Uçurum Atv

aaa Feli öldü mü Mika'nın derisini yüzüp tuza basmak istiyorum, böyle coss diye yansın

.

sizin için kaliteli olan dizi hangisi merak ettim doğrusu

Nolduu zoruna mı gittii?? Olumsuz fikir yazamıyor muyuz ??
Senin beğendiğin diziyi beğenmeme hakkım yok mu ?
Ve benim hangi diziyi kaliteli bulduğum seni alakadar etmez.

her türk dizisinde olan şeyler aslında.
ama sen hep yabancı dizileri takip ediyorsun bildiğim kadarıyla ee türk dizileri de malum(ki ben uçurumu çok seviyorum) ondan gözüne batmış olabilir.

feli ölmez bence, belki eva öldü zanneder hayatina devam eder...
bi zaman sonra yasadigini anlar maceralar tekrar baslar.
ne zaman baslicak acaba dizi, baslasin artik...

Nolduu zoruna mı gittii?? Olumsuz fikir yazamıyor muyuz ??
Senin beğendiğin diziyi beğenmeme hakkım yok mu ?
Ve benim hangi. diziyi kaliteli bulduğum seni alakadar etmez.

Bu nasil bir uslup?
Sana benimle bu sekilde konusma hakini kim veriyor? Sorumu bir daha okuyun anlamazsaniz cevap vermeyin!

Cekimler baslamis
Enis tweet atmis Kutluyu oynamayi özlemisim, yeni senaryo cok iyi diye
yuppi
Baslasin artik...

yaw kızlar bu dizi nasıl bir şey öyle ya.ben ilk bönümüne biraz bakmıştım beğenmeyip bir daha izlememiştim.dün gece 2 bölüm birden verdiler.gece 3e kadar izledim bayıldım ya müthiş bir şey.amerikan filmi gibi çok kaliteli.çok farklı bir dünyayı çok farklı bir gözle görüyoruz.açıkçası ben kızların rusya'dan çoğunlukla kendi istekleriyle gelip çalıştıklarını zannederdim.hani onlarda namus mefhunu yok ya.bir de baktım ne büyük bir zulüm var işin içinde. bir an önce başlasın şu dizi dayanamayacağım.haftanın hangi günü oynuyor?

salı günleri saat 22:15te atv'deydi.
bir değişiklik olmazsa yine aynı gün ve saat olur.

bir an önce baslasın ya ,hayatımda yaman kadar kötüyü iyi oynayan bir insan görmedim, muhtesem iyi oynuyor, feli de süper kutlu da, arife dencek zaten söz yok, bütün bölümleri izlememe ragmen gece tekrarlarını yeniden izliyorum şu sıralar, insallah yaman ölmemiştir, son sahne öyle bitmişti ama yamansız o dizinin tadı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…