Üçüncü çocuk fikri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Noldu yani kim oldugunu bilse nolacak bilmese nolcak eline ne gecti.. o arkadas hangi uye bilmiyorum ama Kazenede sikayette bulunmak lazim. Hos Kazen her firsatta bas bas bagiriyor kimseye ozel bilginizi vermeyin wp vs. gorusmeyin diye…sikayet edilsede yasal birsey yapar mi yapabilir mi bilemem..belki en fazla siteden atar engeller vs. Ama gunumuzde her kiliga her sekilde girip ortalikta dolasiyorlar.

Birde kiz guvenmis vermis bilgisini her neyse ondan ona ondan ona mi yollamak lazim? Yolladinda noldu yani

Aynen oyle…hep derim baskalarinin hayatiyla ilgilenmeleri genelde kendi hayatlariyla ilgilenmedikleri icindir..neyseki kimsenin ifsasi filan gelmedi bana.. bi kez daha sevindim..demek ki bilmedende olsa bu dedikoducularla alakam yokmus

Şimdi kızacaksınız belki ama bir arkadaş sassyle ilgili olayın 3 4 yıl önce yaşandığını söylemiş, belkide sizdiniz kullanıcı isimlerine çok bakmam. Bu kadar zaman sonra yasal hak falan çok gereksiz değil mi, zamanın da yapsaydı ne yapacaksa

onu filmdelisi söyledi ve sanırım aynı üye ile ilgili yaşadığı kendisiyle ilgili bir olaydan bahsediyordu orada.
diğer ifşa meselesine gelince onu sassynin yine filmdelisinin yaptığı yorumlardan öğrendiğini düşünüyorum önceden bilmiyordu yani fotolarının üyeler arası dolaştırıldığını.

3-4 yıl önce değil, 4 yıldan beri yaşanıyor, yani 4 yıldır yapılıyor bu , sassy defalarca uyardı ve yapmaya devam ettiler , uyarilmaktan anlamayınca ne yapması gerekiyor sassynin?

3-4 yıl önce değil, 4 yıldan beri yaşanıyor, yani 4 yıldır yapılıyor bu , sassy defalarca uyardı ve yapmaya devam ettiler , uyarilmaktan anlamayınca ne yapması gerekiyor sassynin?
Birkaç dedikodu illa ki döner ama birinin fotoğrafını ona buna atmak ne ya? Amaç ne hayır yani.

Ben devam ettiğini bilmiyordum ki mesajda da olmuş bitmiş olarak gördüğümü yazdım. Tatsız bir durum gerçekten

Konu içeriğinden çok uzaklaştı, gerekirse kendisi de yazar ama Kazen'in adı geçtiği için yazıyorum.
Sitenin dedikodular ve dedikodu yapanlar için yapabileceği şeyler belli, olay ortalığa dökülürse banlama veya daha da ileri boyuta giderse en fazla üyelik iptali yapılabilir, yasal yollara başvurma sorunu yaşayanların izleyeceği bir yoldur, KK yönetiminin değil.
Sizler samimiyete dayanarak veya bazen yardımcı olmak adına özel bilgilerinizi kendiniz paylaşıyorsunuz, hiçbirinizin kendinizle özelinizle ilgili yazacaklarına yasak getiremeyiz, hür iradenizle yazıyorsunuz sorumluluğu da sizlere ait.

Kaldı ki samimiyetle söylüyorum sitede dedikodu yapmayan kaç üye var? Bir elin parmaklarını geçtiğini sanmam, yine samimiyetle yazıyorum af buyurulsun lakin biri hakkında bir bilgiye ulaşıp bunu yayan kişiyi dinleyenlerden kimse de beni ilgilendirmez demiyor, bu ama özellerden dönüyor ama üyelerin birbiriyle telefon görüşmelerinde dönüyor bilemem fakat forum içindeki yazışmalardan da çok iyi biliyorum birinin ismine veya bir sosyal medya hesabına ulaşan kişi/kişilere özelden bana da yazsana deniyor, kimse bu bilgiler beni ne ilgilendirir ne gereksiz bir şey demiyor, herkeste bir ifşa etme merakı, bunca yıldır sitedeyim yönetim kadrosu ve yıllar içinde samimi olduğum birkaç kişi dışında kimsenin adını bilmem, kim olduklarını merak etmedim çünkü bana şahsen vermedikleri hiç bir bilgi beni ilgilendirmedi.

Dediğim gibi konu içeriğinden çok uzaklaştı, birilerinin birileriyle derdi varsa, yeri bu konu değil.
Yasal yollara başvurmalık bir şeyse kanuni hakları baki istedikleri gibi kullanırlar, onun dışında özelden konuşup anlaşılabilecekleri bir şeyse anlaşsınlar.

N Nilra20 konunuz karıştığı için sizden de ayrıca özür dileriz.

Son düzenleme:
birde sadece bahsi geçen üye değil başka bir grup arasındada döndü o fotolar.. resmen mobbing yapıldı sonrada yorumlarda goy goy yaptılar aralarında.
Çok değişik la. Amaç ne gerçekten , dedikoduyu da aşmış artık durum.

Vay arkadaş neler dönmüş haberim yok. Gerçi iyi ki de yok da sassy haklı umarım hakkını arar gerekeni yapar. İnsanlara zor durumda yardım etmek isterken ifşalanmak gerçekten çirkin.

bak şimdi doğuruyon ya az büyüyo sonra unutuyon ne yaşadın ne oldu bitti
Ay hadi İnşallah unutayım korkuyla geçti vallahi sürekli bebekte hastalık riski çıktı şimdi çok şükür sağlıkli gözüküyor biraz günü geriden geliyor yine de rahatladım . Önceden iki çocuk isterdim şimdi gözüm korktu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…