Uçurum Atv

anlamadığım bişey var madem okadar eli kanlı korkusuz adamlar bunlar evayı alır ademi arifi vs. neden sağ bırakıyorlar . evayı alıp götürdükleri eve gene gelip oturuyorlar . zaten evayı ordan kaçırdılar niye gene aynı eve gidiyorsun. bide o kızı korkuttular onlara yardım etme diye onca şey yaptılar .. eeeğ gene yardım etti fakat kıza gelip bişey yapmadılar .

Diziye Birkan Sokullu katılıyormuş, malesef ki ilk 2 bölümünden sonrasını seyredemedim cok merak ediyorum

Utku değil Kutlu :)) Yorumunuzu okuduğumda Utku kim ya ala ala dedim meğerse Kutludan bahsediyormussunuz

adem'in ölmesi çok tepki çekmiş sanal alemde.
hele bir forum resmen isyanlarda; izlemiycem diyenler mi dersin benim için bu dizi bitmiş diyenler mi.
dizi çok havada bırakıldı.
adem öldü de diyemiyorum ölmedi de.
ama umarım ölmemiştir.
öldüyse bile net bir şekilde ortaya koyulmalıydı bu.

Bence de adem ölmedi kesin sonradan bir çıkacak şok olcez kesin Ben bööle bir durum bekliorum açıkçası ama hakikaten son bölümler saçmaladılar inşallah düzelirler ama gidiş gidiş değil yani böyle halbuki çok da sevmiştim diziyi yahu

ademin diziden çıkışı kesin.
şule de çıkacakmış hatta.
zaten fark ettiyseniz ademin ismi jenerikte yoktu.

dizi resmen sacmaladı .bu adem'ın yerını almaya gelen gazetecı kım yaa,mubarek kahin gıbı

yok ınsanların beynını okurmus(!)yok olacakları daha onceden bılırmıs (!)

adamın bırının ılerı de kendını asacagını bılırmış de adam kendını asmadan

öldu haberını yazarmıs.ne bu sacmalık yaa .hıc profosyonelce degıl amator ısıne cevırdıler resmen .

kadro dagıldı seneryo basitlestı .sacma sapan oldu hersey .

kısacası Adem oldu dizi de bitti.

Son düzenleme:
şule neden cıkacak ?

kadroyu daraltıp yenılemeye kararlılar sanırım

evet kadro yenilenecekmiş biraz.
gerçi buna ademden başlanması hiç hoş olmadı ama yapacak birşey yok.
birkan sokullunun diziye girmesi çok teepki çekti zaten.
ayrıca konunun yönü de değişti bence. geçen hafataki izlediğim uçurum sanki başka bir diziydi.
şule zaten gereksiz bir tip bence ve gıcık.

daniese(feli) ne kadar da sempatik.
gerçi eva da öyle ama feli daha konuşkan.

[video]http://www.videoizle.co/video/49470/eva-beyaz-showu-kirdi-gecirdi[/video]

Çok güldüüüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…