Üçüncü çocuk fikri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende pek farkli degilim de seninki daha beter
Doğunun bağrından kopup, içlerde yeşeren, güneydoğuda filizlenen, içlerde saksısı değişen sonra batıda boy gösteren ardından içe adeta çakılan bir sebze desen değil, ağaç desen nasıl yaşayacak
Sonra bu kız niye olmadı, aha bundan işte…

aman beni biliyon zaten iç anadolunun ç...

Ben şeyi merak ediyorum, bu doğum yerinin acaba insan üzerinde etkisi var mıdır?
Neyse konu sonuçta bir 3. Çocuk, doğum iken acaba bu detayı da araştırmak gerekir mi?
vardır bence ya yani şoyle soyleyim abimin meslegini biliyosun bu konuda direk memleketten laf yedigi zamanlar oldu.
cografya kaderindir dedikleri çok doğru bence.
sirf kizin kimliginde mamak yazmasin diye gittim baska ilcede dogurdum.
maalesef etiketci bir toplum oldugumuz icin çok seyi etkiliyor.
ha dersen ki mekan olarak farkli konularda etkiliyormudur kaderini onu bilemem

Uzunca bir düşündüm şuan, ben bitmişim
Her yerden mi ofsayt olur bir insan, isminden cismine, doğumundan yaşamına ohooo.
Hayır yani neden 1 hayat var, ben bir kere daha istiyorum, bu olamadı tam yeniden başlasam, şöyle karizmatik yerlerden monte carlo da falan doğsam, acaba nasıl değişir hayat?

her gun winston ne kadar oldu acaba diye bakmak zorunda kalmazdin öyle diyim

30 30 30 30 30 30.

Konu sahibi, sigara kullanan varsa ailenizde zaten 3. Çocuğunuz var ben diyeyim.
Bu nedir ya, menekşe yaprağı sardıracaklar bize artık.

Beyim geçen gün beni sigarayı bırakmaya ikna etti. (Yaklaşık 3 hafta boyunca beynimi yedi ve manipüle de etmeyi başardı işte bazen olabiliyor böyle şeyler nadir de olsa ashsh) Sonrasında "Bu son sigaram" dedim, son paketi aldım ve paket bitmeye yakın strese girmeye başladım. Ama o kadar da net söz verdim, geri adım da atamayacağım, teşvik arıyorum kendime (Birikim olsun bari diye). "Sigara parasına her ay şunu yap bana" dedim. İşte KKdan kapıyorum ben de bir şeyler, altın istedim adamdan ahshs "Sen sigaranı iç hayatım tamam ellemiyom sana" dedi.

Zamdan sonra daha çok içesim geldi desem?
Özel yemek, tatil vs kategorisine girdi meret, daha bağımlı oldum yahu.
Gerçekten çıldıracağım, her gün 3 paket giriyor eve, e bildiğin bir çocuk demek resmen.
Hiç bırakmayı düşünmüyorum, benim aklım arada da gelmiyor komple gidik, çarşı her şeye karşı felsefesiyle işliyor, sonumuz hayrola.
Sigarasız ben, ben değilim, sen de olma yavrucum, son kalemiz bu kaldı elimizde.
Canhıraş tutunalım şuna ya.

Son düzenleme:
Ben manipülasyona izin vermiyorum. Net "ben onunla mutluyum" diye kestirip atıyorum. Böyşe vicdan azabı çekmiyorum en azından. Evet bırakmama lazım, sağlık mağlık dersem daha çok içmeye başlıyorum çünkü.
Ben yazsam bu kadar olurdu

valla benim 2 tane cocugum var Allah onlara uzun ömür versin ben cesaret edemezdim heralde. Tabi buyutup bakacak olan sizsiniz

Men dakka dukka…

Sassy su anda yasal haklarini arastiriyor , kendisinin fotograflarini ve özel bilgilerini yayanlara karsi neler yapabilecegini arastiriyor
gerçekten bir yasima daha girdim sunu okuyunca, insanların işi gücü yok mu, dedikoduya ayrılan vakti keşke yararlı birseyler yapmaya ayirsalarmis

Ay bana da bana daaa ahshsh
Mevzu nedir? Noluyor? Çatlarığğm... Vallahi ararın 155i anlatın.

Mevzu şu, seneler önce sassy ve bir üye aynı hastalıktan muzdaripken özelden yazisiyorlar , tedavileri vs vs , öbür üye sassynin babasının kim olduğunu tahmin ediyor çünkü adam ünlü bir doktor , sassy de evet babam o diyor , sonra bu üye arkadaş yemeyip içmeyip googledan sassynin anasını, babasını, nişanlısının ailesini vs vs bulup bunu diğer üyelere yayıyor ve bunu senelerdir yapiyor
Sassy de bunalmış durumda , sonuçta anonim olarak katıldığımız bir platformda özelden kızın tüm detayları konuşulmuş onlarca kişi arasında
Şu anda sassy babasının avukatiyla görüşüyor, yapabileceği yasal bir işlem varsa yapacak özellikle fotoğrafının paylaşılması konusunda

Yanlız konuya yorum yapmış bildirim gelen, ama forumdan kimseyi tanımayan az çok kullanıcı adı olarak bilen herşeyden bihaber üyeler şu şekilde takipteyiz ülke olarak arkadaş eş dost demeden hakkıyla hakli haksiza haksız diyemiyoruz sanırım genlerimizde mi yok nedir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…