Üçüncü çocuğum da Şırınga Yöntemi ile Oldu.

Sevismeyi deneyin, degisiklik olur

Kızlar dalga geçmeyin ya, ben eski konusunu okudum. Gayet 2013 yılında üye olup aktif kullanan bir kadın 2017'de konusuna yazmış, "ben de deneyecgim" diye. Sadece şırınga dönemis, o ay hamile kalmış, sonra aktif olarak Kasım anneleri topigine yazmış falan, en son da doğurmuş. Yani fake falan değil, başarılı olmuş.
İlginç ama ihtiyacı olan denesin, sanki bize giren çıkan ne yani daha önce de vajinal cupum için araştırma yaparken yabancı bir forumda partnerin vajinal cupa bosaldigi,kadının onu takip bacaklarını kaldırdığı 'hamilelik denemesi' yapanları okumuştum,bır sürü kişi bu yontemle çocuğu olduğunu iddia etmsiti.
Kimsenin arasinda yatmadım,bilemem doğru mu yalan mı ama isteyen denesin. Bize ne ki

Sperm havayla temas ettiğinde ölmüyor muydu kısa bir süre icinde?Neden bu yöntemi denediniz fark ne?
Yaklaşık 10 dk canlı kalabiliyorlar. Sperm testi istendiğinde hemen bakılmıyor haliyle kapıda bekliyorsunuz içeri almıyorlar hemen vs. Spermin daha hızlı vajina ya ulaşması için şırınga yöntemi deneniyor.

Denemedigim yontem kalmadı

Normal şekilde sevişmeyi niye düşünmüyorsunuz şırınga nedir ya
Evlatlarınızı Allah bağışlasın o ayrı ama buna başvurmak zorunda hissetmenize üzüldüm.
Daha önceki konuda aslında neden böyle yaptığımızı anlatmıştım. Tabi burada daha önce anlattığım için bilmediğinizi düşünemedim. O yüzden anlatayım. Eşimde geç boşalma problemi var, "GEÇ" demeyelim aslında, Çok Geç Boşalma problemi vardı. Bizde bu yöntemi bulduk.

Peçeteden kendi imkanlarıyla doğmuş diye bir hakaret var, 3 çocuğunuz da bu kategoriye giriyor farkında mısınız
Ne iğrenç Bi tabir. Kadın şikayetini sorununu dile getirmiş yorum yapmak ne haddinize. Katagoriye sokmak ne haddinize. Allah vermiş sorgulamak ne haddinize. Hamilelik sayfasında çift çizgi görmek için neler neler verecek bu insanlar arasında bu yorumu yapmanız bu düşüncede olmanız utanç verici. Allah sağlık versin evlatlarınıza demek yerine kategorileştirmek!

Benim yazdığım şeyle bu yazdığınız ne alaka anlayamadım ... ne alaka gerçekten??? Ortada karı koca ilişkisi olmayan bir evlilik var ama konu sahibesi tam bile olmayan bir evlilik için doğadışı zırva yollara başvuruyor. Bunun çocuk sahibi olamayan insanlarla alakası nedir?? Allah dayak yiyenlere de, ezilenlere de, savaştan kaçıp mülteci olanlara da çocuk veriyor sizce bu durumlarda Allah veriyor diye çocuk dünyaya gelmeli mi? Ortada kategori falan yok dımdızlak bir gerçek var, sizin çocuk sahibi olamamanızla konu sahibesini yaptığı zırvalıkların ne alakası var? valla şu meleğinizi de çift çizginizi de alın gidin artık kim ne yazsa bunlar

Anlayacağınızı düşünmedim zaten bu yorumu yapan birinin algılama kabiliyeti ne olabilir ki. İnsanlar her yolu deniyor her yola başvuruyor kadın da bu yolu seçmiş ve başarılı da olmuş rabbimin izniyle. Ayrıca benim evladım var. Geç boşalma da bir cinsel problem Allah hiçbir erkeğe vermesin inşallah. Yersiz, düşüncesiz, pervasız yorumlarınızı alıp siz gidin asıl.

İyi de bu kadın çocuk sahibi olamayan biri değil ki, zaten çocuğu varmış bu zırvayı denediğinde. Yani yani bu kadın çocuk sahibi olamadı, umutsuz kaldı vah vah her ay çift çizgi bekledi gibi bir durum yok ki?? Kusura bakmayın yazdığınız şeyler gerçekten konuyla toptan alaksız. Konu sahibesinin infertilite sorunu yok. Bu konuyu kafaya taktığınız için kim ne yazsa size kötü geliyor, sorun sizin tarafınızda bu konunun infertilite ile hiçbir alaksı yok tekrar yazıyorum. Siz derdiniz olduğu için gocunup, alakasiz bir konuya saçma bir çıkış yaptınız, o kadar. Sizce çocuk sahibi olamayan bir insana böyle bir şeyi yazar mıydım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…