sımdı bu Adem'ı nıye oldurduler ben anlamadım kı .dızının basrolu ortada yok. oldu gıttı adamı harcadılar
kesın yenı projelere ımza atmıstır.cıkmak zorun da kaldıgı ıcın de adamı oldurelım barı dedıler .
ee ne olacak bundan sonra ademsız bılemıyorum yanı .dızı ılk baslar da ozellıkle maral'ın sarı gelın turkusu ıle
olumune kadar cok surukleyıcı ıdı .utku nun kacırılmasına kadar da surukleyıcı ıdı ama,şu son ıkı hafta da dızı bıraz saptı
sacmalıklar birbirini kovaladı .felıcayı kurtarmak an meselesı ıken vıcdan yapıp utkuyu gerı verırler kurtaramazlar (ınsanın
canından kanından bırı kadın tuccarların elınde ıken baskasını dusunmek mumkun degıl )
hastane de felıca kacmak ıster kacamaz cunku ,nur hastane odasına kıtler onu :) hastane de yerın dıbınden gelen adamlar
mafyacılık oynar kımsenın gıgı cıkmaz hayat devam edıyordur :) bunlar gercekten sacmalık otesı ıdı .tabı dızı de mantık aranmaz
ama bıraz daha ayrıntılı calısılabılır .umarım ılk bolumlerde kı heyecanını gerı kazanırlar .
ademin diziden çıkışı kesin.
şule de çıkacakmış hatta.
zaten fark ettiyseniz ademin ismi jenerikte yoktu.
şule neden cıkacak ?
kadroyu daraltıp yenılemeye kararlılar sanırım
uçurum oyuncuları beyaz show'da şuan
adem öldü diye biliyorum ben.kizlar Adem ciktimi cikartildimi diziden??? ya cok iyi bir oyuncu halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?