Doğuma Hazırlık üçüncü bebiş belki kız olur

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Semirayy nasılsın bebiş nasıl nekadarlık oldun canım hamişlik nasıl gidiyor rabbim sağ salim kavuştursun meleğine

Hanimlar ben hala adet oncesi deneme yapiyorum ama bir taraftsnda cok korkuyorum yuzeysel oluyo iliski ama sirkeli dus yapmiyorum.bu arada komsumun 2 aylik kiz bbebegine bakiyorum gunde iki saat oglunu okula birakirken ve alirken bana birakiyo kediye ciger emanet efiyor yani cok icten seviyorum hep ona bakip sen meleksin benim icinde senden yollamasini istermisin allaha diyorum durumum cok vahim
Kucuk oglum mayista iki yadini doldurucak cok kiskaniyo ama agliyo kucagima alunca bagirip kendini yerden yere atiyo göğsüme yapisiyo emmek icin ona haksizlikmi etmis olurum uff cok kararsisim .

Kızlar ben çok üzgünüm bu aralar. Ama cinsiyet için değil. 2li testim risk grubunda bulundu

Kendime çok kızgınım . Kendimi affedemiyorum.
Yani o yüzden canlarım Ben hep önce sağlıklı hayırlı sonra da bi kızım olsun diye dua etmiştim. Ama yine de hiç kız mız demese miydim diye kendimi yiyip bitiriyorum.

Ama Rabbime güveniyorum inş sapasağlam doğacak.
Ve sizlerin de benim için güzel dualarını istiyorum.

Sizlerin de benim de hakkıma ne hayırlıysa o olur inşallah. ALLAH hiç birimizi evlatla ilgili imtihan etmez inşallah.

Cinsiyete gelince bence benimki doktorun dediği gibi erkek.Ve akıllandım. Tek sağlıklı olsun da diyorum artık gerisi hiç önemli değil

10 mart gibi tekrar gidip 3lü test yaptırcağım bana dua edin lütfen.

Kizlar Allah once her seyin hayirlisini versin.
Benim ilk cocugum kiz. Birinde gormustum Allah her iki meyvedende tattirmayi nasip etsin diye. Hakikaten oyle.
İkimciye hamileyim. Ve inşallah oglan bu. Pipi resmi verdi ama ayrintilida emin olacam.

Ben beraat gecesi dua ettim. Cunku insan kaderi o gece yeryuzune iner. Bende ozellikle belirttim Rabbim ikinci evladimi erkek nasip et hayirlisi ve afiyetlisi ile dedim. Sadaka verdim bu niyetle.

Ve sebeplerede yapismak lazim. Bence bu cinsiyet meselesi tesaduf degil. Hic bir seyin olmadigi gibi. K.validem "yatagi cok olan erkegin kizi olur" demisti. Evliligin ilk zamanlari malum. Ama kiz dogunca ozel hayat filan kalmadi nerdeyse.

İnsallah Rabbim hayirlisi ve afiyetlisi ile gonlunuzdekini verir.. Rabbimden umidi kesmeyin.

Boşuna moralini bozma bebeğin etkilenir bana 2li yi yapmadılar bile milim oynasa yanlış çıkıyor dedi doktor.ayrıca çevremde 10 kişi vardır iki testi de riskli çıkan şimdi çocukları çok akıllı.hiç bi sorun yok.karşı komşumun kızında da hem iki testte hem de amniyosentezde özürlü demişlerdi aldırmadı şimdi kız 2.sınıfa gidiyor sınıf birincisi

Aynen katiliyorum yanlis sonuc cok oluyor oyledir insallah

Canım arkadasım.
Kucuk senin biraz daha mı büyüse bilemedim şimdi. Ama Allah hayırlısını versin demek düşer bİze sanırmm Allah yazdı ise beraber büyürler.
Birer üç Yaşında olacak o kreşe gidecek o zaman
Adet öncesi nasıl oluyor seda ?? Yumurtlama gerçekleşmiş oluyor ya

Semiray!
Allah guzel Evladını sağlıkla kucağına Alman'ı nasip etsin. Elbette Allahtan gelene razıyız
Sen yanlış bişey yapmadın sadece Rabbimden istedin .. Kendini suçlama. Ayrıca sağlıkla doğacak evladın bak görürsün

Canim bende buyusun krese gitsin oyle istiyodum ama olmaz nasilsa diye arada kacamak oluyor ara verirsem birdaha ayni seyleri yasamak zor gelir yasta ilerliyor diyorum kararsizim supriz olursa diye birde adete yakin 10 gun once yada 5 gun once hamile kalanlar oluyor cogunun kizi olmus o yuzden bir umut iste tutarsa diye

Semirayyy moralini bozma ikili testee yanılma olayı çok sık duyuyoruz canını sıkma ki bebiş üzülmesin Rabbimiz hakımızda hayırlısını yazsın kendini ve bebişi üzme...

Bugün dayanamayıp başka doktora gittim çıkıntı benziyor ama kesin değil dedi 14+4 oldu birde bakalım hayırlısıyla sağlıklı bi kızım olur inşallah hepimizin gönlüne göre versin Allah

kız bu ben eminim :)

Zonex çim ozaman bide bunu yorumlarmısın sana zahmet

Eklentiler

• 1425563969378.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 96
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…