- 8 Mart 2015
- 25.149
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.381
- 798
Benim göbeğim ölürem Türkiyem tadında, ben ne yapayım…filmdelisi hayret ya bir insan nasil dokuz gobek egeli, akdenizli olur bir ben mi catliyorum şu mevzuya
bizim göbeklerde bir tuhaflik var valla bir insan niye gider göbegini sivasda keser
bende pek farkli degilim de seninki daha beterBenim göbeğim ölürem Türkiyem tadında, ben ne yapayım…
Doğunun bağrından kopup, içlerde yeşeren, güneydoğuda filizlenen, içlerde saksısı değişen sonra batıda boy gösteren ardından içe adeta çakılan bir sebze desen değil, ağaç desen nasıl yaşayacakbende pek farkli degilim de seninki daha beter
aman beni biliyon zaten iç anadolunun ç...Doğunun bağrından kopup, içlerde yeşeren, güneydoğuda filizlenen, içlerde saksısı değişen sonra batıda boy gösteren ardından içe adeta çakılan bir sebze desen değil, ağaç desen nasıl yaşayacak
Sonra bu kız niye olmadı, aha bundan işte…
Ben şeyi merak ediyorum, bu doğum yerinin acaba insan üzerinde etkisi var mıdır?aman beni biliyon zaten iç anadolunun ç...
vardır bence ya yani şoyle soyleyim abimin meslegini biliyosun bu konuda direk memleketten laf yedigi zamanlar oldu.Ben şeyi merak ediyorum, bu doğum yerinin acaba insan üzerinde etkisi var mıdır?
Neyse konu sonuçta bir 3. Çocuk, doğum iken acaba bu detayı da araştırmak gerekir mi?
Uzunca bir düşündüm şuan, ben bitmişimvardır bence ya yani şoyle soyleyim abimin meslegini biliyosun bu konuda direk memleketten laf yedigi zamanlar oldu.
cografya kaderindir dedikleri çok doğru bence.
sirf kizin kimliginde mamak yazmasin diye gittim baska ilcede dogurdum.
maalesef etiketci bir toplum oldugumuz icin çok seyi etkiliyor.
ha dersen ki mekan olarak farkli konularda etkiliyormudur kaderini onu bilemem
her gun winston ne kadar oldu acaba diye bakmak zorunda kalmazdin öyle diyimUzunca bir düşündüm şuan, ben bitmişim
Her yerden mi ofsayt olur bir insan, isminden cismine, doğumundan yaşamına ohooo.
Hayır yani neden 1 hayat var, ben bir kere daha istiyorum, bu olamadı tam yeniden başlasam, şöyle karizmatik yerlerden monte carlo da falan doğsam, acaba nasıl değişir hayat?
30 30 30 30 30 30.her gun winston ne kadar oldu acaba diye bakmak zorunda kalmazdin öyle diyim
30 30 30 30 30 30.
Konu sahibi, sigara kullanan varsa ailenizde zaten 3. Çocuğunuz var ben diyeyim.
Bu nedir ya, menekşe yaprağı sardıracaklar bize artık.
Zamdan sonra daha çok içesim geldi desem?Beyim geçen gün beni sigarayı bırakmaya ikna etti. (Yaklaşık 3 hafta boyunca beynimi yedi ve manipüle de etmeyi başardı işte bazen olabiliyor böyle şeyler nadir de olsa ashsh) Sonrasında "Bu son sigaram" dedim, son paketi aldım ve paket bitmeye yakın strese girmeye başladım. Ama o kadar da net söz verdim, geri adım da atamayacağım, teşvik arıyorum kendime (Birikim olsun bari diye). "Sigara parasına her ay şunu yap bana" dedim. İşte KKdan kapıyorum ben de bir şeyler, altın istedim adamdan ahshs "Sen sigaranı iç hayatım tamam ellemiyom sana" dedi.
Onu ben dedim ya, etikette ismi gri görünce pasifize edeceğiniz aklıma gelmedi. Kasıt ya da art niyet yok, çok pardonyok ben banlı degildim pasif etmistim uyeligimi kim dedi ya
Ben manipülasyona izin vermiyorum. Net "ben onunla mutluyum" diye kestirip atıyorum. Böyşe vicdan azabı çekmiyorum en azından. Evet bırakmama lazım, sağlık mağlık dersem daha çok içmeye başlıyorum çünkü.Beyim geçen gün beni sigarayı bırakmaya ikna etti. (Yaklaşık 3 hafta boyunca beynimi yedi ve manipüle de etmeyi başardı işte bazen olabiliyor böyle şeyler nadir de olsa ashsh) Sonrasında "Bu son sigaram" dedim, son paketi aldım ve paket bitmeye yakın strese girmeye başladım. Ama o kadar da net söz verdim, geri adım da atamayacağım, teşvik arıyorum kendime (Birikim olsun bari diye). "Sigara parasına her ay şunu yap bana" dedim. İşte KKdan kapıyorum ben de bir şeyler, altın istedim adamdan ahshs "Sen sigaranı iç hayatım tamam ellemiyom sana" dedi.
Ben yazsam bu kadar olurduZamdan sonra daha çok içesim geldi desem?
Özel yemek, tatil vs kategorisine girdi meret, daha bağımlı oldum yahu.
Gerçekten çıldıracağım, her gün 3 paket giriyor eve, e bildiğin bir çocuk demek resmen.
Hiç bırakmayı düşünmüyorum, benim aklım arada da gelmiyor komple gidik, çarşı her şeye karşı felsefesiyle işliyor, sonumuz hayrola.
Sigarasız ben, ben değilim, sen de olma yavrucum, son kalemiz bu kaldı elimizde.
Canhıraş tutunalım şuna ya.
hic problem degil :)Onu ben dedim ya, etikette ismi gri görünce pasifize edeceğiniz aklıma gelmedi. Kasıt ya da art niyet yok, çok pardon
Acaba ne karar verdi çok merak ettimvalla benim 2 tane cocugum var Allah onlara uzun ömür versin ben cesaret edemezdim heralde. Tabi buyutup bakacak olan sizsiniz
Men dakka dukka…Bu öğretinizle lütfen koruduğunuz arkadaşınızı da aydınlatın.
Mevzuya tek cevabım budur, bir değil birçok konuda birçok kişiye ve üstü açık ya da kapalı, bilerek ya da bilmeden 282638383 kere.
Hatta bu konuda bir mesajda bana bir atıf var, yemin ederim ama ispatlayamam.
E neymiş, gerçekten ilahi adalet varmış, bir gün yaptıkların sana yapılırmış, özelde anlatılanları sofra bezi gibi dökersen seninki de dökülürmüş hatta bunun kapısını sen açarmışsın…
Bana birkaç ay önce bir geldiler, tüm özel mesajları sildim üyelik başlangıcına kadar.
O sebeple hiçbir şahsı zan altında bırakmak istemem delilim yok lakin özel mesajlarda bu kızın ne bilgileri kaldı ne fotoğrafları kaldı dönmeyen.
Tek de değil, birçok kişi tarafından yapıldı, kulaktan kulağa ifşa.
Ben de o zamanlar ikinci bebem yeni doğmuş daha küçük, kafa bir milyon zannediyorum ki kız kendi açıkladı, battı balık yan gider usulü bir sıkıntı görmüyor vs.
Çok uzun zaman sonra anladım mevzuyu hatta kendi sitem edince aydınlandım.
E küçük çaplı yaşamadım da değil, kırk takla attım sezdirmeden, kimseyi mevzuya uyandırmadan çevirmek için.
Maalesef yapılıyor, şurada özelde babamla konuşsam güvenmem, dersimi alalı çok oldu.
Ay bana da bana daaa ahshsh
Mevzu nedir? Noluyor? Çatlarığğm... Vallahi ararın 155i anlatın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?