- 30 Ocak 2013
- 29.426
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
editörlük vesaire yaptığım için bir çok yazarla abla, ağabey, x olarak muhabbetlerdeyim ben genellikleAsıl siz bize nasıl samimiyet kurup işi ilerlettiğinizi detaylı anlatsanız.sizi çok becerikli gördüm bu konudanaçizane fikrim olduğunuz gibi doğal olun eğer kasarsanız , davranışlarınıza yansır diye düşünüyorum ve o rahatlık üstünsüzden gider.samimi ve spontane olun,zamanla değişebilir herşey
muhabbeti devam ettirememekle ilgili sıkıntınızın olacağını düşünemedim hiç.ben de öyle izlenim bırakmadınız.bana göre sık sık denk geldiğinizde esprili olun ve samimi yaklaşın ve hiç bir şekilde ona ağabey demeyin.samimiyetten ileri gelen bir anda da ismini zikrediverin.editörlük vesaire yaptığım için bir çok yazarla abla, ağabey, x olarak muhabbetlerdeyim ben genellikledoğalım aslında hani ona karşı espirili vesaireyim ancak muhabbeti devam ettiremiyorum :)
aramızda 15-16 yaş var direk ismi ile hitap edemem ama genelde sen derim ona nasılsın vesaire dediği zaman sen nasılsın tarzında ama mesajlarda muhabbeti devam ettiremiyorum işte. birde zaten 4-5 ay sonra ancak tekrar görebilirim şuan için bir tesadüf olursa ancak o şekilde.muhabbeti devam ettirememekle ilgili sıkıntınızın olacağını düşünemedim hiç.ben de öyle izlenim bırakmadınız.bana göre sık sık denk geldiğinizde esprili olun ve samimi yaklaşın ve hiç bir şekilde ona ağabey demeyin.samimiyetten ileri gelen bir anda da ismini zikrediverin.
kardeşime dedim adama ağabey dedim en başından beri keşke demeyseydim falan diye direk espiri yaptı ağabey deme bir gün lazım olurAnnem babama abi diyormus.
kardeşime dedim adama ağabey dedim en başından beri keşke demeyseydim falan diye direk espiri yaptı ağabey deme bir gün lazım olur
ama benimkisi imkansız adam bilinen bir yazar
:)) tam da masalsı bir aşk olmuş desenizeOrasi belli olmaz. Annem de babama kiz ayarliyormus.
hahaha vallahi pişman oldum ağabey dediğimeabi deme lazım olur
:)) tam da masalsı bir aşk olmuş desenize
Tek vereceğim akıl aman çok kaptırma kendini diğeri gibi sonu hüsran olmasın...
Yengem amcama abi diyordu nerdeyse 30 yıllık evliler :)
Aynen. Babam anneme yakın olmak için sürekli annemin köyüne gidermiş (babamın abisiyle annemin teyzesi evli, sıradan bir büyük ziyareti gibi, kimse yadırgamıyor). Tabii babam yakışıklı, giymiş ispanyol pantolonları, geniş yakalı dapdar gömlekleri, saçlar omuzlarda. Zaten İstanbul'dan geliyor vs. köyün kızları annemlerde toplanırmış. Anneme de baskı yaparlarmış bana ayarla yok ona ayarlama bana ayarla diye. Kaç kez kızlar saç baş birbirine girmişAnnem de saf gidip babama "bak kızlar hoşlanıyor senden" deyip aralarını yapmaya çalışırmış. Tabii babamın hedefi belli. Baktı annemde iş yok bu da direkt istetmiş annemi
Ondan bir elektrik bir ışık gördün mü bu önemli bence, uzaktan gözlemlemelisin. Zaten ilgi duyduğu bir insanla iletişim halinde olmak isteyecektir. İmkansız diye düşünme kim bilir nasibin nerden geleceği belli olmaz..
Sanki fazla kapılmış ve biraz adama yapışmış gibisin.. Bence az bi dur derim
Bence adama hoşlandığımızı söylemeyin direk
Abi demeyi bırakın samimi davranın hoşlandığınızı belli edin o anlayacaktır:)
Size ilgisi varsa ilk adımı sizden beklemez kendi atar
Anlattığınız kadarıyla size boş değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?