Kızlar eşim 37 ben 33 yaşındayım iki evladımız var biri 7diğeri 4 yaşında eşim mühendis ben memurum kendimize ait evimiz ve arabamız var çocularımıza da çok iyi bakan sağolsun Bakıcımz var.. Özellikle söyleidm bunları daha iyi fikir alabilmek için.. Son zamanlarda üçüncü Bi çocuğumuz olsa mı diye düşünüyoruz.. Eşim çocuklara karşı çok ilgilidir benden bile fazla ilgilenir bana da çok yardımcı olur sağolsun.. Ama korkuyorm nasıl olur bu hayat şartlarında üçüncü çocuk fikri.. Sanki üç çocuğum olması gerek gibi Bi tane evladım eksik yanımızda değil gibi hissediyorum sanki o da olunca tamm olacağız gibi.. Sizinde fikirleirnizi almak istedim.
Cesaretiniz için tebrikler. Ben de sanki 3. Yaparsam arkası gelir 5 i bulurum gibi düşünüyorum o yüzden yapın diyemedimKızlar eşim 37 ben 33 yaşındayım iki evladımız var biri 7diğeri 4 yaşında eşim mühendis ben memurum kendimize ait evimiz ve arabamız var çocularımıza da çok iyi bakan sağolsun Bakıcımz var.. Özellikle söyleidm bunları daha iyi fikir alabilmek için.. Son zamanlarda üçüncü Bi çocuğumuz olsa mı diye düşünüyoruz.. Eşim çocuklara karşı çok ilgilidir benden bile fazla ilgilenir bana da çok yardımcı olur sağolsun.. Ama korkuyorm nasıl olur bu hayat şartlarında üçüncü çocuk fikri.. Sanki üç çocuğum olması gerek gibi Bi tane evladım eksik yanımızda değil gibi hissediyorum sanki o da olunca tamm olacağız gibi.. Sizinde fikirleirnizi almak istedim.
Bence de yapacak belli.kendini saçma sapan bir romantik durumla desteklemeye çalışıyor.ben şansen inanmıyorum bu romantik eksik hissetmelere falan.bugün onu eksik hissedersin, yarın fazla hissedersin. Insanoğlu ilginç bir yaratık.o kadar da bir olayımız yok yani.Siz hertürlü o çocuğu yapacaksınız gibi duruyor, sanki istediğiniz cinsiyette yok gibi yoksa bukadar boşluk hissetmezdiniz. Ben yinede yazayım, ben olsam yapmazdım. Ekonomi yerin dibinde,ülke saçma sapan insanlarla doldu, maddi imkan bugun iyi ama yarına ne olur kimse kestiremiyor. 2 tane mis gibi evlat varken ben olsam yapmazdım şu şartlarda.
Şu an anlattığı kadarıyla da durumları çok iyi değil konusahibinin. Bir ev bir araba 4 nüfus maximum 25000 gelir....eeee...şu anda bile açlık sınırının bi tık üstündeler zaten...Siz hertürlü o çocuğu yapacaksınız gibi duruyor, sanki istediğiniz cinsiyette yok gibi yoksa bukadar boşluk hissetmezdiniz. Ben yinede yazayım, ben olsam yapmazdım. Ekonomi yerin dibinde,ülke saçma sapan insanlarla doldu, maddi imkan bugun iyi ama yarına ne olur kimse kestiremiyor. 2 tane mis gibi evlat varken ben olsam yapmazdım şu şartlarda.
Eksik hissetmek tuhaf geldi bir kocan iki çocuğun var zaten ne biliyimBence de yapacak belli.kendini saçma sapan bir romantik durumla.desteklemeye çalışıyor.ben şansen inanmıyorum bu romantik eksik hissetmelere falan.
Memurum demiş.Çalışmadığı ve diğer çocuklar okula gittiği için boş kalıyor ona da 3. çocuğun eksikliği mi diyor acaba?
Memurum yazmış konu sahibiÇalışmadığı ve diğer çocuklar okula gittiği için boş kalıyor ona da 3. çocuğun eksikliği mi diyor acaba?
Doğru kişi başı 30 gün simit yese 3 ü 7000 yeter. Kim diyor bunu iktidarın uşağı tüik mi?7000 4 kişilik ailenin açlık sınırı, kişi başı değil.
Konu bu değil yalnız. Kadın insanca yaşamak istemiyor olabilir.Doğru kişi başı 30 gün simit yese 3 ü 7000 yeter. Kim diyor bunu iktidarın uşağı tüik mi?
Sen onları baz alma insanca yaşayabilmenin sınırı 7000 öyle lüks de değil he.
Hergün kıyma hergün konken partisi golf hobisinden de bahsetmiyorum.
Sadece insanca yaşamanın alt sınırı 7000 benim için.
Memurum demiş.
Büyüyünce nesi oluyor ? Geceli, gündüzlü kendini paralayıp, yıllarca gittiği iş görüşmelerinden eli boş dönüp, intiharın eşiğine geldiğinde de çocukken evin neşesiydin o yüzden yaptık dersiniz artık.ben kendim bile intiharın eşiğinden döndüm.1sene daha atanamasaydım durum belliydi.inanın çok kötüydüm.yıllarca işsizken ki bu sitede 30,35 yaşına gelmiş koca koca insanlar o kursa mı gitsem bu kursa mı girsem, tekrar okula mı gitsem diye çare aramaya devam ediyor.annem başka bir üyenin de dediği gibi yıllarca yaşamadı rrsmen bu kızın hâli ne olacak diye ? maşallah kendini öyle böyle kurtaran kendi yaşadıklarını unutuveriyor.Bir cocuga mali ve psikolojik olarak yetebileceğinizi düşünüyorsanız ki söylediklerinize dayanarak öyle gözüküyor, gücünüz varsa yaşınız gençken neden olmasınçocuk evin neşesi yaa.
1 kişinin çalışmamasıyla hâlâ geçinebiliyorsanız hâlâ ortalamanın üstünde geliriniz var demektir.maşallah.kiralar bile iki kişinin çalışmasına göre ayarlanıyor çünkü. Kim bu iyi kazananlar yaaÜçüncü çocuk fikri bizde de vardı iki yıl öncesine kadar. 2 yıl önce ortalamanın üstüne iyi bir gelirimiz var , borcumuz harcımız yok,birazda birikimimiz var, olabilir diye düşünüyordum ama artık durumlar öyle değil ekonomik olarak Eşim hâlâ istese de benim fikrim değişti. Ben birde çalışmıyorum, çalışıyor olsam en başından üçüncü çocuğu düşünmezdim sanırım.
İş, ev, 3 çocuk, düşünmesi bile yordu.
siz zaten büyünce ne olacağını yazmışsınız bilir kişi olarak ben yorulmayayım. Teşekkür ediyorum kıymetli ve yüksek bilgeliğiniz ile aydınlattığınız için.Büyüyünce nesi oluyor ? Geceli, gündüzlü kendini paralayıp, yıllarca gittiği iş görüşmelerinden eli boş dönüp, intiharın eşiğine geldiğinde de çocukken evin neşesiydin o yüzden yaptık dersiniz artık.ben kendim bile intiharın eşiğinden döndüm.1sene daha atanamasaydım durum belliydi.inanın çok kötüydüm.yıllarca işsizken ki bu sitede 30,35 yaşına gelmiş koca koca insanlar o kursa mı gitsem bu kursa mı girsem, tekrar okula mı gitsem diye çare aramaya devam ediyor.annem başka bir üyenin de dediği gibi yıllarca yaşamadı rrsmen bu kızın hâli ne olacak diye ? maşallah kendini öyle böyle kurtaran kendi yaşadıklarını unutuveriyor.
Olur mu hangi yüzyılda yaşıyorz.. İstediğinz cinsiyet derken.. Bir kız bir erkek evladım varSiz hertürlü o çocuğu yapacaksınız gibi duruyor, sanki istediğiniz cinsiyette yok gibi yoksa bukadar boşluk hissetmezdiniz. Ben yinede yazayım, ben olsam yapmazdım. Ekonomi yerin dibinde,ülke saçma sapan insanlarla doldu, maddi imkan bugun iyi ama yarına ne olur kimse kestiremiyor. 2 tane mis gibi evlat varken ben olsam yapmazdım şu şartlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?