- 5 Aralık 2014
- 1.026
- 768
- 88
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
abi deme lazım olur
Muhabbet buralara kadar geldiyse belki devamı da gelir. Takıldığım nokta adam sizden 15-16 yaş büyük demişsiniz bu sizin için sorun olmaz mı ?
Aynini yazacagdim.
15 16 yas cok fazla.
Yazacağım şey cidden uçuk kaçıkama iki gündür içime dert oldu
Edebiyat dünyası ile pek haşır neşir bir kişiliğim var. Bu yüzden imza günleri olsun yazarlar vesaire olsun pek bir ilgiliyim.
Uzun zamandır okuduğum daha önce kitap fuarında tanıştığım bilindik bir yazar var. İsim vermeyeceğim. Çünkü cidden popüler bir adam. Biz kendisi ile yine bir kitap fuarında tanıştık. Hatta kendisine mesaj atıp sımsıkı sarılmak için geleceğim dediğimde fuarda ismimi söylediğim zaman sarılarak boğuyordu adam beni
Arada sırada yazarım kendisine takılmak maksadı ile espirili bir dille. Ama bu zamana kadar adama hep ağabey dedim.
XX ağabeyden çok Ağabeyim ya da ağabey şeklinde hitap ettim ismini kullanmadan. Yine bu kişi ile karşılaşma fırsatım oldu. Sohbet, muhabbet, espiri vesaire tarzı. Hatta ben kendisi ile tokalaşırken hiç çekinmeden yanağından öptüm falan. Kendisi bir sonraki gün için falan geliyorsun yine değil mi diyerek ertesi gün içinde sözlü bir davet yapmış oldu.
Neyse fazla uzatmayayım lafı. :) Elektriği fazlasıyla etkiledi beni. Hani ağabey ya da ağabeyim dedim adama ama cidden adamı düşünürken buldum kendimi açıkçası. Konuşması, arada sırada göz göze gelmemiz elektriği cidden süper adamın.
Hatta kendisine de mesaj attım dün akşam umarım sıkmamışımdır seni iyi yolculuklar diye. Şimdi ismiyle hiç hitap edemem adama Eee! direk senden etkilendim hiç diyemem. Aşk ya da hoşlanma demeyelim de etkilenme var.
Mesaj atsam fazlasıyla uzatamıyorum. Sıkmak bunaltmak istemiyorum. Konuşacak bir şey sohbeti uzatacak bir bahane bulamıyorum. Ama kesinlikle yine fuarda görüşme imkanımız olacak. Yine ben kendisine arada tüm sosyal medyalardan mesaj atacağım espirisine. Ama ben adamla yoğun bir muhabbeti nasıl kurabilirim. Bana fikir verebilecek olan var mı ? :)
Birde mesela şu var. '' Resim çekilelim mi ?'' dedim kendisine.
''Çok sigara içesim var sen yabancı değilsin bir sigara içeyim çekiliriz olur mu ?'' dedi direk.
Aldatıldım
Hani evlenip ayrılmış olmasını çocuğunun olmasını bile kabul ederken bunca şeye rağmen aldatılmayı hak etmedim ki. 23 yaşında hiç evlenmemiş biri olarak ben onun geçmişini sineye çekerken hak ettiğim bu muydu?
1.5 aydan fazladır biri vardı hayatımda. ilk başlarda sevgisi ilgisi ile beni kendine bağladı. son zamanlarda ise bambaşka bir adam olmuştu ve en sonunda dayanamadım bitirdim.
Biliyorum belki de en iyisi bu. Bana yoğun çalıştığını söyleyip 5 dakika bile ayıramayan adam 8 gündür ailesi ile tatilde. Bayram da görüşelim dediğimde dayımlar burada çıkamam diyen adam çok geçmeden dayısıyla kavga etti. Eee boşuna dememişler ilahi adalet diye.
Düzeltmek için çabaladıkça, aramızdaki kırgınlık bitsin diye çabaladıkça hep bir yerler elimde kaldı. Hani diyorum sevse 8 gün 8 koca Allah'ın günü tatilde olduğu gibi 5 dakikasını bile sana ayırırdı diye. Demek ki o çoktan aklından bitirmiş. Yazdığım aşk sözünü bile silmiş sosyal medya duvarından. Güçlüyüm biliyorum atlatırım ama bir yanımda acıyor. Hani hiç bitmez diyen seviyorum sen benim gülen yüzümsün diyen adam nerede ki. Bir kaç hafta sonra ameliyat olacağım ve belki de yanımda olmasını istediğim adam şimdi benim için çok yabancı olacak.
Biliyorum güçlüyüm atlatırım ama zaman gerekli sanırım. Sanki bir yanım eksik kalmış gibiyim.
Neden bu kadar zor oluyor ki seven birini unutmak. Zaman unuttururken neden bir yanımızı da alıp götürüyor ki...
Atilla İlhan'ın da dediği gibidir belki de...
Çünkü ayrılık da sevdaya dahil
Çünkü ayrılanlar hala sevgili
birşey yazdım faceye Her bir hayal kırıklığı beni dibe çekmek yerine bir taş misali göğe yükseleceğim basamaklar yaptım kendime. Şimdi ellerimle gökyüzüne değmeme çok az kaldı. göğe bakmasını bilmeyen gökyüzüne de dokunamaz.. diye oda 7 dk sonra başka birşey yazmış kendi hesabına
Haksızlığa uğradığın bir yağmur, sağanak bir şekilde yağmaya başlar ve çaresiz bir şekilde o yağmura tutulursan;
'Sabrın' en güçlü şemsiyen olsun.
Kırılmaz, parçalanmaz.
burada bana mı ima var anlayamadım
ki onunla alakalı dahi değil yazdığım bir hayalim vardı o gerçekleşmek üzere. o hayalime ithafen yazılmış birşey bu
Sürekli konularına denk geliyorum dallas gibi.
Anlam veremediğim olaylar silsilesi;
Sen 5 ay kadar biriyle konuşuyordun. Sanaldan.
Şubat sonunda bu adam için konu açmışsın.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/vazgecilmeyi-yediremeyen-adam.908460/
Mart ayının ortasında ise ikili aşk durumu var. Birine aşıkken insan başkasından etkilenir mi diye?
Ki bu konuna cevap dahi yazmamışsın.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/olabilir-mi.913827/
Nisan ayında bu yazara aşık olduğun konuyu açmıştın.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/asik-oldum-ve-ne-yapacagimi-bilmiyorum.921094/
Üstteki konudan 2 gün sonra da adam sana dostumsun yazmıştı onun için konu açmıştın.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dostumsun.921722/
Mayıs ayında bu yazarın olduğu yerden iş teklifi gelmişti ama kabul etmemiştin sanırım.
Temmuza kadar konu açmamışsın. Temmuz başında açılan konuda ise;
Boşanmış çocuklu bir adama aşık olup aldatılmışsın.
Eylül'de açtığın konuda ise 1.5 aylık bir ilişkiyi bitirdiğin yazıyor.
Yani sen Nisan ayında yazara aşıktın. O seni kabul etmeyince başka birini bulup onunla aşk yaşadın ve aldatıldın.
Aldatılmanın üzerine aradan 1 ay geçince yani sanıyorum Ağustos başında başka biriyle ilişkiye başladın ve Eylül ortasında da o ilişkiyi bitirdin.
Nisandan Eylüle kadar 3 kişiye aşık oldun.
1 tanesi reddetti
1 tanesi aldattı
1 tanesi de sana zaman ayırmadığı için bitirdin. Ki bu da büyük ihtimal aldattı seni.
Sen şimdi bir ilişkinin bitmesinden yaklaşık 1 ay geçmesinden sonra yine aşık olmakla ilgili bir konu açıyorsun.
Nisan ayında açtığın aşık oldum konusu ile bu konudaki kişi aynı yazar değil mi?
Allah aşkına bu nedir ya.
Sen bir yıl içinde bu kadar kişiye aşık olup aldatılıp tekrar aşık olmayı nasıl başarıyorsun.
İlk yazar konusunda arada ki yaş farkına 10 demiştin şimdi 15 16 ya mı çıktı yoksa bu edebiyat dünyasından başka bir kişi mi?
sorun değil açıkçası çocuk ruhlu bir adam :)
aynısını kardeşim de dedi espirisine
benim için değil
pardon aşkla ilgli mi konuyu okumadan yazmışsın belli hoşlantı bile diyemem etkilenme sadece dedim. evet edebiyat dünyasından başka biri. zira çevremde çok edebi kişilik var. Mesleğim gereği.
Uzulme sonra.
Editörüm canım! hayal dünyasında yaşamıyorum. burada sanaldan çok Reel de görüştüğüm arkadaşlarım da var. kendileri çok iyi bilir benim ne iş yaptığımı.Ben hepsini okudum rahat ol.
Mesleğin olduğuna emin misin bence hayal dünyasında yaşıyor gibisin.
İnsan 1 sene içinde 4 kez aşık olur mu ya?
Ruhuna ayıp. Daha 23 yaşında sanaldan ilişkiler, yazarlarla ilişkiler, boşanmış adamla ilişkiler..
Maşallahın var.
kendmi kandırmıyorum zaten ben etkileniyor demedim etkilendim ve nasıl muhabbet edebilirim devam ettirebilirim diye sordum.Üzgünüm ama bazen samimiyetin nedenlerini anlaşıyor direkt aşka yoruyorsun.
Öncelikle populer bir yazar yani egosu yüksek bir adam senden hoşlanıyorsa zaten senin tavlamana gerek kalmadan işi bitirirdi. Bir koca sene boyunca abi deneme musade etmezdi.
En basiti herkesin olduğu bir etkinliğe cagirmaz yeni yazdığım bir yazı var senin editor gozunle yorumlamanın isterim derdi en basiti seni tek başına bir yere çağırırdı.
Boşa umutlaniyorsun yine kendini kandırma.
Burdan bir üye de bilindik bir sinema sanatçısına aşık olmuştu sonra aldığı taktiklerle onu kendine bağladı sanırım
Senin ilacın o kızda bence onun dediklerini yap
yavaş yavaş abi demeyi bırak . hatta abi niye demiyorsun derse artık aramızdan o resmiyet kalkmadı mı . Ben kandan gelmeyen kimsenin abi olmayacağına inanıyorum . O kendimi korumak içindi ama kendi benden büyük hissediyorsan amca diye bilirim deen azından böyle yapmıştım ilk bata bir açığını yakalayıp o açığıyla seslendim sonra abi demedim hiç ve sonra abi kardeş muhabbeti sadece dalga geçerken oldu ama ne oldu ben bu adam bana yar olmaz diyip maziye bıraktım
kendmi kandırmıyorum zaten ben etkileniyor demedim etkilendim ve nasıl muhabbet edebilirim devam ettirebilirim diye sordum.
özellikle ben ona editörüm vesaire diye hava atmadım canım. 2 mesleğim var sanırım o diğerini biliyor ki kendisi egosu yüksek biri değil o yaşında halen kızarabilen aldığım ufacık şeye mahçup olup utanabilen biri
kendimi korumak için diyemem ama bence tanıdıkça ağabey diyebilecek bir yaşlılık sende yok ama rahatsız oluyorsan derim diyebilirim.
bir bahane bulup mesaj atmam ve ağabey dememem gerek. aslında yazdıklarından birini seslendirip ona atmayı planlıyorum. Seslendirme konusunda sesimi çok beğenir çevremdekiler hatta sırf birine şiir okuyarak bile aşık edebileceğimi söyleyenler var
Fazla romantiksin. Hediyeler falan.
Bir dönem yaşadığım şehirde meshur olan yani çok popüler olmayan yerlerde bir hem şarkıcı hem radyoculuk yapan biriyle ilişkim oldu. bu kadar anlam yüklemeden hediyeler vermeden gayet rahat diyalog kurmuştum. Gayet sıradan bi şekilde başladı ve bir sure de devam ettik. Diğer kızlar biraz fazla ustune düşerdi, sevdiği yemeği bir kere söylese ertesi gün pişirip getirenler, sevdiği takımın formasını doğum gününe yaptıranlar fln. Genel samimiyet kurar hayranliklarini beslerdi, ama ilişki kurmazdi. Hatan bu
Ve popüler adamlara ılgın var. Lisede kalması gereken platonik zimbitilari devam ettiriyorsun bu sana zarar. bu iki oldu sanırım.
o genelde şey der ben şiir okuyamam yazdıklarımı da okuyamam bana kötü gelir der. ama okuyanlarda hoşuna gider. bende espirisine sen okumuyorsun ama ben seslendirmek istedim yazacağım seslendirdiğim bir yazısını atıp.Bence onu yavaş yavaş kendi hayatının içine almalı ve ortak yönleri tartışmalısın :) sen bir şeyler yaz çiz 10 satırlık bir deneme mesela sonra deki sadece seslendirmeyle ile satış yapabilir miyim. ( burada unutulmaz çok iyi bir sesin olduğunu anlatıyorsun ) iyi ve güzel yanlarını çaktırmadan gözüne sok . bilinç altına işle işte
hediye değil canım. yiyecek birşeydi aldığım. onun çok sevdiği bir şeyi aldım. 3 liralık birşey yani.
@herames nikini doğru yazdım inşallah şuan engelli ama engeli kalkınca görür konunuhangi arkadaş :)
kendimi korumak için diyemem ama bence tanıdıkça ağabey diyebilecek bir yaşlılık sende yok ama rahatsız oluyorsan derim diyebilirim.
bir bahane bulup mesaj atmam ve ağabey dememem gerek. aslında yazdıklarından birini seslendirip ona atmayı planlıyorum. Seslendirme konusunda sesimi çok beğenir çevremdekiler hatta sırf birine şiir okuyarak bile aşık edebileceğimi söyleyenler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?