- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
ee ıyı madem bı sansın var demektır :)) benim dedigim kişi ise olmaz ıdı :)
Bence o senin dediğin kişi bu kişi iki üç tl yiyecek aldım demedi mi sen de aynısını diyorsun işte kabul etmiyor etmek istemiyor imkansız dedin diye :)ee ıyı madem bı sansın var demektır :)) benim dedigim kişi ise olmaz ıdı :)
çikolata almadım canım o yüzden yaniBence o senin dediğin kişi bu kişi iki üç tl yiyecek aldım demedi mi sen de aynısını diyorsun işte kabul etmiyor etmek istemiyor imkansız dedin diye :)
bence de :)))Bence o senin dediğin kişi bu kişi iki üç tl yiyecek aldım demedi mi sen de aynısını diyorsun işte kabul etmiyor etmek istemiyor imkansız dedin diye :)
Ben meraktan çatlarım kim bu adam? aklıma şu kendinden yaşça büyük oyuncuyla kk'yı epey meşgul eden konu geldi
bence de :)))
su an ımza gunlerınde dedıgım kısı ve sıgara duskunu bı adam .. :)
kim bu adam ya merak ettim benayyy ben bılıyorum bu adamı ..
eger hediyesiz gidersen ımzalamıyor fılan.. herkese aynı taktık yani sen tek degılsın:)
cok severım kendısını ara ara yazısırız bızde ..
ah canımmmm olmaz o iş .. cıdden olmaz..
pekibenim tanıdığım çoğu yazar sigara düşkünü buna babam yaşındakiler de dahil. ki kardeşim bile off efkar bastı sigara içmem lazım diye kaçıyor hemen olduğu yerden
o degılmıs zaten:) kım ben de bılmıyorum.kim bu adam ya merak ettim ben
ben o konuda adamı değil ama @herames i çok merak etmiştim asılBen meraktan çatlarım kim bu adam? aklıma şu kendinden yaşça büyük oyuncuyla kk'yı epey meşgul eden konu geldi
kendisi iyi ban yedi şuan whatsapdan konuşuyoruzben o konuda adamı değil ama @herames i çok merak etmiştim asıl
Herşey olumluydu en son sonrasından haberim yok ama bence olmuşturaa onlar olmuş mu ..bak ben kacırdım ..kız masallah pek gueldı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?