Üçüncü çocuğum da Şırınga Yöntemi ile Oldu.

Bence herkesin alternatifi olabilir bu yönteme gerek olmayabilir ama bu başlık en çok bana hitap ediyor gibi... Nedeni şu arkadaşlar: normal ilişki deneyin diyorsunuz ama biz birkaç kez denedik gebelik elde edemedik, ürologlara sorduğumuzda eşimin değerlerinin normal olduğunu fakat boşalmada spermlerin büyük bir kısmı mesaneye kaçtığı için dışarı çıkışın çok az olduğunu (0.3 ml) ve böylece spermlerin rahme ulaşabilmeleri için yeterli basıncın sağlanamadığını ve doğal yolla gebelik ihtimalinin çok çok zayıf olduğunu söylediler. Aşılamada şansınız spontan ilişkiye göre daha yüksek denildi düşünün Aşılama yaptırmayı düşünüyoruz zaten ama eşim biraz daha bekleyelim dedi ilaç tedavisi alıyor. Kısmet diyelim...

Vajinismus ise hamileyken muayene ya da doğumda sıkıntı yaşamaz mı, tamamen bilmediğimdeb soruyorum

Evde şırınga ile aşılama yapmak, yurtdışında kullanılan bir yöntem hatta bunun için özel kitler bile satılıyor. Temiz bir kap ve şırınga ile herhangi bir problem olmuyor. Bende çocuğuma bu şekilde hamile kaldım. bu yöntemi denemeden önce herhangi bir problemimiz olmamasına rağmen eşimin geç boşalma sebebinden dolayı bir türlü çocuk sahibi olamamıştık bu sebeple 2 kere tüp bebek tedavisi görmüştüm ve tutmamıştı. tabiki çok büyük üzüntüler sonrasında aşırı yıprandığım bir süreç sonrasında burada araştırma yaparken bu yöntemi duydum ve direk denemeye karar verdim. ilk olarak yabancı kaynakları okudum araştırdım bunun üzerine videolar izledim yazıları okudum. ve hemen denedim. o ay oğluma hamile kaldım şuan 4. ayım bekliyorum. Allahım herkese nasip etsin inşallah

Merhaba bende denemek istiyorım ama spermler zarar görür çocuk engelli ya da sakat doğabilir diyorlar

Şeyi anlamadım ya peniste şırınga gibi değil mi yani zaten ta dipte bırakıyor bırakacağını tekrar çıkar şırıngaya koy onu sok sık niye ki tam anlayamadım olayı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…