- 30 Ocak 2013
- 29.426
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
1 senedir ağabey diyorum adama canım. Ve mesela yazın hiç bir şekilde mesaj atmadım. Ancak arada hal hatır sormak şeklinde ya da doğum gününü kutlamak tarzında mesajlar attım. Hepsinde de Ağabey ya da ağabeyim dedim.1 senedir bu şekildesin adama, ve olduğun yerde sayıyorsununuz.. bilemedim kendi kendine gelin güvey olmuşsun sen.
Bence insan elektrik almadığı birine bu kadar sempatik ve esprili davranmaz burdan anladım:)yok kaptırmam.
maşallah :)
hahaha annen demek babanı görmemiş hiç baksana başkalarını ayarlamaya kalktığına göre
uzaktan gözlemleme imkanım yok farklı şehirlerdeyiz. ama mesaj attığım zaman cevapsız bırakmıyor
ne alaka. her zamanki samimi halim ona karşı bu hemen hemen 1 senedir aynı
boş olmadığı kanısına nereden vardın canım bilmiyorum. ama bak şu vardı. resim çekilelim mi dedim. dur çok sigara içesim var yabancı değilsin sen çekiliriz bir sigara içeyim dedi :)
Bence insan elektrik almadığı birine bu kadar sempatik ve esprili davranmaz burdan anladım:)
Bilemem tabii adamın içini ama okuduklarımdan öyle hissettim ne biliyim
Tabii konuşan sizsiniz şimdiye dek sana karşı hissetttirdimi böle bişey sana bakışları falan nasıl :)
yapışmak mı ? kendisi davet etti haftalar önce afiş yokken duyuru yapmamıştı xx'e bekliyorum haberin olsun diye.Bence sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun... zaten ilk görüsün fln da dglmis yani.. adamda senden etkilenmis olsaydi zaten bunca zamandir sana kendisi bir yakinlik gösterirdi birseyler icme daveti fln mesela artik senin ona yapisdigini biliyorki yarinki oturuma da geliyorsun dimi diyor...kendisi düsünen biri bence ..
yanında bende vardım. sigarasını içti sonra selfy yaptık falan.Sigara içmeye beraber mi çıktınız peki?
bütün mesajlarda ben ağabey ağabeycim demişim o hitapsız kalmış bu yüzden ağabey demeyeceğim de direk diyemem etkilendim vesaire diyeBanada olmaz gibi geldi. Ağabey demendenrahatsız olsaydı bunu bir şekilde dile getirirdi. Yada etkilenseydi özel görüşmek için bir adım atardı.fanatik bir hayran muamelesi yapıyor size ilginiz hoşuna gidiyor sadece. Bence durum bu. Ama kaybedecek birşeyim yok diyorsanız bir adım atarsınız. Ama nebileyim yazarlar cool takılır dünyaları farklıdır, değişkenlerdir, uzun ömürlü ilişkileri yoktur, zordurlar.
Adı lazım değil başharfi benAyy çok merak ettim kim bu yazar ya konu sahibesi bana özelden yazarmsn lütfen çatladmm
Adı lazım değil başharfi ben
Seni tanımıyorum o kişiyi bulup bunları yazmayacağını bilemem.Nolucak sanki nevar bunda
Yoksa Sabah Uykumun yazarı falan mi nickinden ancak bunu çıkardım
Seni tanımıyorum o kişiyi bulup bunları yazmayacağını bilemem.
O kişi değil
Valla bence sen benden daha iyi bwcerirsin bu işi heehe o yüzden önerim yokYazacağım şey cidden uçuk kaçıkama iki gündür içime dert oldu
Edebiyat dünyası ile pek haşır neşir bir kişiliğim var. Bu yüzden imza günleri olsun yazarlar vesaire olsun pek bir ilgiliyim.
Uzun zamandır okuduğum daha önce kitap fuarında tanıştığım bilindik bir yazar var. İsim vermeyeceğim. Çünkü cidden popüler bir adam. Biz kendisi ile yine bir kitap fuarında tanıştık. Hatta kendisine mesaj atıp sımsıkı sarılmak için geleceğim dediğimde fuarda ismimi söylediğim zaman sarılarak boğuyordu adam beni
Arada sırada yazarım kendisine takılmak maksadı ile espirili bir dille. Ama bu zamana kadar adama hep ağabey dedim.
XX ağabeyden çok Ağabeyim ya da ağabey şeklinde hitap ettim ismini kullanmadan. Yine bu kişi ile karşılaşma fırsatım oldu. Sohbet, muhabbet, espiri vesaire tarzı. Hatta ben kendisi ile tokalaşırken hiç çekinmeden yanağından öptüm falan. Kendisi bir sonraki gün için falan geliyorsun yine değil mi diyerek ertesi gün içinde sözlü bir davet yapmış oldu.
Neyse fazla uzatmayayım lafı. :) Elektriği fazlasıyla etkiledi beni. Hani ağabey ya da ağabeyim dedim adama ama cidden adamı düşünürken buldum kendimi açıkçası. Konuşması, arada sırada göz göze gelmemiz elektriği cidden süper adamın.
Hatta kendisine de mesaj attım dün akşam umarım sıkmamışımdır seni iyi yolculuklar diye. Şimdi ismiyle hiç hitap edemem adama Eee! direk senden etkilendim hiç diyemem. Aşk ya da hoşlanma demeyelim de etkilenme var.
Mesaj atsam fazlasıyla uzatamıyorum. Sıkmak bunaltmak istemiyorum. Konuşacak bir şey sohbeti uzatacak bir bahane bulamıyorum. Ama kesinlikle yine fuarda görüşme imkanımız olacak. Yine ben kendisine arada tüm sosyal medyalardan mesaj atacağım espirisine. Ama ben adamla yoğun bir muhabbeti nasıl kurabilirim. Bana fikir verebilecek olan var mı ? :)
Birde mesela şu var. '' Resim çekilelim mi ?'' dedim kendisine.
''Çok sigara içesim var sen yabancı değilsin bir sigara içeyim çekiliriz olur mu ?'' dedi direk.
müzmin bekarValla bence sen benden daha iyi bwcerirsin bu işi heehe o yüzden önerim yok
Ancak sadece adamın evli olmadığından emin ol yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?