Sevismeyi deneyin, degisiklik olurDaha Önce Şırınga ile 2. Çocuğuma Hamile Kaldığımı Anlatmıştım. Aynı Yöntemle 3. Çocuğuma da Hamile Kaldım ve Doğum Yaptım. Herhangi Bir Sorunları Yok Çok Şükür. Geçenlerde 2. Çoğuğumun 13, 3. Çocuğumun da 4. Doğum Gününü Kutladık. ALLAH Uğraşan Herkese Nasip Etsin İnşaALLAH..
Yaklaşık 10 dk canlı kalabiliyorlar. Sperm testi istendiğinde hemen bakılmıyor haliyle kapıda bekliyorsunuz içeri almıyorlar hemen vs. Spermin daha hızlı vajina ya ulaşması için şırınga yöntemi deneniyor.Sperm havayla temas ettiğinde ölmüyor muydu kısa bir süre icinde?Neden bu yöntemi denediniz fark ne?
Denemedigim yontem kalmadıDaha Önce Şırınga ile 2. Çocuğuma Hamile Kaldığımı Anlatmıştım. Aynı Yöntemle 3. Çocuğuma da Hamile Kaldım ve Doğum Yaptım. Herhangi Bir Sorunları Yok Çok Şükür. Geçenlerde 2. Çoğuğumun 13, 3. Çocuğumun da 4. Doğum Gününü Kutladık. ALLAH Uğraşan Herkese Nasip Etsin İnşaALLAH..
AynenEşinin spermlerimi şırıngaya çekip kendine enjekte ediyormuş. Ev tipi aşılama
Daha önceki konuda aslında neden böyle yaptığımızı anlatmıştım. Tabi burada daha önce anlattığım için bilmediğinizi düşünemedim. O yüzden anlatayım. Eşimde geç boşalma problemi var, "GEÇ" demeyelim aslında, Çok Geç Boşalma problemi vardı. Bizde bu yöntemi bulduk.Normal şekilde sevişmeyi niye düşünmüyorsunuz şırınga nedir ya
Evlatlarınızı Allah bağışlasın o ayrı ama buna başvurmak zorunda hissetmenize üzüldüm.
İlişki oluyor, ama sonunu bu yöntemle getiriyorduk.Nerden biliyorsunuz o yolla olduğunuz? O ay içinde enjeksiyon dışında ilişki olmadı mı?
İlişki oluyor, ama sonunu bu yöntemle getiriyorduk.
:) Bunu söyleyenlerin bir çoğu bana özelden yazıp nasıl yaptınız diyede soruyor ama..Peçeteden kendi imkanlarıyla doğmuş diye bir hakaret var, 3 çocuğunuz da bu kategoriye giriyor farkında mısınız
Geç boşalma problemi var.Eski konularını okumuştum galiba eşinin ereksiyon problemi varmış o yüzden böyle bi yöntemi uygun görmüş hanımefendi
Başka türlü deneyebilirdik ama bunu deneyipte olunca başka türlüsüne ihtiyacımız kalmadı.Başka türlü denemediniz mi
Senin İşinde Zor bee.Ay siringadan kolay be
Benim niye isim zor olsun?Seviserek iki cocuk yaptim, asil senin isin cok zorSenin İşinde Zor bee.
Ne iğrenç Bi tabir. Kadın şikayetini sorununu dile getirmiş yorum yapmak ne haddinize. Katagoriye sokmak ne haddinize. Allah vermiş sorgulamak ne haddinize. Hamilelik sayfasında çift çizgi görmek için neler neler verecek bu insanlar arasında bu yorumu yapmanız bu düşüncede olmanız utanç verici. Allah sağlık versin evlatlarınıza demek yerine kategorileştirmek!Peçeteden kendi imkanlarıyla doğmuş diye bir hakaret var, 3 çocuğunuz da bu kategoriye giriyor farkında mısınız
Ne iğrenç Bi tabir. Kadın şikayetini sorununu dile getirmiş yorum yapmak ne haddinize. Katagoriye sokmak ne haddinize. Allah vermiş sorgulamak ne haddinize. Hamilelik sayfasında çift çizgi görmek için neler neler verecek bu insanlar arasında bu yorumu yapmanız bu düşüncede olmanız utanç verici. Allah sağlık versin evlatlarınıza demek yerine kategorileştirmek!
Anlayacağınızı düşünmedim zatenBenim yazdığım şeyle bu yazdığınız ne alaka anlayamadım ... ne alaka gerçekten??? Ortada karı koca ilişkisi olmayan bir evlilik var ama konu sahibesi tam bile olmayan bir evlilik için doğadışı zırva yollara başvuruyor. Bunun çocuk sahibi olamayan insanlarla alakası nedir?? Allah dayak yiyenlere de, ezilenlere de, savaştan kaçıp mülteci olanlara da çocuk veriyor sizce bu durumlarda Allah veriyor diye çocuk dünyaya gelmeli mi? Ortada kategori falan yok dımdızlak bir gerçek var, sizin çocuk sahibi olamamanızla konu sahibesini yaptığı zırvalıkların ne alakası var? valla şu meleğinizi de çift çizginizi de alın gidin artık kim ne yazsa bunlar
Anlayacağınızı düşünmedim zatenbu yorumu yapan birinin algılama kabiliyeti ne olabilir ki. İnsanlar her yolu deniyor her yola başvuruyor kadın da bu yolu seçmiş ve başarılı da olmuş rabbimin izniyle. Ayrıca benim evladım var. Geç boşalma da bir cinsel problem Allah hiçbir erkeğe vermesin inşallah. Yersiz, düşüncesiz, pervasız yorumlarınızı alıp siz gidin asıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?