerine aldanmayın. Boşanmıyorsak eve sen bakacaksın bundan sonra deyin. Memursanız 4 yıla kadae ücretsiz izin hakkınız var değil mi? Gerisini o düşünsün. Hiç bir evi falan da görmesin gözünüz. Bu adamdan kurtulun da geri kalan her şey hallolur.
Düşünmüyor değilim aslında çok deliyimdir gözüm dönünce ev mev görmem.ama çocuklara iyi bakamam eksik kalırlar herşeyden.
Rabbim evlatlarınızın yüzüne baksın inşallahSağolun çok yıpranmadan kurtulurum inşallah yoksa kurtulmanın da manası kalmıyor.
Evet bu çok doğru bir tanımlama ama çok acı.sizde en başta görmüşsünüz gerçek yüzünü kendinizden fedakarlık yapmayın dengeleyin.Ben evlendikten üç yıl sonra atandım. Eşimin davranışları kpss ye daha sıkı sarılmama neden oldu. Benim para kazanmadığım için hiçbir şeyi haketmediğimi düşünürdü. Kendini aptal hissederdi çalışmayan biriyle evlendiği için. O zamanlar benim param ben ne istersem onu alırım derdi. Şimdi bizim paramız. Ben atanınca her şey değişti. Şimdi birşey dediğim zaman tabi öğretmensin ya para kazanıyorum diye güveniyorsun diyor. İçimde çok şey soğudu ona karşı. Unutmaya çalışıyorum bir zamanlar bana yaşattıklarını. Bir yerde kopacak gibi geliyor bu evlilik. Oğlum babasına çok düşkün. Bende seviyorum eşimi ama geçmişi düşününce azalıyor sevgim. Sizi bankamatik kartı gibi görmüş. Çok üzücü evlilikler bu hale gelmemeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?