Uçurum Atv

3 gun önce diziyi izlemeye basladim netten.
su an 7 bölümdeyim, bagimlilik yapti bende. acaip bi hikaye, acaip oyuncular.
ama burdan ademin ölecegini okuyunca hevesim kacti birden

3 gun önce diziyi izlemeye basladim netten.
su an 7 bölümdeyim, bagimlilik yapti bende. acaip bi hikaye, acaip oyuncular.
ama burdan ademin ölecegini okuyunca hevesim kacti birden

zaten adem'in öldüğünü izledikten sonra hevesiniz daha da çok kaçacak.
ama bence tadını çıkarın arşiv niteliğindeydi bölümler.

zaten adem'in öldüğünü izledikten sonra hevesiniz daha da çok kaçacak.
ama bence tadını çıkarın arşiv niteliğindeydi bölümler.

su an 8bölümü izliyorum, sasi olacam bu dizi yüzünden
öglen, aksam, gece ucurumlar modundayim

Lavinia Longhi(eva): Uçurum'un Sezon Finalini herkes nefeslerini tutarak izleyecek. Ben bile bu kadarını tahmin edemezdim. Senaryoyu okuyunca inanılmaz heyecanlandım”

bende sabırsızlıkla bekliyorum bu akşamki sezon finalini.

Bende bu akşamı heyecanla bekliyorum Kutlu'yla Feliçya birlikte oluyolar sanırım ay bide bu kız Kutlu'dan hamile kalmasın

bende merakla bekleyenlerdenim. diyolaglar daha bir izlenir kılıyor diziyi. düşüncelere dalıyorum izlerken ben...

cok guzel bi finaldi kutlu cok tatli ya atil yamani oyuna getirdi bakalim vuracak mi,eva felicyayla beraber kizlarida kurtaracakti ama kizlar var felicya kutlunun yanindaydi bakalim ne olacak nur bayagi korktu ben adem geri doner diye dusunmustum bi ihtimal ama sanirim ademi unutmaliyiz artikgelecek sezonu sabirsizlikla bekliyorum

bayiliyorum bu diziye kizim geceleri uyutmuyordu ki bu diziyi kesfettim ve kzizimin sayesinde tum bolumleri izledim

kutluya bayiliyorum,herkes rolunu cok iyi yapiyor diger dizilerden cok farkli heyecanla yeni bolumlerini bekledigim k dizi simdilik..

'bomba' bir sezon finali değildi bence.
oyuncuların ortalıkta bomba diye dolaştığı bir bölüm değildi.
evet güzeldi.
ama eskiden daha bir seviyordum diziyi.
bu ademden kaynaklı olabilir.
adem döner sanıyordum.
dizinin sonunda çalan müziğe bayıldım sadece.

hani muhteşemdi diyemem,ama gene güzeldi ...bir an ben bile oyun içine oyunu anlamadım ...en çok o komisere iyi oldu hak ettiğini buldu...
ama eva feliyi göremeyince ne olcak merak ediyorum ,gene kurtulamayacak zaten yeni sezonda kurtulsalar yeni konu bulamazlardı ,
gene planlar yapılacak ama cidden iyi plan yapmış taktak arif adem varken yapsalardı şu planı tam sezon sonunu buldular...
buu arada feli kutludan hamile kalabilir bu da benim sezon tahminim....

herkes feli'nin kutlu'dan hamile kalacağını düşünüyor.
birkaç forum sitesinde daha okudum buna benzer yorumlar.
olabilir bence de, ama çocuk doğmadan kutlu'dan olacağını ispatlayamayacağına göre yaman bir şekilde doğmadan öldürür bence çocuğu.
kendi öz kızına baba olamamış biri amca hiç olamaz.

Geçen gün bir bakayım dedim diziye. Özeti vardı.
Bir adam sokaktaki serserilerle karşılaşınca bir kafa attı çocuğun tekine , gülmekle ağlamak arasında kaldık kardeşimle.
Bu kadar mı basit ve özensiz olur bir kavga sahnesi...

Sonra bi de Feli denen kızla, onu tongaya düşüren kızın arasındaki diyaloğa da öldük yani.
Feli sürekli kapıdaki kim diye sorup durdu bir hareket yapması gerekirken.

Böyle trajikomik bir dizi bu sanırsam. E adamlar da napsın.
Herkesin hemfikir olduğu gibi diziler 90dk olursa kalite de düştükçe düşüyor.

ben su ana kadar izledigim hic bi dizide, hic bi karakteri "Pinar"i sevdigim kadar sevmedim ya...
Muhtesem bi rol üstlenmis, keske etrafimizda onun gibi insanlar olsa

sizin için kaliteli olan dizi hangisi merak ettim doğrusu

feliçya öyle bi bataklıktayken o psikolojiyle neden yamanın kardeşiyle birlikte oldu anlayamadım doğrusu. bu arada bu diziyi daha önce izlemedim sadece sezon finalini izledim. bu yüzden bana garip gelmiş olabilir. sizce haksızmıyım :)

atv'nin ilk sezonunda büyük ilgi gören dizisi Uçurum'un çekimleri başladı. Dizinin yeni sezon bölümlerinde seyirciyi büyük sürprizler bekliyor.

atv'de geçen sezon yayınlanmaya başlanan Uçurum'un yeni sezon çekimleri bugün başladı. Moldovyalı iki kardeşin dramının anlatıldığı diziye yeni karakterler gireceğini geçen hafta yazmıştım. O karakterlerin senaryodaki konumlanmaları, dizinin mağduriyetten mücadeleye dönüşünü de simgeliyor. İşte Uçurum'dan kimselerin bilmediği detaylar.... 4 Öncelikle dizi, sezon finalinin iki ay sonrasıyla başlayacak. Ve kardeşini kurtarmak için her şeyi göze alan Eva, Türkiye'de çalışmaya başlayacak. Eva çok zengin bir ailenin yanına çocuk bakıcısı olarak girecek... Bundan böyle Eva, Tak Tak Arif'in değil, Ali, Didem, Anka, Ada ve Biber'in yaşadığı Tezcan'ların evinde hayatını sürdürecek. Eva'nın yaşadığı evin sahibesini Sevinç Gürşen, eşini ise Arda Esen canlandıracak. 4 İki ay öncesinde yaşananları hatırlamak gerekirse...

Felicia hariç bodrumdaki tüm kızlar kurtulmuştu. Dolayısıyla diğer kızlardan bazılarının hikayeleri de devam edecek. Söz gelimi Mika, Nur'un yerine geçecek. Artık kızlarla bodrumda yaşamayacak, tıpkı Nur gibi Yaman'ın yanıbaşında yer alacak... Zaten artık bodrum da yok, orası artık bir kumarhaneye dönüştürülmüş, geçmişin tüm izleri silinmiş... 4 Öte yandan Nur artık patroniçe değil; bir sermaye... Diğer kızlarla birlikte bir villada tutulacak. 4 Tak Tak Arif, kontrolden çıktı bir kere... Kuyudibi'ne, eski günlerine dönecek. 4 Gazeteci Ulaş, uluslararası kadın ticaretini anlattığı ve Eva'yla röportaj yaptığı haberiyle ödül alacak. O habere göre en son Kutlu ile sevişen Felicia, otelde 602 numaralı odada öldü... 4 Yaman artık daha güçlü. İsmail'i alt etti ve onun yerine geçti. 4 Eva'ya bu mücadelesinde başından beri destek olan ve evliliğini bu uğurda riske atan Pınar ise IOM'da çalışmaya başlıyor. Yani Uluslararası Kadın Ticaretiyle Mücadele Örgütü'nde...

Pınar artık tek bir kadın için değil, tüm mağdur kadınlar için çalışacak. Ve kim bilir nasıl hikayelerle karşılaşacak? Sizin anlayacağınız, Uçurum bu sezon, kadın ticaretiyle mücadeleyi ana eksenine oturtmuş senaryosuna farklılıklar katıyor. Zaten bir sezon boyunca bir ablanın kardeşini kurtarmak için girdiği mücadele doyum noktasına gelmiş hatta kabak tadı vermeye başlamıştı. Zaman zaman 'Yok artık!' dedirtecek aksiyonları izlediğimiz dizinin yeni sezonunda yenilik yapmak şarttı. Dizinin senaristi Kerem Deren bu ihtiyacı farketmiş olmalı ki, yeni sezonda farklı hayatları ve onların gerçeklerini ele alacağa benziyor. Elbette kadınlar hâlâ satılacak, Yaman hâlâ dizinin en sevilen kötüsü olacak.... Ama belli ki Uçurum farklı bir tadla devam edecek. Diziye Mehmet Esen, Sevinç Gürşen, Arda Esen, Merve Ateş, Begün Akkaya, Koray Kadırağa, İlkem Ulugun ve Boşnak bir kız katılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…