Uçuk Kaçık

İnsan ilgilenmediği birinin soyismini aklında tutmaz göz göze gelmeler falan:) kadın hisseder zaten
Sen artık abi deme ona

FrKafka ya katılıyorum.
Benim de çoğu konusu aklımda aşığım dediklerinden etkilenip onlarla takılıyor bence arkadaş çünkü aşık olmaya bünyesi dayanmaz :)

Ben de imajı çocuk ruhlu buyuyememis bir kadın.
On erkek icin asigim diye konu actiysa ikisiyle belki gerçek bir ilişki yaşamıştır kalanlar hep uzaktan hep platonik...
Kendine yazık ediyor insanın kalbi de ruhu da yorulur böyle.

Merak ediyorum ne olur ilerleyen günlerde sen hoşlandığını belli et o sana açılacaktır kesin yazarsın buraya

konu dışı ama FrKafka hafiye gibisin maşallah ben böyle zeki kadınlara bayılıyorum yahu

Teşekkür ederim :)
Ya hafiyelige gerek bile yok 1 senede 50 tane konu açınca insanın gözüne batıyor.
Çoğu da aşık oldum, aldatildim üzerine.

Göz aşinalığı

FrKafka ya katılıyorum.
Benim de çoğu konusu aklımda aşığım dediklerinden etkilenip onlarla takılıyor bence arkadaş çünkü aşık olmaya bünyesi dayanmaz :)

Aklı başında olsa neyse.
Edebiyat dünyasında ki yazarlarin mecazi aşklarını reele taşımış fakat umduğunu bulamayan hayali karakter gibi

23 yaşında iyi kaldırıyor bünyesi.

Aklı başında olsa neyse.
Edebiyat dünyasında ki yazarlarin mecazi aşklarını reele taşımış fakat umduğunu bulamayan hayali karakter gibi

23 yaşında iyi kaldırıyor bünyesi.
Böyleleri çok var hayatta yav o bana baktı aşık o bana merhaba dedi aşık göz kırptı aşık herkes bana aşık

Merak ediyorum ne olur ilerleyen günlerde sen hoşlandığını belli et o sana açılacaktır kesin yazarsın buraya
hayırlısı canım

Böyleleri çok var hayatta yav o bana baktı aşık o bana merhaba dedi aşık göz kırptı aşık herkes bana aşık

konumda aşk kelimesini kullanmadım hoşlanıyorum dahi demedim etkilendim dedim

hediye değil canım. yiyecek birşeydi aldığım. onun çok sevdiği bir şeyi aldım. 3 liralık birşey yani.
ayyy ben bılıyorum bu adamı ..
eger hediyesiz gidersen ımzalamıyor fılan.. herkese aynı taktık yani sen tek degılsın:)
cok severım kendısını ara ara yazısırız bızde ..

ah canımmmm olmaz o iş .. cıdden olmaz..

Bir tanesi de konu sahibi

Tabi o şimdi ben işk dimidim etkilindim didim diyor ama 3 5 tane farklı insanın olması gerçeğini degistirmiyor ne yazık ki

Neyse editör ne de olsa,
Tomris Uyar gibi aşık olunan kadın olmak istiyordur kim bilir

yoo öyle birşey yok canım ben kendim hediye aldım. tahmin ettiğin kişi değil sanırım.

benden once davrandın ..ben de senın yaptıgını yapacaktım .
cok dıkkat cekıyor dımı artık.

su klasık repliğe benzemıyor mu ' gül dü kesin ...ecek :) :)

aa onlar olmuş mu ..bak ben kacırdım ..kız masallah pek gueldı:)
cidden çok güzel herames :) makyajsız güzellerden maşallah arkadaşım ama o konuda yorum yok kendisi banlı geldiğinde ne yazar bilemiyorum :) o konuyu ona soracaksınız artık :))

yoo öyle birşey yok canım ben kendim hediye aldım. tahmin ettiğin kişi değil sanırım.

o da saka yollu demişti ..şimdi her ımza donusu, almayın dese bıle, her ımza ısteyen hedıye getırıyor..
hedıye dedıgım de genelde 2-3 lıralık cıkolata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…