Ücretsiz izne ayrıldım,herşey çığrından çıktı

Bu nasıl bir adam böyle sırf para için takla atıyor igrendim resmen bu kadar da pislik olunmaz ki

Ne oluyor bu erkeklere anlamıyorum. Ohh çocuklara kadının annesi baksın. Kadın eve para getirsin. Birde iş yerinde yorulması yetmez gibi eve gelsin yemek yapsın temizlik yapsın çocukla ilgilensin. Kölelik resmen bu yaşadığımız. Sebep bi erkeğe inanıp güvenip evlenmek. Sonra para getirmeyince pislik muamelesi gör. İyiymiş.

Bunların hepsi fazlasıyla var ama ben kurtulma şansımı artık yeter deme şansımı teptim resmen.ne diyim çilem dolmamış mı diyim aptalın tekiyim mi diyim bilmiyorum

Bana diyorki boşanırsak sana birşey olmayacak bedel ödemelisin sen de benim gibi evin olacak çocuklar yanında olacak bana 80000 ver gidiyim ben nerden bulurum bu parayı diyorum o zaman gitmiyorum sen defol git diyor.bu arada o asgari ücret ben öğretmenim ben hatayı en başta yaptım yani

Simdiki erkeklerin akli fikri esinin maas kartinda brnim eski es cocuk bile istemedi ucretsiz izne ayrilirim korkusuna adam degil boyleleri insallah tez vakitte kurtulursunuz
Ne açgözlü insanlar olduk ya sıcak bir yuvasa yatıyorsan karnın toksa daha neyin kavgası neyin hırsı bı para para maaş maaş. Hepten çıldırdık

Tövbe ya subhanallah 3 çocuğunun babasının sözlerine bak hele!

Ben onun çocuklarının annesi sevdiği kadın değilmişim meğer para kaynağıymışım. Çok acı çekiyorum şu an çocuklar olmasa kendimi içkiye vururdum.ya da alır başımı tatile giderdim kaçardım gerçeklerden .antidepresan almaya bile korkuyorum çocuklara bakamam diye.

Okudukça daraldım.
Rabbim çıkış yolu göstersin size.
Çekilecek gibi değil

O isteyene kadar boşanmayın siz de, işe de geri dönmeyin. Mecbur boşanacak. Hiç tehditlerine aldanmayın. Boşanmıyorsak eve sen bakacaksın bundan sonra deyin. Memursanız 4 yıla kadae ücretsiz izin hakkınız var değil mi? Gerisini o düşünsün. Hiç bir evi falan da görmesin gözünüz. Bu adamdan kurtulun da geri kalan her şey hallolur.

Ben evlendikten üç yıl sonra atandım. Eşimin davranışları kpss ye daha sıkı sarılmama neden oldu. Benim para kazanmadığım için hiçbir şeyi haketmediğimi düşünürdü. Kendini aptal hissederdi çalışmayan biriyle evlendiği için. O zamanlar benim param ben ne istersem onu alırım derdi. Şimdi bizim paramız. Ben atanınca her şey değişti. Şimdi birşey dediğim zaman tabi öğretmensin ya para kazanıyorum diye güveniyorsun diyor. İçimde çok şey soğudu ona karşı. Unutmaya çalışıyorum bir zamanlar bana yaşattıklarını. Bir yerde kopacak gibi geliyor bu evlilik. Oğlum babasına çok düşkün. Bende seviyorum eşimi ama geçmişi düşününce azalıyor sevgim. Sizi bankamatik kartı gibi görmüş. Çok üzücü evlilikler bu hale gelmemeli.

Düşünmüyor değilim aslında çok deliyimdir gözüm dönünce ev mev görmem.ama çocuklara iyi bakamam eksik kalırlar herşeyden.

Düşünmüyor değilim aslında çok deliyimdir gözüm dönünce ev mev görmem.ama çocuklara iyi bakamam eksik kalırlar herşeyden.

Bu adamdan kurtulunca aileniz destek olur.
Hem bu adam çocukları da okutmaz çalıştırıp eve para getirtir, yani bu sefer de sömürülürler sizin gibi

Evet bu çok doğru bir tanımlama ama çok acı.sizde en başta görmüşsünüz gerçek yüzünü kendinizden fedakarlık yapmayın dengeleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…