- Konu Sahibi zorhayat76
Arkadaslar, ben buraya pek cok yazmiyorum, genelde yazilanlari okurum,
fakat böyle sorularim oldukca sizlere danismayi cok seviyorum....
Benim caresiz kaldigim bir nokta var, tecrübeli arkadaslardan fikir alisverisi yapmak istiyorum ...
Ben evliyim ve iki kizim var ... büyük kizim 11 yasinda ve kücük kizim 22 aylik ... ve ben bu zamana
kadar hep calistim ... ve tekrar ise yarim gün olarak baslamis durumdayim ... ben calisirken esim bakiyor
kizima ve 3 yasindan sonra krese vermeyi düsünüyorum insallah ... Esimin ise malesef dogru düzgün bir
isi yok, biraz orda biraz burda calisiyor, saglik nedenlerinden dolayi, is bulamiyor ... bosda kalmiyor ama
bu düzensizlik kendisinide benide mafetti diyebilirim, bu konuda cok yiprandim ve yorgunum ...
Gelelim asil soruma ... ben ikinci kizimdan sonra, bende olan cocuk hasretinin ne kadar büyük oldugunu
anladim ve icimden bir evlat sahibi istegi cok büyük ... yani ben fazla ara birakmadan bir bebegimiz daha
olsun istiyorum ...
Simdi bu bir bencillik olurmu? Yani esimin is durumu iyi degil, ben belki o zaman su anki isimide kaybetmis olurum,
ve ikimizde issiz gücsüz evde olunca, bu mantikli olurmu diyorum ... Öbür yandan diyorum, meslegim oldugu icin,
su anki isimi kaybedersem, baska bir yerlere bakarim ... yillardir calistigim icin, artik yoruldum, bir bebek olsada
dinlensem diyorum ama .. bu ne kadar mantikli?
En önemli noktada esimin artik psikolojik durumuda iyi degil, yillardir hastalik, issizlik, evimizin düzeni tek benim
sabretmemle devam ediyor ...

Siz olsaniz ne yapardiniz?