- 16 Aralık 2015
- 957
- 2.158
- 63
- 44
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
İnsan ilgilenmediği birinin soyismini aklında tutmaz göz göze gelmeler falan:) kadın hisseder zatenaçıkçası geçen gün gözgöze geldik konuşma yaptığı sırada vesaire. mesela direk ismimi söyledim hatırladın mı beni diye soyadımı kendisi söyledi değil mi dedi evet dedim :)
baktım da bütün mesajlarda ben ağabey ağabeycim demişim o hitapsız kalmış
çok sevdiğim reelden de görüştüğüm bir arkadaşım kendisi :)@herames nikini doğru yazdım inşallah şuan engelli ama engeli kalkınca görür konunu
özelden detaylı yazdım canım :)İnsan ilgilenmediği birinin soyismini aklında tutmaz göz göze gelmeler falan:) kadın hisseder zaten
Sen artık abi deme ona
FrKafka ya katılıyorum.
Benim de çoğu konusu aklımda aşığım dediklerinden etkilenip onlarla takılıyor bence arkadaş çünkü aşık olmaya bünyesi dayanmaz :)
FrKafka ya katılıyorum.
Benim de çoğu konusu aklımda aşığım dediklerinden etkilenip onlarla takılıyor bence arkadaş çünkü aşık olmaya bünyesi dayanmaz :)
Böyleleri çok var hayatta yav o bana baktı aşık o bana merhaba dedi aşık göz kırptı aşık herkes bana aşıkAklı başında olsa neyse.
Edebiyat dünyasında ki yazarlarin mecazi aşklarını reele taşımış fakat umduğunu bulamayan hayali karakter gibi
23 yaşında iyi kaldırıyor bünyesi.
hayırlısı canımMerak ediyorum ne olur ilerleyen günlerde sen hoşlandığını belli et o sana açılacaktır kesin yazarsın buraya
Böyleleri çok var hayatta yav o bana baktı aşık o bana merhaba dedi aşık göz kırptı aşık herkes bana aşık
ayyy ben bılıyorum bu adamı ..hediye değil canım. yiyecek birşeydi aldığım. onun çok sevdiği bir şeyi aldım. 3 liralık birşey yani.
Böyleleri çok var hayatta yav o bana baktı aşık o bana merhaba dedi aşık göz kırptı aşık herkes bana aşık
Diğer konularında öyle canım ben çoğunu biliyorum zaten boşver kanıtlamaya ne gerek var eğleniyorsan sorun yokkonumda aşk kelimesini kullanmadım hoşlanıyorum dahi demedim etkilendim dedim
aa onlar olmuş mu ..bak ben kacırdım ..kız masallah pek gueldı:)@herames nikini doğru yazdım inşallah şuan engelli ama engeli kalkınca görür konunu
yoo öyle birşey yok canım ben kendim hediye aldım. tahmin ettiğin kişi değil sanırım.ayyy ben bılıyorum bu adamı ..
eger hediyesiz gidersen ımzalamıyor fılan.. herkese aynı taktık yani sen tek degılsın:)
cok severım kendısını ara ara yazısırız bızde ..
ah canımmmm olmaz o iş .. cıdden olmaz..
benden once davrandın ..ben de senın yaptıgını yapacaktım .Bir tanesi de konu sahibi
Tabi o şimdi ben işk dimidim etkilindim didim diyor ama 3 5 tane farklı insanın olması gerçeğini degistirmiyor ne yazık ki
Neyse editör ne de olsa,
Tomris Uyar gibi aşık olunan kadın olmak istiyordur kim bilir
cidden çok güzel herames :) makyajsız güzellerden maşallah arkadaşım ama o konuda yorum yok kendisi banlı geldiğinde ne yazar bilemiyorum :) o konuyu ona soracaksınız artık :))aa onlar olmuş mu ..bak ben kacırdım ..kız masallah pek gueldı:)
yoo öyle birşey yok canım ben kendim hediye aldım. tahmin ettiğin kişi değil sanırım.
o da saka yollu demişti ..şimdi her ımza donusu, almayın dese bıle, her ımza ısteyen hedıye getırıyor..
hedıye dedıgım de genelde 2-3 lıralık cıkolata
ee ıyı madem bı sansın var demektır :)) benim dedigim kişi ise olmaz ıdı :)yok değil canım çikolata değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?