Benim de tek çocuğum varben tek çocuk annesiyim ,
bu konuya cevap veremiyorum
cinsiyetleri kızmı , erkek için mi istiyorsunuz. ben 3. çocuğa karşıyım . bakıcıda olsa çocuk ciddi sorumluluk. 40 tan sonra daha çok yoruluyorsunuz. gezmek tozmak varken çocuk sorumluluğu bana iyi gelmiyor.Kızlar eşim 37 ben 33 yaşındayım iki evladımız var biri 7diğeri 4 yaşında eşim mühendis ben memurum kendimize ait evimiz ve arabamız var çocularımıza da çok iyi bakan sağolsun Bakıcımz var.. Özellikle söyleidm bunları daha iyi fikir alabilmek için.. Son zamanlarda üçüncü Bi çocuğumuz olsa mı diye düşünüyoruz.. Eşim çocuklara karşı çok ilgilidir benden bile fazla ilgilenir bana da çok yardımcı olur sağolsun.. Ama korkuyorm nasıl olur bu hayat şartlarında üçüncü çocuk fikri.. Sanki üç çocuğum olması gerek gibi Bi tane evladım eksik yanımızda değil gibi hissediyorum sanki o da olunca tamm olacağız gibi.. Sizinde fikirleirnizi almak istedim.
ben 3 çocuk yapanlara masallah diyorum bende kardeş hiç düşünmeyenlerdenim...ekonomi gidişati ii degil..
Biri kız biri erkekcinsiyetleri kızmı , erkek için mi istiyorsunuz. ben 3. çocuğa karşıyım . bakıcıda olsa çocuk ciddi sorumluluk. 40 tan sonra daha çok yoruluyorsunuz. gezmek tozmak varken çocuk sorumluluğu bana iyi gelmiyor.
ayrıca 2 çocuğunuz size niye yetmiyor . onu bi düşünün .
Yetiştirecek para varsa da hadi yapın opmuyor çünkü onun yetişkin olunca iş, güç durumu nasıl olacak o var bir de.bırak iyi para kazanmayı, asgari ücret bile almayan insanlar var.hatta milyonlarca işsiz. Her okuyan bile işe giremiyor ki.anne babanın bu konuda şanslı olması çocuğu kurtarmıyor ki.isterse çocukken kral gibi büyütülsün.
2 kişi tatile gitsen 20 tutuyor ortalama.bilet parası dahil değil. Orada harcayacakların da. Çocuklar 12 yaşını geç.eye başlayınca ne halt edeceksiniz merak ediyorum valla.mahelle hamamına götürürsünüz artık.Bir mühendis bir memur ortalama 20.000 aylık eve giriyordur. Ve açlık sınırı 7000 kişi başı. Hesaplama sizde artık. Yaşamak var yaşamak var standartlar önemli :)
Kimse size ıtiraz etmedi sakin olabilirsiniz2 kişi tatile gitsen 20 tutuyor ortalama.bilet parası dahil değil. Orada harcayacakların da. Çocuklar 12 yaşını geç.eye başlayınca ne halt edeceksiniz merak ediyorum valla.mahelle hamamına götürürsünüz artık.linçleyen linçlesin.iyimserlikle peynir gemisi yürümüyor maalesef.yürüse en iyimseriniz ben olayım.ayyu ilk mesajda kendime hakim olmaya çalıştım yine gerçek yüzüm ortaya çıktı
7000 4 kişilik ailenin açlık sınırı, kişi başı değil.Bir mühendis bir memur ortalama 20.000 aylık eve giriyordur. Ve açlık sınırı 7000 kişi başı. Hesaplama sizde artık. Yaşamak var yaşamak var standartlar önemli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?