Istiyorsunuz belli ki.bu tarz şeyler hayat görüşüyle alakalı.ben olsam bir tane bile yapmam, yapmıyorum da.hayata çok iyimser bakabilen biri olmadığım için.ama belli ki siz gayet iyimser bir bakış açısına sahipsiniz hayata karşı. Sonuçta doğmamış çocuğa soracak halimiz yok böyle bir ülkeye gelmek ister misin diye ? Anne baba karar veriyor yapacak birşey yok.ülkeden bağımsız şekilde aile ortamınız uygun tabi ki.sorun yok.yapacaksanız siz yapın bariKızlar eşim 37 ben 33 yaşındayım iki evladımız var biri 7diğeri 4 yaşında eşim mühendis ben memurum kendimize ait evimiz ve arabamız var çocularımıza da çok iyi bakan sağolsun Bakıcımz var.. Özellikle söyleidm bunları daha iyi fikir alabilmek için.. Son zamanlarda üçüncü Bi çocuğumuz olsa mı diye düşünüyoruz.. Eşim çocuklara karşı çok ilgilidir benden bile fazla ilgilenir bana da çok yardımcı olur sağolsun.. Ama korkuyorm nasıl olur bu hayat şartlarında üçüncü çocuk fikri.. Sanki üç çocuğum olması gerek gibi Bi tane evladım eksik yanımızda değil gibi hissediyorum sanki o da olunca tamm olacağız gibi.. Sizinde fikirleirnizi almak istedim.
Bana da üç çocuk delilik gbi geliyorKızlar eşim 37 ben 33 yaşındayım iki evladımız var biri 7diğeri 4 yaşında eşim mühendis ben memurum kendimize ait evimiz ve arabamız var çocularımıza da çok iyi bakan sağolsun Bakıcımz var.. Özellikle söyleidm bunları daha iyi fikir alabilmek için.. Son zamanlarda üçüncü Bi çocuğumuz olsa mı diye düşünüyoruz.. Eşim çocuklara karşı çok ilgilidir benden bile fazla ilgilenir bana da çok yardımcı olur sağolsun.. Ama korkuyorm nasıl olur bu hayat şartlarında üçüncü çocuk fikri.. Sanki üç çocuğum olması gerek gibi Bi tane evladım eksik yanımızda değil gibi hissediyorum sanki o da olunca tamm olacağız gibi.. Sizinde fikirleirnizi almak istedim.
Haklısın valla.haa güzelce büyüttün, her imkanı en iyisinden karşıladın da bu ülkede en iyi eğitimli insan bile doğru dürüst para kazanamıyor ki.ömür boyu ana baba parasıyla yaşayacak hâli de yok.insanlara karşı acımasız olup, tepki çekmek istemiyorum ama benim aklım almıyor valla.çevrede kaç tane mutlu mesut, adam gibi yaşayabilen insan kaldı ? Hepimizin psikolojisi bozuk.iyimser kalıp çocuk yapanları aklım almıyor.Her gecen gun hersey artarken dusunulecek bir fikir degil . Sahsen benim aydinlik gordugum bir gelecek yok . Daha kucukmus cocuklar . Masraflar artacak bir kaynak kitap 280 TL olmus . Kitaplar , gerekirse ek dersler . Duygusal ihtiyaclarini saymiyorum bakin sadece egitimleri icin bile gelen parayi 3 e bolmek var .
Şuan çocuklarınız küçük,o yüzden masraf nedir görmemişsiniz.Büyüdükleri zaman dersane masrafı,kitap masrafı,ergenlik döneminde şunu al,bunu al,arkadaşlarımdan geri kalmasın masrafı,bizi tatile götür masrafı.....Bunlar saymakla bitmez...Kızlar eşim 37 ben 33 yaşındayım iki evladımız var biri 7diğeri 4 yaşında eşim mühendis ben memurum kendimize ait evimiz ve arabamız var çocularımıza da çok iyi bakan sağolsun Bakıcımz var.. Özellikle söyleidm bunları daha iyi fikir alabilmek için.. Son zamanlarda üçüncü Bi çocuğumuz olsa mı diye düşünüyoruz.. Eşim çocuklara karşı çok ilgilidir benden bile fazla ilgilenir bana da çok yardımcı olur sağolsun.. Ama korkuyorm nasıl olur bu hayat şartlarında üçüncü çocuk fikri.. Sanki üç çocuğum olması gerek gibi Bi tane evladım eksik yanımızda değil gibi hissediyorum sanki o da olunca tamm olacağız gibi.. Sizinde fikirleirnizi almak istedim.
ben 3 çocuk yapanlara masallah diyorum bende kardeş hiç düşünmeyenlerdenim...ekonomi gidişati ii degil..ben tek çocuk annesiyim ,
bu konuya cevap veremiyorum
Yetiştirecek para varsa da hadi yapın opmuyor çünkü onun yetişkin olunca iş, güç durumu nasıl olacak o var bir de.bırak iyi para kazanmayı, asgari ücret bile almayan insanlar var.hatta milyonlarca işsiz. Her okuyan bile işe giremiyor ki.anne babanın bu konuda şanslı olması çocuğu kurtarmıyor ki.isterse çocukken kral gibi büyütülsün.Türkiyede yasamadigim icin sartlarla ilgili net bir fikir üretemem. Ilk bakista bir cok kisiye karsi avantajli pozisyondasiniz gibi görünüyor. Bana bir arkadasim gecenlerde "Türkiyede cocuk yetistiriyorsan hersey para. Heleki iyi egitim almasini istiyorsan" dedi. Yani imkanlariniz varsa neden olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?