Asla unutamam kimsem yok benim
Bende aynı yoldan gitmişim biri 5 biri 1.5 oldu ama yok tövbevalla benimde yoktu unuttum ikinciyi yaptım sonra baktım birinciden zorlu oturdum ağladım ben kendime ne yaptım diye
şimdi boy boy oldular hepsi unutuldu gülerek anlatıyoruz.
Ay hadi İnşallah unutayım korkuyla geçti vallahi sürekli bebekte hastalık riski çıktı şimdi çok şükür sağlıkli gözüküyor biraz günü geriden geliyor yine de rahatladım . Önceden iki çocuk isterdim şimdi gözüm korktu
Ya kizim ne dinlenmesi kicim pisti sicakta oturmaktanaboo çok geçmiş olsun.
bahaneyle dinlen bari bol bol aksiyonlu günler kapıda
3.cüye cesaret edenlere saygım sonsuz
Bende aynı yoldan gitmişim biri 5 biri 1.5 oldu ama yok tövbe
Oy maşallah Allah hayırlı ve sağlıklı ömür versin inşallah . Ay ayaklarına taş değmesin . Çok farklı bir şeymis . Bir daha çocuk düşündünüz mü peki . Ben olsam kesin baglatirdim bu aradaooo sen benim yaşadıklarımı yaşasan demek bağlatırsın kesin
bana dediki doğursan bile 2 yaşına kadar yaşar ölü doğum yaptıralım. 15 yaşında ellerinden öper
Ya kizim ne dinlenmesi kicim pisti sicakta oturmaktanEyvallah bacim
Bir rahatlama tarihi bana verebilir misin acaba… biri 8 buçuk, biri 4. Takvime çentik atarak bekleyeceğim Allahaşkınaay yok 3.cüye bende tövbe.. kim istiyorsa ona versin Allah..
ama küçük daha seninkiler benim biri 15 biri 11 rahatladım artık çok şükür.
Rahatlamaya başlamış olman lazım aslında, küçük de kendini kurtarmış. Ana okuluna başlayacaksa küçük, bu sene başlarsın rahatlamayaBir rahatlama tarihi bana verebilir misin acaba… biri 8 buçuk, biri 4. Takvime çentik atarak bekleyeceğim Allahaşkına
Bir rahatlama tarihi bana verebilir misin acaba… biri 8 buçuk, biri 4. Takvime çentik atarak bekleyeceğim Allahaşkına
Haklisin munisim, dedikodu yapmak icin nihayetinde en az 2 kisi lazim.Konu içeriğinden çok uzaklaştı, gerekirse kendisi de yazar ama Kazen'in adı geçtiği için yazıyorum.
Sitenin dedikodular ve dedikodu yapanlar için yapabileceği şeyler belli, olay ortalığa dökülürse banlama veya daha da ileri boyuta giderse en fazla üyelik iptali yapılabilir, yasal yollara başvurma sorunu yaşayanların izleyeceği bir yoldur, KK yönetiminin değil.
Sizler samimiyete dayanarak veya bazen yardımcı olmak adına özel bilgilerinizi kendiniz paylaşıyorsunuz, hiçbirinizin kendinizle özelinizle ilgili yazacaklarına yasak getiremeyiz, hür iradenizle yazıyorsunuz sorumluluğu da sizlere ait.
Kaldı ki samimiyetle söylüyorum sitede dedikodu yapmayan kaç üye var? Bir elin parmaklarını geçtiğini sanmam, yine samimiyetle yazıyorum af buyurulsun lakin biri hakkında bir bilgiye ulaşıp bunu yayan kişiyi dinleyenlerden kimse de beni ilgilendirmez demiyor, bu ama özellerden dönüyor ama üyelerin birbiriyle telefon görüşmelerinde dönüyor bilemem fakat forum içindeki yazışmalardan da çok iyi biliyorum birinin ismine veya bir sosyal medya hesabına ulaşan kişi/kişilere özelden bana da yazsana deniyor, kimse bu bilgiler beni ne ilgilendirir ne gereksiz bir şey demiyor, herkeste bir ifşa etme merakı, bunca yıldır sitedeyim yönetim kadrosu ve yıllar içinde samimi olduğum birkaç kişi dışında kimsenin adını bilmem, kim olduklarını merak etmedim çünkü bana şahsen vermedikleri hiç bir bilgi beni ilgilendirmedi.
Dediğim gibi konu içeriğinden çok uzaklaştı, birilerinin birileriyle derdi varsa, yeri bu konu değil.
Yasal yollara başvurmalık bir şeyse kanuni hakları baki istedikleri gibi kullanırlar, onun dışında özelden konuşup anlaşılabilecekleri bir şeyse anlaşsınlar.
N Nilra20 konunuz karıştığı için sizden de ayrıca özür dileriz.
Özel mesaj olaylarına girmemem iyi olmuş galibaBana birkaç ay önce bir geldiler, tüm özel mesajları sildim üyelik başlangıcına kadar.
O sebeple hiçbir şahsı zan altında bırakmak istemem delilim yok lakin özel mesajlarda bu kızın ne bilgileri kaldı ne fotoğrafları kaldı dönmeyen.
Tek de değil, birçok kişi tarafından yapıldı, kulaktan kulağa ifşa.
Ben de o zamanlar ikinci bebem yeni doğmuş daha küçük, kafa bir milyon zannediyorum ki kız kendi açıkladı, battı balık yan gider usulü bir sıkıntı görmüyor vs.
Çok uzun zaman sonra anladım mevzuyu hatta kendi sitem edince aydınlandım.
E küçük çaplı yaşamadım da değil, kırk takla attım sezdirmeden, kimseyi mevzuya uyandırmadan çevirmek için.
Maalesef yapılıyor, şurada özelde babamla konuşsam güvenmem, dersimi alalı çok oldu.
+1Aynen oyle…hep derim baskalarinin hayatiyla ilgilenmeleri genelde kendi hayatlariyla ilgilenmedikleri icindir..neyseki kimsenin ifsasi filan gelmedi bana.. bi kez daha sevindim..demek ki bilmedende olsa bu dedikoducularla alakam yokmus
Başkalarının hayatını çok merak ediyorsanız roman okuyun diye bir laf vardır bilir misin?Çok değişik la. Amaç ne gerçekten , dedikoduyu da aşmış artık durum.
Birkaç dedikodu illa ki döner ama birinin fotoğrafını ona buna atmak ne ya? Amaç ne hayır yani.
Sadece foto ile kalmamış ki Katip okumadın mı konuyu?
Şunu da anlarım, birinin yorumlarını beğenirsin, cismini/yüzünü de merak edersin olabilir. Ben beni merak edip de bana yazanlara sohbet ilerledikçe fotomu atmışımdır ki onlar da atmışlardır. Tek taraflı da olmaz, bi fotolaşırsın "Kimle konuşuyorum" diye, bunları doğal buluyorum.
KKda kim kiminle hangi konuda hırlaşmış, tartışmış, kim kime ne demiş bunun dedikodusu da döner. Ben bazen yazarım özelden "Noolmuş noolmuş? Link atsana" diye (Gerçi açıktan da yapıyorum bunu ahsh), konuda geçen polemikleri atarlar ve bu zaten kişiler önünde, forumun ortasında yaşanan olayların dedikodusudur, "Yok bunu demeyeymiş eyiymiş, çok gereksiz şey etmişler" vs olur... Burası da sanal gün ortamına dönüyor yani arada inkar etmeye gerek yok.
Ancak bu olay farklı, kızın seceresini çıkarıp dağıtmaya kalkmış (Fotoğraf da değil sadece). Bak 2-3 arkadaş arasında konuşulması da bir yere kadar diyeceğim oradan da geçiyorum ama herkese özelden defalarca ve sürekli olarak dağıtıp durmuş. Ya birinin anasını babasını öğrenip, nişanlısını, adresini öğrenip ne yapacaksın? Hadi ona da eyvallah, stalker kanın zapt olmadı öğrendin de kendine sakla bari abi. Kızın bilgilerini "Kendi söyledi kiii" diye önüne gelene dağıtmış.
KKdaki yazdıkları üzerinden dedikodu dönmesi ayrı, hadi bir fotoğrafı, samimi olduğu 2-3 arkadaşı arasında "Bak Strobe buymuş" deyip paylaşması ayrı (Benim fotoğrafımı da muhtemelen bir iki kişi paylaşmıştır kendi samimi arkadaşları arasında tahmini güç değil yani ve olabilir de diyorum-yanlıştır/yapılmamalıdır ama olabilir), ama ailesini, özelini, adresini hususi kazıp, bir de bunu KK girişine asar gibi, sürekli olarak özellerde yayması, "Kendi dedi kiii" demesi korkunç. Bak bu çok korkunç, çok patolojik bir şey. Artık "Olabilir" bir kısmı yok yani, korkunç.
Benim bu konuda öğrendiklerim ağzımı açık bıraktı açıkçası.
Sadece foto ile kalmamış ki Katip okumadın mı konuyu?
Şunu da anlarım, birinin yorumlarını beğenirsin, cismini/yüzünü de merak edersin olabilir. Ben beni merak edip de bana yazanlara sohbet ilerledikçe fotomu atmışımdır ki onlar da atmışlardır. Tek taraflı da olmaz, bi fotolaşırsın "Kimle konuşuyorum" diye, bunları doğal buluyorum.
KKda kim kiminle hangi konuda hırlaşmış, tartışmış, kim kime ne demiş bunun dedikodusu da döner. Ben bazen yazarım özelden "Noolmuş noolmuş? Link atsana" diye (Gerçi açıktan da yapıyorum bunu ahsh), konuda geçen polemikleri atarlar ve bu zaten kişiler önünde, forumun ortasında yaşanan olayların dedikodusudur, "Yok bunu demeyeymiş eyiymiş, çok gereksiz şey etmişler" vs olur... Burası da sanal gün ortamına dönüyor yani arada inkar etmeye gerek yok.
Ancak bu olay farklı, kızın seceresini çıkarıp dağıtmaya kalkmış (Fotoğraf da değil sadece). Bak 2-3 arkadaş arasında konuşulması da bir yere kadar diyeceğim oradan da geçiyorum ama herkese özelden defalarca ve sürekli olarak dağıtıp durmuş. Ya birinin anasını babasını öğrenip, nişanlısını, adresini öğrenip ne yapacaksın? Hadi ona da eyvallah, stalker kanın zapt olmadı öğrendin de kendine sakla bari abi. Kızın bilgilerini "Kendi söyledi kiii" diye önüne gelene dağıtmış.
KKdaki yazdıkları üzerinden dedikodu dönmesi ayrı, hadi bir fotoğrafı, samimi olduğu 2-3 arkadaşı arasında "Bak Strobe buymuş" deyip paylaşması ayrı (Benim fotoğrafımı da muhtemelen bir iki kişi paylaşmıştır kendi samimi arkadaşları arasında tahmini güç değil yani ve olabilir de diyorum-yanlıştır/yapılmamalıdır ama olabilir), ama ailesini, özelini, adresini hususi kazıp, bir de bunu KK girişine asar gibi, sürekli olarak özellerde yayması, "Kendi dedi kiii" demesi korkunç. Bak bu çok korkunç, çok patolojik bir şey. Artık "Olabilir" bir kısmı yok yani, korkunç.
bu yazdıklarının hepsine katılmakla birlikte bence en korkunç olan biriyle ters düştüğünde herşeyi ortaya dökmek. kendinede destek olarak o ters düştüğün insanla dedikodusunu yaptığın kişiyi seçmek. ben yaptım ama bir sor niye yaptım kaçıncı level allasen..
Ben de bunu diyorum zaten, tek tek demedim ama bunu kastettim. Bu olay ne diye buraya kadar geldi, resmen ifşa party olmuş , neden ya bu kadar kasıt, bir nedeni olmalı , en çok bunu merak ediyorum şu an.Sadece foto ile kalmamış ki Katip okumadın mı konuyu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?