Üçüncü çocuk fikri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
valla benimde yoktu unuttum ikinciyi yaptım sonra baktım birinciden zorlu oturdum ağladım ben kendime ne yaptım diye
şimdi boy boy oldular hepsi unutuldu gülerek anlatıyoruz.
Bende aynı yoldan gitmişim biri 5 biri 1.5 oldu ama yok tövbe
 

ooo sen benim yaşadıklarımı yaşasan demek bağlatırsın kesin
bana dediki doğursan bile 2 yaşına kadar yaşar ölü doğum yaptıralım. 15 yaşında ellerinden öper
 
ooo sen benim yaşadıklarımı yaşasan demek bağlatırsın kesin
bana dediki doğursan bile 2 yaşına kadar yaşar ölü doğum yaptıralım. 15 yaşında ellerinden öper
Oy maşallah Allah hayırlı ve sağlıklı ömür versin inşallah . Ay ayaklarına taş değmesin . Çok farklı bir şeymis . Bir daha çocuk düşündünüz mü peki . Ben olsam kesin baglatirdim bu arada
 
ay yok 3.cüye bende tövbe.. kim istiyorsa ona versin Allah..
ama küçük daha seninkiler benim biri 15 biri 11 rahatladım artık çok şükür.
Bir rahatlama tarihi bana verebilir misin acaba… biri 8 buçuk, biri 4. Takvime çentik atarak bekleyeceğim Allahaşkına
 
Bir rahatlama tarihi bana verebilir misin acaba… biri 8 buçuk, biri 4. Takvime çentik atarak bekleyeceğim Allahaşkına
Rahatlamaya başlamış olman lazım aslında, küçük de kendini kurtarmış. Ana okuluna başlayacaksa küçük, bu sene başlarsın rahatlamaya
 
Haklisin munisim, dedikodu yapmak icin nihayetinde en az 2 kisi lazim.

Kazen napsin, topikler acti kac kez ama hep ayni hataya dusuyoruz.

Aci olan sadece iyi niyetin bu kadar suistimal edilmesi.. hani hep diyoruz ya”iyi insan kalmadi” diye..halbuki kendimiz iyi insan olmak icin ugrasiyor muyuz acaba?


Ne diyelim umarim
Bundan sonra boyle tatsizliklar olmaz..
 
Özel mesaj olaylarına girmemem iyi olmuş galiba
O kadar ileri gidildiğini hiç tahmin etmemiştim.
 
Aynen oyle…hep derim baskalarinin hayatiyla ilgilenmeleri genelde kendi hayatlariyla ilgilenmedikleri icindir..neyseki kimsenin ifsasi filan gelmedi bana.. bi kez daha sevindim..demek ki bilmedende olsa bu dedikoducularla alakam yokmus
+1
Kesinlikle çok şükür
 
Çok değişik la. Amaç ne gerçekten , dedikoduyu da aşmış artık durum.
Başkalarının hayatını çok merak ediyorsanız roman okuyun diye bir laf vardır bilir misin?

Yani çok gereksiz ve nahoş bir durum. Neden anonim bir sitede birinin annesini, babasını, nişanlısını araştırıp özelde dedikodusunu yaparsın ki?
 
Birkaç dedikodu illa ki döner ama birinin fotoğrafını ona buna atmak ne ya? Amaç ne hayır yani.

Sadece foto ile kalmamış ki Katip okumadın mı konuyu?
Şunu da anlarım, birinin yorumlarını beğenirsin, cismini/yüzünü de merak edersin olabilir. Ben beni merak edip de bana yazanlara sohbet ilerledikçe fotomu atmışımdır ki onlar da atmışlardır. Tek taraflı da olmaz, bi fotolaşırsın "Kimle konuşuyorum" diye, bunları doğal buluyorum.

KKda kim kiminle hangi konuda hırlaşmış, tartışmış, kim kime ne demiş bunun dedikodusu da döner. Ben bazen yazarım özelden "Noolmuş noolmuş? Link atsana" diye (Gerçi açıktan da yapıyorum bunu ahsh), konuda geçen polemikleri atarlar ve bu zaten kişiler önünde, forumun ortasında yaşanan olayların dedikodusudur, "Yok bunu demeyeymiş eyiymiş, çok gereksiz şey etmişler" vs olur... Burası da sanal gün ortamına dönüyor yani arada inkar etmeye gerek yok.

Ancak bu olay farklı, kızın seceresini çıkarıp dağıtmaya kalkmış (Fotoğraf da değil sadece). Bak 2-3 arkadaş arasında konuşulması da bir yere kadar diyeceğim oradan da geçiyorum ama herkese özelden defalarca ve sürekli olarak dağıtıp durmuş. Ya birinin anasını babasını öğrenip, nişanlısını, adresini öğrenip ne yapacaksın? Hadi ona da eyvallah, stalker kanın zapt olmadı öğrendin de kendine sakla bari abi. Kızın bilgilerini "Kendi söyledi kiii" diye önüne gelene dağıtmış.

KKdaki yazdıkları üzerinden dedikodu dönmesi ayrı, hadi bir fotoğrafı, samimi olduğu 2-3 arkadaşı arasında "Bak Strobe buymuş" deyip paylaşması ayrı (Benim fotoğrafımı da muhtemelen bir iki kişi paylaşmıştır kendi samimi arkadaşları arasında tahmini güç değil yani ve olabilir de diyorum-yanlıştır/yapılmamalıdır ama olabilir), ama ailesini, özelini, adresini hususi kazıp, bir de bunu KK girişine asar gibi, sürekli olarak özellerde yayması, "Kendi dedi kiii" demesi korkunç. Bak bu çok korkunç, çok patolojik bir şey. Artık "Olabilir" bir kısmı yok yani, korkunç.

Benim bu konuda öğrendiklerim ağzımı açık bıraktı açıkçası.
 

Mune'nin dediği gibi hangimiz dedikodu yapmıyoruz ki? Bunu inkar edecek çok az kişi vardır. Ama bu konu eğer buralara kadar gittiyse gerçekten çok korkunç.
 

bu yazdıklarının hepsine katılmakla birlikte bence en korkunç olan biriyle ters düştüğünde herşeyi ortaya dökmek. kendinede destek olarak o ters düştüğün insanla dedikodusunu yaptığın kişiyi seçmek. ben yaptım ama bir sor niye yaptım kaçıncı level allasen..
 

O olayı bilmiyorum Noop ama "Yılmazı msnden sileceksin" tadında bi lise ortamı da varmış buranın ve bilinen üyelermiş de işte konuda gördük. Nicklerin hepsine aşinayım, özelden hiç temas etmediklerim de var, bana yazıp temas edip selamlaştıklarım ancak derinleştirmediklerim de var. Kendimi tebrik ettim sadece, demek buradaki duruşundan bazı üyeleri ayıklamışım bilinçaltımda ve ona göre davranmışım mesafede. Dikkat etmek lazım, insan kendini ele veriyor bir şekilde diyelim.
 
Ben de bunu diyorum zaten, tek tek demedim ama bunu kastettim. Bu olay ne diye buraya kadar geldi, resmen ifşa party olmuş , neden ya bu kadar kasıt, bir nedeni olmalı , en çok bunu merak ediyorum şu an.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…