Noldu yani kim oldugunu bilse nolacak bilmese nolcakMevzu şu, seneler önce sassy ve bir üye aynı hastalıktan muzdaripken özelden yazisiyorlar , tedavileri vs vs , öbür üye sassynin babasının kim olduğunu tahmin ediyor çünkü adam ünlü bir doktor , sassy de evet babam o diyor , sonra bu üye arkadaş yemeyip içmeyip googledan sassynin anasını, babasını, nişanlısının ailesini vs vs bulup bunu diğer üyelere yayıyor ve bunu senelerdir yapiyor
Sassy de bunalmış durumda , sonuçta anonim olarak katıldığımız bir platformda özelden kızın tüm detayları konuşulmuş onlarca kişi arasında
Şu anda sassy babasının avukatiyla görüşüyor, yapabileceği yasal bir işlem varsa yapacak özellikle fotoğrafının paylaşılması konusunda
Aynen oyle…hep derim baskalarinin hayatiyla ilgilenmeleri genelde kendi hayatlariyla ilgilenmedikleri icindir..neyseki kimsenin ifsasi filan gelmedi bana.. bi kez daha sevindim..demek ki bilmedende olsa bu dedikoducularla alakam yokmusYanlız konuya yorum yapmış bildirim gelen, ama forumdan kimseyi tanımayan az çok kullanıcı adı olarak bilen herşeyden bihaber üyelerşu şekilde takipteyiz ülke olarak arkadaş eş dost demeden hakkıyla hakli haksiza haksız diyemiyoruz sanırım genlerimizde mi yok nedir
Şimdi kızacaksınız belki ama bir arkadaş sassyle ilgili olayın 3 4 yıl önce yaşandığını söylemiş, belkide sizdiniz kullanıcı isimlerine çok bakmam. Bu kadar zaman sonra yasal hak falan çok gereksiz değil mi, zamanın da yapsaydı ne yapacaksaSassy su anda yasal haklarini arastiriyor , kendisinin fotograflarini ve özel bilgilerini yayanlara karsi neler yapabilecegini arastiriyor
gerçekten bir yasima daha girdim sunu okuyunca, insanların işi gücü yok mu, dedikoduya ayrılan vakti keşke yararlı birseyler yapmaya ayirsalarmis
Şimdi kızacaksınız belki ama bir arkadaş sassyle ilgili olayın 3 4 yıl önce yaşandığını söylemiş, belkide sizdiniz kullanıcı isimlerine çok bakmam. Bu kadar zaman sonra yasal hak falan çok gereksiz değil mi, zamanın da yapsaydı ne yapacaksa
valla bence yapar 3cuyu gibi hisettimAcaba ne karar verdi çok merak ettim
3-4 yıl önce değil, 4 yıldan beri yaşanıyor, yani 4 yıldır yapılıyor bu , sassy defalarca uyardı ve yapmaya devam ettiler , uyarilmaktan anlamayınca ne yapması gerekiyor sassynin?Şimdi kızacaksınız belki ama bir arkadaş sassyle ilgili olayın 3 4 yıl önce yaşandığını söylemiş, belkide sizdiniz kullanıcı isimlerine çok bakmam. Bu kadar zaman sonra yasal hak falan çok gereksiz değil mi, zamanın da yapsaydı ne yapacaksa
Birkaç dedikodu illa ki döner ama birinin fotoğrafını ona buna atmak ne ya? Amaç ne hayır yani.3-4 yıl önce değil, 4 yıldan beri yaşanıyor, yani 4 yıldır yapılıyor bu , sassy defalarca uyardı ve yapmaya devam ettiler , uyarilmaktan anlamayınca ne yapması gerekiyor sassynin?
Ben devam ettiğini bilmiyordum ki mesajda da olmuş bitmiş olarak gördüğümü yazdım. Tatsız bir durum gerçekten3-4 yıl önce değil, 4 yıldan beri yaşanıyor, yani 4 yıldır yapılıyor bu , sassy defalarca uyardı ve yapmaya devam ettiler , uyarilmaktan anlamayınca ne yapması gerekiyor sassynin?
Birkaç dedikodu illa ki döner ama birinin fotoğrafını ona buna atmak ne ya? Amaç ne hayır yani.
Konu içeriğinden çok uzaklaştı, gerekirse kendisi de yazar ama Kazen'in adı geçtiği için yazıyorum.Noldu yani kim oldugunu bilse nolacak bilmese nolcakeline ne gecti.. o arkadas hangi uye bilmiyorum ama Kazenede sikayette bulunmak lazim. Hos Kazen her firsatta bas bas bagiriyor kimseye ozel bilginizi vermeyin wp vs. gorusmeyin diye…sikayet edilsede yasal birsey yapar mi yapabilir mi bilemem..belki en fazla siteden atar engeller vs. Ama gunumuzde her kiliga her sekilde girip ortalikta dolasiyorlar.
Birde kiz guvenmis vermis bilgisini her neyse ondan ona ondan ona mi yollamak lazim? Yolladinda noldu yani
Çok değişik la. Amaç ne gerçekten , dedikoduyu da aşmış artık durum.birde sadece bahsi geçen üye değil başka bir grup arasındada döndü o fotolar.. resmen mobbing yapıldı sonrada yorumlarda goy goy yaptılar aralarında.
Biz de 3. Yolundayiz yasim daha erken olsa 4. Bile isterim.Allahim isteyen versin.Imkanlariniz ve kalbiniz musade ediyorsa neden olmasin
Maşallah Allah ne güzel enerji vermiş ya . Ben ilki doğmadan elendimBiz de 3. Yolundayiz yasim daha erken olsa 4. Bile isterim.Allahim isteyen versin.Imkanlariniz ve kalbiniz musade ediyorsa neden olmasin
Yavri kusum nasilsin ya amin sagolasin hem hamileyim hem ayagimi kirdimaha hamilemisin sağlıkla al kucağına
Yavri kusum nasilsin ya amin sagolasin hem hamileyim hem ayagimi kirdimalcidayim bende macera bitmez
Maşallah Allah ne güzel enerji vermiş ya . Ben ilki doğmadan elendim
Asla unutamam kimsem yok benimbak şimdi doğuruyon ya az büyüyo sonra unutuyon ne yaşadın ne oldu bitti
Ay hadi İnşallah unutayım korkuyla geçti vallahi sürekli bebekte hastalık riski çıktı şimdi çok şükür sağlıkli gözüküyor biraz günü geriden geliyor yine de rahatladım . Önceden iki çocuk isterdim şimdi gözüm korktubak şimdi doğuruyon ya az büyüyo sonra unutuyon ne yaşadın ne oldu bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?